Категории с падащо меню

Начин на разплащане

Начин на разплащане

§ ЦЕНА – Всички обявени цени в магазина са крайни. За издаването на фактура се свържете с офиса или напишете данните в забележка към поръчката!!

Уважаеми клиенти, поради новите промени в Наредба Н-18 за касовите апарати, считано от 01.04.2019г. в магазина остават само два начина на разплащане:

§ ПЛАЩАНЕ ПРИ ДОСТАВКА с Пощенски Паричен Превод – Получавайки поръчаната стока, заплащате дължимата сума на куриера. Тя е отбелязана в цената на поръчката.

Уважаеми клиенти, поради новите промени в Наредба Н-18 за касовите апарати, считано от 01.04.2019г. преустановяваме издаването на касов бон за пратки, доставени с куриер. Въвежда се начин на плащане ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД / съгл. сключен договор със СПИДИ АД за извършване на услугата. За клиента заплащането при получаване на пратката си остава както и до сега в брой, но е необходимо да изискате от куриера разписката за платената сума, която разписка замества касова бележка в доказателство за извършеното плащане! Когато е издадена фактура за пратката, клиентът прилага тази разписка към нея! Нашата фактура ще бъде с отбелязан начин на плащане: „пощенски паричен превод“. Този начин на работа е възможен само за доставки със Спиди или Еконт. С другите куриерски фирми няма да доставяме пратки с наложен платеж, а само такива, които са платени авансово по банков път.

§ ПЛАЩАНЕ ПО БАНКОВ ПЪТ - За целта е необходимо да направите поръчка с плащане с банков превод. Да платите предварително стойността на поръчката чрез банков превод като в основание напишете номера на поръчката.

Банковите данни на фирмата са:

Получател: ЛЕСИ-2000 ЕООД
Банка: Райфайзенбанк
IBAN: BG67RZBB91551085058617

Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода.
 

Like us on Facebook

 
 

Мини количка

Количката е празна.

Валута

Избрани продукти