Категории с падащо меню

Доставка

УСЛОВИЯ НА ДОСТАВКА

* Цените, посочени в електронния магазин, не включват опаковане и транспортиране до адреса, посочен от ПОТРЕБИТЕЛЯ.

* Доставката се начислява преди звършването на поръчката в зависимост от тежеста на продуктите.

* Стоките, поръчани от нашия електронен магазин, се изпращат с куриерска фирма СПИДИ АД до адреса, посочен при заявката.

* Ако имате възможност да посетите някой от нашите физически магазини в Пловдив или София - няма да заплатите Доставка. Необходимо е да се свържете предварително със съответния магазин, за да проверите за наличности и да си резервирате стоката.

• Доставки се извършват до всички населени места на територията на страната.
• Ако желаете доставка до офис на куриер Спиди, посочете офиса в адреса за доставка.
• Изпълнението на дадена поръчка може да отнеме от 1 до 5 работни дни, според зоните на покритие на куриерската фирма, както и в зависимост от някои други фактори.
• Стойността на доставката се определя в зависимост от тежестта на пратката и стойността й.
• Възможно е някои продукти да бъдат доставени от фирми партньори на ЛЕСИ, за които ЛЕСИ гарантира и носи отговорност.
• Възможно е някои продукти с показана наличност в електроният магазин, да бъдат изчерпани. В тези случаи служител на ЛЕСИ ще се свърже с Вас в работно време за уточняване на поръчката и доставката.
• За доставка във фиксирано време (във, преди и след конкретен час (+ - 30 мин.)) се заплаща допълнително.
• Доставки не се извършват в Неделя и официални празници.
• Поръчки, получени след 15 часа, се изпращат на следващия работен ден или при първа възможност.
• Разходите по доставката на поръчаната стока (всички транспортни услуги) е за сметка на клиента, както и тази при сервизиране на продуктите.
• Ако желаете, може да заплатите желаната стока по банков път, а да я получите чрез куриер. В случая издаваме проформа фактура, по която след като се извърши плащането, изпращаме поръчката.

Работим с куриерска фирма SPEEDY.
В полза на нашите клиенти сме договорили фиксирани цени за ЕКСПРЕСНА доставка до адреса (вратата) на клиента, както следва:
до 1 кг - 7,20 лв.;

до 2 кг - 8,40 лв.;

до 3 кг - 9,60 лв.;

до 5 кг - 12 лв.;

до 10 кг - 15 лв.;

до 20 кг - 20 лв.

ПРАВО НА ОТКАЗ

1.При отказ за получаване на СТОКАТА, извън случаите, описани по-долу, отказът се счита за неоснователен и ПОТРЕБИТЕЛЯТ дължи заплащане на разходите за доставка и връщане на стоката към ДОСТАВЧИКА. В случай, че ПОТРЕБИТЕЛЯТ не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката, на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, ДОСТАВЧИКЪТ се освобождава от задължението си да достави заявената за покупка стока.

2. ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право, без да дължи обезщетение или неустойка, и без да посочва конкретна причина, да се откаже от своята, доброволна покупка на стока/и от електронния магазин, независимо дали е направена с онлайн регистрация или като гост, по и-мейл или по телефон, в 14-дневен срок, считан от датата на получаване на стоката от ПОТРЕБИТЕЛЯТ, когато са изпълнени изискванията на чл. 52, чл. 54 и чл. 55 от Закона за защита на потребителите (ЗЗП). Отказът на ПОТРЕБИТЕЛЯТ следва да бъде направен по следния начин и при следните условия:
2.1 ПОТРЕБИТЕЛЯТ следва предварително, писмено да информира ДОСТАВЧИКА, че се отказва от договора за онлайн покупка на следния имейл адрес: lesi@lesibg.com или чрез формата за рекламации в сайта lesibg.com.
2.2 Срокът от 14 дни се счита за спазен, ако писменото уведомление е било изпратено към ДОСТАВЧИКА преди изтичането на съответния срок.
В същия срок (14 дни), ПОТРЕБИТЕЛЯТ следва да изпрати съответната стока/и чрез куриерска фирма (СПИДИ АД), в оригинална опаковка, в нейната цялост, пълна окомплектовка, както и придружаващата я документация, без увреждания и/или липси на части от стоката на адрес, както следва:
 ЛЕСИ-2000 ЕООД, гр. Пловдив, 4023, ул. „Вълко Шопов“ 16, офис 401
2.3. Всички транспортни и други разходи по връщането на стоката/ите са изцяло за сметка на ПОТРЕБИТЕЛЯ. В случай на загубване на стоката/ите, преди получаването й от ДОСТАВЧИКА, ПОТРЕБИТЕЛЯТ дължи обезщетение в размер на нейната стойност, съгласно действащия ценоразпис в електронния магазин.
2.4. ДОСТАВЧИКЪТ се задължава, в случай на отказ на ПОТРЕБИТЕЛЯТ, от договора за продажба на стоки от разстояние, по реда на настоящите Общи условия за ползване, да върне на ПОТРЕБИТЕЛЯ в пълен размер, заплатените от него суми, не по-късно от 14 (четиринадесет) дни, считано от датата, на която ПОТРЕБИТЕЛЯТ е упражнил правото си на отказ от сключения договор, съгласно ЗЗП. ПОТРЕБИТЕЛЯТ трябва да посочи банкова сметка, по която да бъдат възстановени сумите. 
2.5 ДОСТАВЧИКЪТ няма задължение да възстанови допълнителните разходи за доставка на стоките, когато потребителят изрично е избрал начин на доставяне на стоките, различен от предлагания от доставчика.

2.6 В случаите, когато ПОТРЕБИТЕЛЯТ не е изпълнил изискванията за връщане на предоставените стоки, ДОСТАВЧИКЪТ има право да откаже връщане на заплатените суми или съответно да прихване сумите на ползваните услуги от сумите, дължими на ПОТРЕБИТЕЛЯ.

Like us on Facebook

 
 

Мини количка

Количката е празна.

Валута

Избрани продукти