Категории с падащо меню

Нови продукти

Кутия MaticBox 4 за Raspberry Pi 4

Кутия MaticBox 4 за Raspberry Pi 4

-9%
Цена без ДДС: 16.23лв.
Цена с ДДС: 19.48лв.
Каталожна цена: 21.42лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена без ДДС: 16.23лв.
Цена с ДДС: 19.48лв.
Суми без ДДС:
Цена: 16.23лв.
Каталожна цена: 17.85лв.
Отстъпка: 1.62лв. (9.08%)
Модул за защита на акумулатор LPDD

Модул за защита на акумулатор LPDD

Цена без ДДС: 11.50лв.
Цена с ДДС: 13.80лв.
Raspberry Pi 4 Model B HDMI Кабел 2м

Raspberry Pi 4 Model B HDMI Кабел 2м

Цена без ДДС: 12.00лв.
Цена с ДДС: 14.40лв.

Новини

Край на ползването на асансьори с монтиран контрол на достъп от тарикати, които НЕ желаят да плащат, но безпроблемно си ползват асансьора!

Дата: 13 Юли 2018

Представяме на вниманието Ви модул BGT, който отчасти решава проблема с неправомерното ползване на асансьор с монтиран контрол на достъп, блокиращ работата на бутоните в асансьорната кабина. В повечето случаи при наличен контрол на достъп, ползвателите, които НЕ заплащат такси и главно, заради които се поставя такъв тип контрол, продължават да ползват асансьора, като се извикват от етажите – един влиза в кабината, а друг повиква асансьора от съответния етаж.  В случая, към монтирания контрол на достъп се свързва модул BGT и когато влезе човек в кабината, модулът ще прекъсне работата на външните бутони по етажите за определен период от време. Ако се подаде валиден чип към четецът, модулът ще отблокира бутоните и човекът може да избере етаж, на който да отиде. Повече за модул BGT може да прочетете ТУК.

Електронен Led часовник за външен монтаж с дистанционно управление - отново на пазара!!!

Дата: 23 Мар 2018

Уважаеми клиенти,

Поради големия интерес към електронен Led часовник за външен монтаж с дистанционно управление Ви уведомяваме, че го връщаме временно в производство. Часовникът е с размери 115/35/5 см, показва час, минути и температура, има енергонезависима памет и се управлява чрез дисанционно, не е нужна връзка с компютър или софтуер. Количествата са ограничени! Повече за часовника може да разгледате тук!

Ново подробно ръководство на приложение Valcor GSM

Дата: 18 Авг 2017

Уважаеми клиенти,

Безплатното андроид приложение на комуникаторите Valcor GSM е с ново подробно ръководство, което освен в самото приложение може да разгледате и изтеглите и от електронния ни магазин от графа Изтегляния на продукта! Нова функционалност на приложението е управлението на алармените системи с вграден комуникатор Valcor Resident G2 – VR Resident IIIG2 и VR Resident IVG2.

Едномодулен авариен паник бутон за асансьори Valcor GSM57

Дата: 05 Юли 2017

Уважаеми клиенти и колеги,

Вече е в продажба едномодулният алармен комуникатор за асансьори GSM57. Той е компактен, стилен и вандалоустойчив. Монтажът му е изключително лесен и е готов за употреба. Работи с LiIon батерия и няма нужда от акумулатор. Съчетава в един корпус GSM модула, батерията, микрофон, високоговорител, метален бутон за връзка, вандалоустойчив лицев панел, защитен заден капак; антената е изнесена.

Повече за комуникатора може да прочетете ТУК!

Видеопредставяне и програмиране на GSM57 може да изгледате ТУК - YouTube каналът ни, където може да откриете и други интересни клипчета, свързани с нашите продукти.

Атрактивни SIM карти за Комуникатори GSM Valcor

Дата: 22 Юни 2017

Предлагаме преференциални тарифни програми на Виваком - Лоялни клиенти и Бизнес клиенти, с които имаме за цел следното:

1.       Да удовлетворим желанието на клиентите ни за изцяло завършен продукт – услуга, която да закупят – GSM комуникатор с включена SIM карта.

2.       Да помогнем в решаване на възникналите проблеми с избор на мобилен оператор и предлаганите нереални тарифни планове – спестяваме огромното обикаляне по офисите на различните мобилни оператори и събиране на оферти от служители, които не винаги предоставят най-правилните такива, поради ред причини.

3.       Да предложим реални и работещи планове на добри конкурентни цени – офертите, които предлагат служителите на мобилните оператори, не винаги отговарят на реалните нужди на клиентите ни.

Безплатно Android приложение за GSM комуникатори VALCOR

Дата: 28 Дек 2016

Представяме на Вашето внимание безплатното Android приложение за GSM комуникатори - Valcor GSM. С него лесно и бързо може да управлявате и обменяте информация с комуникаторите само с едно натискане на бутон.

