Категории с падащо меню

Нови продукти

Безчетков Издухващ Вентилатор 5V 4010 – 5000 об/м.

Безчетков Издухващ Вентилатор 5V 4010 – 5000 об/м.

Цена без ДДС: 10.00лв.
Цена с ДДС: 12.00лв.
MaticControl Крипто Модул за Raspberry Pi

MaticControl Крипто Модул за Raspberry Pi

Цена без ДДС: 7.00лв.
Цена с ДДС: 8.40лв.
Алуминиев радиатор за Raspberry Pi

Алуминиев радиатор за Raspberry Pi

Цена без ДДС: 2.40лв.
Цена с ДДС: 2.88лв.

Начин на разплащане

Начин на разплащане

Уважаеми клиенти, плащанията на стоки към Леси са неавансови и са съобразени с член 93, ал. 1 на Закона за задълженията и договорите. Предлагаме Ви следните начини за заплащане на поръчаните стоки:

§ ЦЕНА – Всички обявени цени в магазина са с включен ДДС. За издаването на данъчна фактура се свържете с офиса или напишете данните в забележка към поръчката!!

§ ПЛАЩАНЕ ПРИ ДОСТАВКА – Получавайки поръчаната стока, заплащате дължимата сума на куриера. Тя е отбелязана в цената на поръчката.

Уважаеми клиенти, поради новите промени в Наредба Н-18 за касовите апарати, считано от 01.04.2019г. преустановяваме издаването на касов бон за пратки, доставени с куриер. Въвежда се начин на плащане ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД / съгл. сключен договор със СПИДИ АД за извършване на услугата. За клиента заплащането при получаване на пратката си остава както и до сега в брой, но е необходимо да изискате от куриера разписката за платената сума, която разписка замества касова бележка в доказателство за извършеното плащане! Когато е издадена фактура за пратката, клиентът прилага тази разписка към нея! Нашата фактура ще бъде с отбелязан начин на плащане: „пощенски паричен превод“. Този начин на работа е възможен само за доставки със Спиди или Еконт. С другите куриерски фирми няма да доставяме пратки с наложен платеж, а само такива, които са платени авансово по банков път.

§ ПЛАЩАНЕ ПО БАНКОВ ПЪТ - За целта е необходимо да извършите банков превод към нашата сметка. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода.
" ЛЕСИ-2000 " ЕООД
Райфайзенбанк
IBAN:BG67RZBB 9155 1085 0586 17
BIC:RZBBBGSF

Like us on Facebook

 
 

Мини количка

Количката е празна.

Валута

Избрани продукти