Категории с падащо меню

Заключване на асансьор RFID 125 kHz БулКей BKU417_01

Код: BKU 417_01 A
Описание

Предимството на BKU 417 е патентованият от фирма ЛЕСИ четец за вграждане, който се монтира директно в таблото на асансьора, заедно с електронния контролер, което прави системата изключително устойчива на вандализъм. Капсулата на четеца има две разновидности - черна и бяла.

Въпреки своя малък размер, устройството съчетава в едно четец на ключовете, управление на: бутоните в кабината чрез допълнително реле, зумер, бутон за сервизните функции, има изход за връзка с компютър. Може да се управлява и със специализиран GSM комуникатор за дистанционно управление Valcor GSM421/441, чрез който, освен с Мастер ключ, може да контролирате състоянието на потребителските ключове.

Има изключително улеснен монтаж, поддръжка и програмиране

BKU 417 e самостоятелен електронна система с транзисторен изход за контрол на достъпа с вграден RFID четец, от едната част на която са изведени четящият елемент и светлинната индикация,а от другата страна чрез кабелни форми са изведени входовете и изходите за управление, звукова индикация, програмиране и захранването. Работи с до 999 броя RFID карти, има памет за до 4064 събития.

Цена без ДДС: 60.00лв.
Цена с ДДС: 72.00лв.

Имаме 89 в наличност

Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

Използвайки електронно заключване BULKEY за контрол на асансьори се решава голяма част от проблемите на ползвателите, чрез изключване на бутоните за избор на етаж в асансьорната кабина. Устройството е малко и скрито, като се вижда само четеца, което го прави устойчиво на вандализъм.

Принципът на контрол е следният: В кабината се монтира четец, който разрешава или не избора на етаж от бутониерата. Четецът има светодиод, който ако свети в червено показва, че бутоните за избор на етаж са изключени. След подаване на електронен ключ, програмиран към системата, светодиодът на четеца светва в зелено и разрешава работата на бутониерата за избор на етаж за времето от 15 секунди (може да се регулира от 1 секунда до 4 минути). След изтичане на тези секунди, автоматично се забранява работата на бутониерата и светодиодът светва отново в червено. Ако асансьорът се движи, това че се изключват бутоните за избор на етаж, по никакъв начин не нарушава нормалната работа на асансьора. При пет последователни пъти подаване на грешен ключ (незаписан в паметта на системата), системата блокира за 5 секунди (времето се регулира от 1 секунда до 5 минути). Този вариант позволява асансьора да се извиква по етажите от всеки, а изборът на етаж от бутониерата в кабината да се извършва само с валиден електронен ключ.

BKU 417 представлява самостоятелен електронен контролер с транзисторен изход за контрол на достъпа с вграден RFID четец. От едната част на системата са изведени четящият елемент, светлинна индикация, сервизни входове и изходи – звукова индикация, програмиране. От другата страна на централата се намират изходите и входовете за управление и захранването. Огромното предимство на BKU 417 е патентованият от фирма ЛЕСИ четец за вграждане, който се монтира директно в таблото на асансьора заедно с електронния контролер. Системата се нуждае само от захранване =12V.

BKU 417 е с вградена памет за електронните ключове и има възможност за избор на събитията, които да се запомнят по хронологичен ред с дата и час. Часовникът е енергозависим, т.е. при ресет на захранването той винаги започва от дата 2001.01.01. При необходимост да се провери кога се е случило дадено събитие, може да се види датата и часа на системата в момента и чрез регресия да се изчисли времето на конкретното събитие. Енергозависимостта на часовника може да се избегне, ако към системата се включи акумулатор.

В комплекта има мастер карта, чрез която се програмира системата, записват се и се изтриват електронните ключове. Чрез патентованата от фирма ЛЕСИ система за светлинна индикация, показваща броя на електронните ключове, работещи към системата, потребителите могат лесно и бързо да извършват контрол и програмиране – запис, изтриване, статус, общ брой. За улеснение на потребителите, когато се работи с много на брой електронни ключове – често изтриване, записване, забрана за работа, BKU 417 може да се свърже с компютър за по-бързо и лесно управление

Голямо предимство на BKU417 пред  другите системи от този клас е възможността влизането в системата чрез входа за връзка с компютър да стане не само с мастер карта, но и чрез парола. Системата има високо защитени  32-битова парола за общ достъп и 40-битова парола за достъп до специфичните функции. Тази възможност позволява на собственика на системата да предостави парола за общ достъп на доверено лице, което с този достъп може само да управлява ключовете -  записване, забраняване, разрешаване или изтриване чрез специализирания софтуер БулКей, но няма да може да сменя пароли и мастер картата. Достъпът с парола осигурява възможности за:

Дистанционно управление на системата чрез GSM или LAN комуникатор– промяна на настройки, управление на ключове и други

Всяка система може да се конфигурира, така че да се свързва в обща мрежа с други като нея. Системите могат да се адресират, както и да се променя скоростта, с която си комуникират по между си. Свързването в мрежа позволява общото им управление чрез един GSM или LAN комуникатор.

Достъпът до системата с мастер карта е равносилен на достъп с 40-битова парола.

Електронната централа BKU 417 има три разновидности, в зависимост от вида на четящия елемент – за скрит монтаж, за вграждане в дограма, за вграждане в дограма с вградена светлинна индикация.

Окомплектация: централа, мастер карта, документация. Потребителските електронни ключове не са включени в комплекта. Те зависят от индивидуалните нужди на всеки вход. Цени и подробности за тях може да прочетете тук: ТАГ.

Технически параметри:

Захранване - 10-16 VDC, типично 12 VDC

Консумиран ток в покой - 30 mA

Работна температура     - от -20 до +80 'С

ВЪЗМОЖНОСТИ:
- Електронни ключове – безконтактни

- Възможност за работа с до 999 ключа, в зависимост от модела

- Програмируема памет на събитията, свързани с работата на системата -  до 4064 събития
- Събитията се запомнят по хронология
- Възможност за връзка с компютър, защитена чрез мастер ключ
- Възможност за използване на системата за контрол на достъпа
- Потребителско програмиране на системата
- Потребителско записване, изтриване и временна забрана на работа на ключове
- Проверка на общия брой записани в системата ключове
- Проверка статуса на всеки ключ
- Възможност за изтриване, заменяне или промяна на статуса на изгубен или не наличен ключ
- Светлинна индикация
- Възможност за интелигентно външно управление на бравата, посредством дистанционно управление, мобилен телефон и други
- Функция автоматично защитно преактивиране на системата
- Програмируема звукова индикация при алармени или аварийни състояния - опция
- Програмируема функция Входно звънче – опция
- Светлинна индикация при алармени или аварийни състояния
- Светлинна индикация за сервизно обслужване
- Светлинна индикация за състоянието на бравата – отключено/ заключено
- Защита от сканиране на електронните ключове
- Енергонезависима памет
- Улеснен монтаж, поддръжка и програмиране.

Брой Цена без ДДС Цена с ДДС
1 60.00лв. 72.00лв.
5 57.00лв. 68.40лв.
10 54.00лв. 64.80лв.
15 51.00лв. 61.20лв.
Файл Информация
Сертификат [JPG, 2.37 MB]
Сравнителна таблица Bulkey [PDF, 122.12 KB]

Like us on Facebook

 
 

Мини количка

Количката е празна.

Валута

Избрани продукти