Категории с падащо меню

Нови продукти

Кутия MaticBox 4 за Raspberry Pi 4

Кутия MaticBox 4 за Raspberry Pi 4

-9%
Цена без ДДС: 16.23лв.
Цена с ДДС: 19.48лв.
Каталожна цена: 21.42лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена без ДДС: 16.23лв.
Цена с ДДС: 19.48лв.
Суми без ДДС:
Цена: 16.23лв.
Каталожна цена: 17.85лв.
Отстъпка: 1.62лв. (9.08%)
Модул за защита на акумулатор LPDD

Модул за защита на акумулатор LPDD

Цена без ДДС: 11.50лв.
Цена с ДДС: 13.80лв.
Raspberry Pi 4 Model B HDMI Кабел 2м

Raspberry Pi 4 Model B HDMI Кабел 2м

Цена без ДДС: 12.00лв.
Цена с ДДС: 14.40лв.

Нови режими на работа на Радио бутоните Valcor

Дата: 2014-01-13

Модулът за дистанционно управление  Valcor VCB предлага вече 5-ти нов режим на работа, при който за да се задейства релето, бутонът трябва да се натисне и задържи натиснат поне 2 секунди. Този режим на работа е предназначен за употреба, когато е важно устройството, което се управлява, да не се задейства на случайно натискане на бутона, като например за дистанционнен паник бутон.

Второто нововъведение в работата на модула Valcor VCB е възможността да запишете дистанционното към управляващия модул с определен бутон. Това позволява много лесно управлението на до 3 различни устройства, които се намират в близост едно до друго напълно независимо и еднозначно. Така в зависимост от това кой бутон от дистанционното бъде натиснат ще се включва / изключва различен консуматор. 

Третото допълнение към възможностите на модула Valcor VCB  е работата му не с 6, а със 7 дистанционни управления

Повече за възможности, технически характеристики и принцип на работа вижте тук.

 

Двуканалният модул за дистанционно управление Valcor VCH също има вече нов 5-ти режим на работа -  по време с тригеруване. При него с натискане на бутон, с който е обучено дистанционното, се превключват релетата по следната схема: при натискане на бутона се задейства реле 1 за предварително зададено време. След изтичането на това време при повторно натискане на бутона се задейства реле 2 за предварително зададено време. След това при натискане отново на бутона цикълът се повтаря. Ако по време на работата на едното реле се натисне бутона той предизвиква стоп (изключване) на релето, като при натискане на бутона отново, ще задейства другото реле.

Приложение на режима: Този режим е подходящ за управление на гаражни врати, рулетни щори и други обекти с реверсивни двигатели, като предлага възможност с едно дистанционно да се управляват три консуматора, които се намират в близост един до друг напълно независимо.

Друго допълнение към възможностите на модула Valcor VCH е работата му не с 6, а със 7 дистанционни управления

Повече за възможности, технически характеристики и принцип на работа вижте тук.

Like us on Facebook

 
 

Мини количка

Количката е празна.

Валута

Избрани продукти