Към момента приложението работи с модели:

- GSM40, версии 24, 25, 26;

- GSM48, версии 04, 05, 06;

- GSM58, версия 01;

- GSM580, версия 01.

За всички предишни версии на GSM40, приложението може да се ползва само за следене на информационните SMS от комуникаторите, но не и за настройки!

Приложението може да бъде изтеглено абсолютно безплатно от Google Play.

Нови безконтактни чипове на супер атрактивна цена от 0,30 лв/ брой

Дата: 21 Ное 2016

Уважаеми клиенти, 

Имаме удоволствието да Ви представим новите електронни безконтактни 125kHz чипове lesi на супер атрактивнатацена от 0,30 лв за брой без ДДС!!!! Предложението е промоционално и важи до изчерпване на количествата!

Нов модел комуникатор на уникална цена!!!! Valcor GSM58 - авариен паник бутон за асансьори!

Дата: 12 Окт 2016

Представяме на Вашето внимание нов модел GSM комуникатор – Авариен паник бутон за асансьори Valcor GSM58! 

Комуникаторът отговаря на всички изисквания по Наредбата за безопасна експлоатация и технически надзор на асансьори. 

Комуникаторът е изключително лесен за монтаж и експлоатация, а програмирането и управлението му се извършва чрез изпращане на коменден SMS или чрез Безплатно Андроид приложение!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Подробности за комуникатора Valcor GSM58 може да разгледате ТУК!

Предлагаме и готов комплект за директен монатаж - GSM58K!

Фирма "ЛЕСИ-2000" ЕООД успешно приключи европроект!

Дата: 10 Сеп 2016

ЛЕСИ – 2000 ЕООД успешно приключи проект „Засилване на експортния потенциал на ЛЕСИ - 2000 ЕООД“ по договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ № BG16RFOP002-2.001-0850, сключен по процедура BG16RFOP002-2.001 „Подобряване на производствения капацитет в МСП“ на Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020 с ЛЕСИ – 2000 ЕООД.

Общата стойност на проекта е 314 190.09 лв., от които 219 933.07 лева безвъзмездна финансова помощ и 94 257.02 лева собствено съфинансиране.

 

В изпълнение на проекта се закупиха следните активи:

 

1. Система за селективна спойка;

2. Система за автоматична оптична инспекция;

3. Автоматично много-магазинно устройство за зареждане;

4. Автоматично много-магазинно устройство за разтоварване.

 

ЛЕСИ – 2000 ЕООД e производител на висококачествени електронни изделия и системи. Портфолиото на фирмата се състои от: заключващи системи, GSM комуникатори, охранителни системи, модули за дистанционно управление, сградна автоматизация, системи за енергийна ефективност, контрол на достъпа и климатизация на сгради; контролери и електроника за автоматизация; производство и разработка на поръчкова електроника и други.

Дружеството притежава собствени сгради, съобразени с всички изисквания и стандарти за производство на висококачествени електронни продукти. Настоящият проект е логично продължаване на инвестиционната политика за растеж и разширяване на производствения капацитет на фирмата. Целта е увеличаване обема на производството и експортния потенциал чрез повишаване на производителността, технологичното равнище и качеството на произвежданата продукция. Намаление на себестойността на изделията и повишаване на конкурентоспособността. Чрез направените инвестиции в ДМА, дружеството цели подобряване на производствените процеси и внедряване на нови върхови технологии за ресурсна ефективност, повтаряемост, ефикасност и контрол на качеството в производствения процес.

Резултатите от реализацията на проекта са свързани с подобряване на конкурентоспособността на Леси – 2000 ЕООД и засилване на експортния потенциал, чрез внедрени технологии за подобряване на производствения процес, постигане на по-висока производителност, намаляване на производствените разходи и оптимизиране на производствената верига, съответно повишаване на добавената стойност и активно включване във всички етапи на веригата за добавяне на стойност.

Решение на проблема с безконтролното размножаване на електронни чипове!!!

Дата: 28 Юни 2016

Представяме Ви решение на проблема с безконтролното размножаване на електронни чипове!!! Криптирани чипове БулКей са със специализиран криптографски протокол Леси и НЕмогат да бъдат копирани! Криптираният чип Леси съчетава два ключа в един. Чипът има две части – криптирана част и обикновена част. Благодарение на това той е изключително универсален - може да работи като криптиран ключ в криптирани системи и като обикновен ключ към обикновени системи. Обикновената част на чипа може да бъде копирана и тя ще работи с обикновените системи, към които е записан, но криптираната част на чипа НЕможе да бъде копирана и дубликатът няма да може да отваря защитените системи!!!

Подробности за безконтактните RFID чипове може да прочетете ТУК!

Подробности за вандалоустойчивите контактни iButtonчипове може да прочетете ТУК!

«1 2 3 4» Страница 1 от 4

Like us on Facebook

 
 

Мини количка

Количката е празна.

Валута

Избрани продукти