Категории с падащо меню

Нови продукти

Преходна мека връзка - шлаух

Преходна мека връзка - шлаух

Цена без ДДС: 14.50лв.
Цена с ДДС: 17.40лв.
Датчик за измерване потока на водата G1/2”

Датчик за измерване потока на водата G1/2”

Цена без ДДС: 24.00лв.
Цена с ДДС: 28.80лв.

Нов модел GSM Комуникатор GSM47 с две модификации - Valcor GSM472 и GSM 474!

Дата: 2014-09-11

На пазара излезе от производство нов модел GSM комуникатор, модел Valcor GSM47, създадени на базата на популярните модели комуникатори Valcor GSM42 и GSM44. Valcor GSM47 позволява дистанционно управление на новото поколение системи за контрол на достъпа Bulkey модели BKU417, BKU 419, BKU 317, BKU 319 и техните модификации, с SMS-и, като управление на потребителските ключове, промяна на настройките и други. 

Така конструираният комуникатор може да се използва за следните цели:

1.Дистанционно управление на потребителските ключове с изпращане на SMS -  забраняване, разрешаване, изтриване и други. Това намира голямо приложение при използването на системите за контрол на достъпа BulKey за асансьори, като средство за бързо и лесно изключване и включване не само на единични, но и на множество ключове САМО с един SMS. 

2.При нужда, комуникаторът може да се използва и за контрол на достъпа за асансьори, като разрешава работата на бутоните в кабината чрез безплатно позвъняване към комуникатора от записаните телефонни номера в паметта му на редовните платци. По този начин може да се избегне и досадното посрещане и изпращане на гости, които нямат ключ за асансьора. 

3.Безплатно дистанционно отключване на обекта, чрез вградено в комуникатора реле, с позвъняване от въведените потребителски номера, когато е свързан със система за контрол на достъпа BulKey за входна врата.

Създадени са два варианта на GSM комуникатораValcr GSM47:

Вариант GSM472 (на базата на GSM42) е с възможност за записване на до 128 потребителски телефонни номера, и 

вариант GSM474 (на базата на GSM44) с възможност за записване на до 999 потребителски телефонни номера.

Предимства на комуникаторите: 

Бърз и лесен дистанционен контрол на потребителските ключове в системата за контрол на достъпа:

- в един SMS могат да се запишат и изпратят голям брой команди към системата за контрол на достъп BulKey, която е свързана с комуникатора Valcor GSM47x. Така собственикът, домоуправителят или упълномощено лице, без да има нужда да е на адреса или да отиде до системата, може да управлява дистанционно с SMS-и единични или множество потребителски ключове, да променя настройки на системата;

- с един SMS домоуправителят или упълномощено лице може да програмират, сменят или изтриват до 8 потребителски телефонни номера в паметта на комуникатора.

Like us on Facebook

 
 

Мини количка

Количката е празна.

Валута