Категории с падащо меню

Нова подобрена версия на системите BULKEY модели BKU417 и BKU419!

Дата: 2013-12-09

Във връзка със засиления интерес от страна на нашите клиенти за отдалечен достъп до автононите системи BKU217 и BKU219 разрабитихме нова подобрена версия, която позволява влизането в системата чрез входа за връзка с компютър да стане не само с мастер карта, но и чрез парола. Отдалеченото управление на системата чрез GSM или LAN комуникатор посредством парола позволява изцяло дистанционно управление на записаните в системата електронни ключове, изискване на информация за моментното състояние, промяна на настройки и много други възможности.

  1. Всяка система може да се конфигурира, така че да се свързва в обща мрежа с други като нея. Системите могат да се адресират, както и да се променя скоростта, с която си комуникират по между си. Свързването в мрежа позволява общото им управление чрез един GSM или LAN комуникатор.
  2. Новите системи BKU417 и BKU419 са с вградена памет за електронните ключове и има възможност за избор на събитията, които да се запомнят по хронологичен ред с дата и час.

BKU419 разполага и с многофункционален изход, който може да бъде избран да задейства сирена при разбиване на врата, да включва стълбищното осветление при подаване на ключ, да показва статуса на системата (отключена-заключена), да бъде алтернативен изход за свързване с компютър или в мрежови системи.

 

Повече информация за Автономната система BulKey BKU417 можете да прочете ТУК

Повече информация за Автономната система BulKey BKU419 можете да прочете ТУК

 

Like us on Facebook

 
 

Мини количка

Количката е празна.

Валута