Категории с падащо меню

Нови продукти

Захранващ модул 100-240VAC / 5VDC (24VDC) за DIN шина

Захранващ модул 100-240VAC / 5VDC (24VDC) за DIN шина

Цена без ДДС: 30.00лв.
Цена с ДДС: 36.00лв.
Кутия MaticBox 4 за Raspberry Pi 4

Кутия MaticBox 4 за Raspberry Pi 4

-9%
Цена без ДДС: 16.23лв.
Цена с ДДС: 19.48лв.
Каталожна цена: 21.42лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена без ДДС: 16.23лв.
Цена с ДДС: 19.48лв.
Суми без ДДС:
Цена: 16.23лв.
Каталожна цена: 17.85лв.
Отстъпка: 1.62лв. (9.08%)
Модул за защита на акумулатор LPDD

Модул за защита на акумулатор LPDD

Цена без ДДС: 11.50лв.
Цена с ДДС: 13.80лв.

Контролер за контрол на достъпа с чип RFID 125 kHz, BulKey BKU217

Код: BKU217
Описание

Контролерът BKU217 работи с безконтактни RFID чипове 125kHz ASK и е с мини размери: дължина 45 мм и ширина 25 мм, което позволява да се монтира на почти произволни места.  Използва се за управление на електронни брави,  контрол на достъп. BKU217 се управлява чрез мастер карта, с която се настройва работата на системата и се записват, изтриват, забраняват електронните чипове. Устройството може да се управлява и чрез компютър. Начинът на програмиране и функциониране му е описан в приложената към продукта инструкция.

Цената е само на контролера. Четец може да изберете от Продуктови ОПЦИИ!!! Подробности за RFID четците може да видите ТУК!

Потребителските електронни ключове зависят от индивидуалните нужди на всеки клиент. Подробности и поръчка за RFID чипове: ТАГ.

Продуктови опции

Вид Четец:
Цена без ДДС: 22.00лв.
Цена с ДДС: 26.40лв.

Имаме 98 в наличност

Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

Технически параметри:
Захранване: 12 VDC (от 10 до 16 VDC)
Консумиран ток в покой  - 30 mA
Работна температура: от -20° до +60°С
Контролерът не е продукт, който може да работи самостоятелно и е предназначен за вграждане. При вграждането и свързването му да се вземат мерки за защита от електростатични разряди, от обръщане на поляритет, късо съединение, попадане на външни тела и течности. Няма памет за събития!!!

Отключването се осъществява чрез електронен ключ (RFID карта, таг), който се доближава или допира до четеца на устройството. Един електронен ключ може да се програмира да отключва и заключва много врати (например дом, гараж, изба, входна врата на сграда и други). Всеки електронен ключ се помни в контролера с индивидуален номер, което позволява да се изтрие без наличието му, а всички останали ключове да продължат да функционират нормално.

Управлението на електронните ключове се осъществява с Мастер ключ, през четеца на системата. Това е главният ключ, който се използва за програмиране, записване, изтриване или временна забрана на работа на даден ключ. Мастер чипът се програмира допълнително! Как става това може да видите ТУК!

Приложение на контролера Булкей BKU217 за електронно заключване и контрол на достъпа до входни врати. Управлява електромагнитна брава тип Магнит, електронна брава с шип тип Болт, електромагнитен насрещник и други. Принципът на действие е следният: От външната страна има монтиран четец с двуцветен светодиод, който свети в червено, когато бравата е заключена и в зелено - когато е отключена. Към четеца се подава валиден електронен ключ, бравата се отключва за 15s с монтиран датчик за врата или за 5s без датчик за врата и вратата може да се отвори. Когато вратата се затвори, бравата се заключва автоматично (ако е избран този режим). От вътрешната страна бравата се отключва чрез натискане на бутон при монтирани брави тип магнит или болт, или чрез дръжката на вратата при брава тип насрещник.

Like us on Facebook

 
 

Мини количка

Количката е празна.

Валута

Избрани продукти