Категории с падащо меню

RFID 125kHz Контролер с клавиатура и за чип за контрол на достъпа

Код: BAC314
Описание

BAC314  е контролер  за самостоятелен достъп с RFID чипове и/или клавиатура . Той управлява до 500 ключа, като режимът на достъп може да се настрои на работа само с Оторизиран ключ, с общ Код или и с Оторизиран ключ. Потребиелският код е четирицифрен

  • Тегло: 0.500 кг
Цена без ДДС: 27.00лв.
Цена с ДДС: 32.40лв.

Имаме 14 в наличност

Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

BAC314  е контролер  за самостоятелен достъп с RFID чипове и/или клавиатура . Той управлява до 500 ключа, като режимът на достъп може да се настрои на работа само с Оторизиран ключ, с общ Код или и с Оторизиран ключ. Потребиелският код е четирицифрен.

Как се настройва?

Потребителският код и упралвнието на чиповете се извършва чрез шестцифрен мастър код. Обикновенно той е известен само на домоуправителя или собственика на системата. Чрез този мастър код той може да изтрива конкретни RFID електронни ключове (чипове), или да записва нови Електронните ключове се помнят в системата по номера, което позволява да се изтрива или забранява точно определен номер ключ. Това е много удобно тъй като ако ваш съсед си загуби ключа, то Вие можете да изтриете само изгубения ключ и на негово място да запишете нов, без това да пречи на нормалната работа на всички останали ключове, записани в системата. Ако някой се опита да отключи с изтрития ключ, системата няма да го разпознае и ще остане заключена.

Допълнителните функции включват: датчик за вратата, реле за изходящо управление, аларма при оставена отворена врата, аларма при опит за кражба на устройството. Към контролера могат да бъдат свързани: звънец, бутон за изход и електронни брави. Контролерът BAC314 с клавиатура и RFID чипове е идеален за контрол на достъпа за асансьори, офиси, обществени и производствени сгради и други.

Допълнителните функции включват: датчик за вратата, реле за изходящо управление, аларма при оставена отворена врата, аларма при опит за кражба на устройството.
Към контролера могат да бъдат свързани: звънец, бутон за изход и електронни брави. 


ТЕХНИЧЕСКИ ПАРАМЕТРИ:

Работно напрежение: 12VDC ± 10%, Ток 0,1А
Контакт на релето: 12VDC / 2А
Съвместими ключове: EM или съвместими с EM ключове 125kHz
Работна температура: -10°С~55°С
Работна влажност: 20%~90%RH
Размери: 116mm x 116mm x 20 mm

 

Брой Цена без ДДС Цена с ДДС
1 27.00лв. 32.40лв.
5 23.00лв. 27.60лв.
Файл Информация
BAC314 упътване [PDF, 715.79 KB]

Like us on Facebook

 
 

Мини количка

Количката е празна.

Валута

Избрани продукти