Категории с падащо меню

Начин на разплащане

Начин на разплащане

Уважаеми клиенти, плащанията на стоки към Леси са неавансови и са съобразени с член 93, ал. 1 на Закона за задълженията и договорите. Предлагаме Ви следните начини за заплащане на поръчаните стоки:

§ ЦЕНА – Всички обявени цени в магазина са с включен ДДС. За издаването на данъчна фактура се свържете с офиса или напишете данните в забележка към поръчката!!

§ ПЛАЩАНЕ В ОФИСА – Можете да заплатите поръчаната стока на място в:
Централен Офис: гр.Пловдив, ул.Вълко Шопов 16; 032/ 642 742 (GPS N42 7'27.7" E24 46'26.5")
Търговски Офис: гр.София, ул.Луи Айер 2; 088/ 789 61 69 (преди посещение се свържете по телефона!!)

§ ПЛАЩАНЕ ПРИ ДОСТАВКА – Получавайки поръчаната стока, заплащате дължимата сума на куриера. Тя е отбелязана в цената на поръчката.

Уважаеми клиенти, поради новите промени в Наредба Н-18 за касовите апарати, считано от 01.04.2019г. преустановяваме издаването на касов бон за пратки, доставени с куриер. Въвежда се начин на плащане ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД / съгл. сключен договор със СПИДИ АД за извършване на услугата. За клиента заплащането при получаване на пратката си остава както и до сега в брой, но е необходимо да изискате от куриера разписката за платената сума, която разписка замества касова бележка в доказателство за извършеното плащане! Когато е издадена фактура за пратката, клиентът прилага тази разписка към нея! Нашата фактура ще бъде с отбелязан начин на плащане: „пощенски паричен превод“. Този начин на работа е възможен само за доставки със Спиди или Еконт. С другите куриерски фирми няма да доставяме пратки с наложен платеж, а само такива, които са платени авансово по банков път.

 

§ ПЛАЩАНЕ ПО БАНКОВ ПЪТ - За целта е необходимо да извършите банков превод към нашата сметка. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода. При доставка на стоката дължите единствено стойността на куриерската услуга.
" ЛЕСИ-2000 " ЕООД
Райфайзенбанк
IBAN:BG67RZBB 9155 1085 0586 17
BIC:RZBBBGSF

Like us on Facebook

 
 

Мини количка

Количката е празна.

Валута