Категории с падащо меню

Нови продукти

Модул за защита на акумулатор LPDD

Модул за защита на акумулатор LPDD

Цена без ДДС: 11.50лв.
Цена с ДДС: 13.80лв.
Raspberry Pi 4 Model B HDMI Кабел 2м

Raspberry Pi 4 Model B HDMI Кабел 2м

Цена без ДДС: 12.00лв.
Цена с ДДС: 14.40лв.
Raspberry Pi USB-C Захранване EU Стандарт

Raspberry Pi USB-C Захранване EU Стандарт

Цена без ДДС: 17.00лв.
Цена с ДДС: 20.40лв.

Безконтактни RFID електронни ключове тип ISO карта

Код: ISO card
Описание

Електронните RFID ключове са под различна форма – карта, таг, часовник и други, в зависимост от начина на приложение. На тях може да се печата информация, снимка или други. Удобни и ергономични са. Имат относително дълъг живот.

  • Тегло: 0.005 кг
Цена без ДДС: 1.25лв.
Цена с ДДС: 1.50лв.

Имаме 8 в наличност

Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

Централите работещи с този тип електронни ключове могат да ползват три вида четци – за вграждане, панелен, стенен, в зависимост от мястото на приложение на заключващата система. Поради факта, че безконтактните четци могат да прочитат кода на електронния ключ от разстояние – от 1 см до 12 см (типично е между 2 и 5 см), позволяват те да бъдат скрити, като се монтират зад немагнитни прегради като стъкло, дърво или други. Предимство на вградения безконтактен четец, патент на фирма Леси, е че може да бъде монтиран директно върху вратата или касата на вратата независимо от материала, от който е направена вратата, като в същия момент четецът неможе да бъде откраднат.
Електронният RFID ключ е с 64 битов код. Посредством специално разработено антисканиране и при наличие на толкова много комбинации на кода, системата дава изключително висока надеждност на защита от отключване чрез използване на високотехнологични компютри и системи. Предимство на стандартните RFID ключовете е, че това са възможно най-евтините електронни ключове.
RFID ключовете имат варианти и с криптография или с по-голям код.
НЕДОСТАТЪЦИ: Един от недостатъците на електронните безконтактни ключове тип карта е, че ако тя бъде огъната спира да функционира или може да бъде счупена.
Друг недостатък е че при стандартните безконтактните ключове не се гарантира уникалността на кода, относително често се срещат RFID ключове с еднакви кодове. Освен това кодът може да бъде откраднат, като се прочете с помощта на подходящи четци от разстояние до 50 см без необходимост да се взима физически електронния ключ, по този начин никога няма да знаете кой и кога си е направил дубликат на ключа Ви, който дубликат може да бъде дори и в същата форма и вид като Вашият, с което неможе да се разбере, че това е копие. Дори и при криптираните карти, фактът, че работят от разстояние, позволява опити за декриптиране без собственикът на ключа да разбере за това.
Недостатък на четците за RFID ключове е, че за да прочетат кода, излъчват електромагнитно поле и са относително сложни като устройства, което от своя страна позволява относително лесно да бъдат повредени (умишлено от вандали). Освен това имат голяма консумация и в сравнение с контактните централи, безконтактните работят кратко време на аварийно захранване.
RFID четецът и RFID ключът са относително сложни устройства, което създава по-големи предпоставки някой елемент да дефектира, и в тази връзка е с по-ниска надеждност в сравнение с контактните ключове.

ISO карта
Метод на четене: безконтактен
Код: 64-битов
Тип на кода: постоянен, некриптиран
Механични свойства: тънка и удобна, но при сгъване се поврежда
Предимства: на картата могат да се сложат снимка и надпис

* Цената на електронните ключове се определя в зависимост от количеството закупено наведнъж.
 

Like us on Facebook

 
 

Мини количка

Количката е празна.

Валута