Категории с падащо меню

За нас

Фирма „ЛЕСИ” е производител и технологичен лидер на пазара на охранителни системи и нестандартна електроника. Продуктите ни се отличават с висока надеждност при охрана и отлично качество на изработка, както и с многобройни функционални възможности и екстри, като нивото им превишава неколкократно нивото на останалите продукти на пазара.
Фирма “ЛЕСИ” разполага със собствени производствени бази, съобразени с всички световни изисквания и стандарти за производство на висококачествени електронни продукти, снабдени са с изцяло автоматизирана поточна линия от високотехнологични машини.

При разработването и производството на продуктите, за фирмата първостепенни са:
• високото качество и безаварийната работа;
• охранителните способности;
• комфортът на потребителя и неговата сигурност;
• простота и гъвкавост при монтажа;
• многообразие на възможностите;
• право на избор, удовлетворяващ почти всички капризи на клиента.

Интелектуална собственост на фирмата са търговските марки: VALCOR, BULKEY, CERBER, VARAN, CROTAL, LESI SECURITY GROUP, LESI AUTOMATION

Фирма „ЛЕСИ” е основана от екип инженери - специалисти в областта на електрониката и микропроцесорите. Занимава се с монтаж на алармени системи от 1990 година, а с производство на охранителни системи от 1994 година. Водещата мотивация за тази ни дейност е да предложим на пазара нещо различно от масово разпространените изделия и да произведем продукти, с които да гарантираме сигурността на клиентите. Ето защо ние определяме, като един от най-важните принципи за нас, опазване собствеността на гражданите, за което полагаме големи усилия. Ръководството и сътрудниците се стремят постоянно да откриват нови възможности за подобряване на продуктовата гама, производствените процесите в предприятието и експертността на колектива, тъй като обществото очаква от нас отговорно поведение и професионално мнение и оценка. През всичките години от съществуването си фирма “ЛЕСИ” се е доказала на пазара с приемливи цени, отличен монтаж, извършван от висококвалифицирани специалисти и качествено и професионално обслужване.
Започва дейността си през 1990 г. с производството на нестандартна електроника и промишлени контролери, както и с монтаж на охранителни системи за автомобили, офиси и домове. През 1991 г. фирмата започва серийно производство на терморегулатори и нестандартни промишлени контролери. Оттогава до сега фирмата е произвела многобройни видове контролери за индустриални машини. Фирмата продължава да произвежда промишлени и специализирани контролери по заявка от производители от България, Македония, Германия, Холандия, Канада, САЩ, ЮАР и други.
След натрупването на значителен опит при монтажа и ползването на охранителна техника, през 1994 г. започва производство и на охранителни системи, използвайки най-съвременни технологии и опита, натрупан при производството на промишлените контролери. Водеща мотивация за започване производство на охранителни системи бе да се предложат на пазара качествени и трудни за обезвреждане алармени системи и аксесоари към тях, различни от масово разпространените, с които да се гарантира на клиента, че има реален шанс да се опази от крадците.
През 1996 г. фирмата въвежда тристепенен контрол на качеството, входящ контрол, междинни контроли на етапи в производството, краен контрол, пълно и обхватно тестване на качествата и параметрите на продуктите на представителни извадки от произвежданите партиди в нашите лаборатории. Тестване на качествата и параметрите на новите продукти се осъществява в независими лаборатории. През март 1997 г. фирмата въвежда SMD технология за производство, с което значително повишава качеството и производителността си и намалява физическите размери на продуктите. През 2006 година преоборудва производствените помещения с нови високотехнологични машини и изцяло автоматизирана поточна линия.
През 1994 г. е произведен първият охранителен продукт за автомобили - имобилайзер “IM GRIZLE".
През 1995 г. започва производството на телефонни дайлери – три модела – един тонален и два гласови и на домашни охранителни системи с марката “PROTON”.
През 1997 г. започва производството на електронни заключващи системи с марката “BULKEY”.
През декември 1999 г. е произведена първата автоалармена система с марка “VALCOR”, модел VR 52.
През март 2000 г., след доброто приемане на пазара на модела VR 52 , започна производството и на модела VR 36. След това започва период на разработка на нови модели и доказване качеството на охранителните системи, произвеждани от фирмата.
През 2004 г. пуска за пръв път на българския пазар нова авангардна система за оповестяване - GSM комуникатор.
За да може да отговори на поставените изисквания от пазара, нивото на развитие на крадците, както и високите си самоизисквания, фирма “Леси” непрекъснато разработва нови продукти на все по-добро и високо технологично равнище. През всичките тези години фирма “Lesi” се е доказала на пазара с приемливи цени и отличен монтаж, извършван от висококвалифицирани специалисти.

Like us on Facebook

 
 

Мини количка

Количката е празна.

Валута

Избрани продукти