Категории с падащо меню

Нови продукти

Кутия MaticBox3 за Raspberry Pi3 и ASUS

Кутия MaticBox3 за Raspberry Pi3 и ASUS

Цена без ДДС: 17.85лв.
Цена с ДДС: 21.42лв.
DC5V безчетков вентилатор 25х25х10 мм

DC5V безчетков вентилатор 25х25х10 мм

Цена без ДДС: 6.50лв.
Цена с ДДС: 7.80лв.

Дистанционно палене Valcor VDPCB

Код: VR VDPCB
Описание

VALCOR VDPСВ е универсална система за стартиране на двигатели на всички типове автомобили и мотоциклети. Модулът e интелигентен и напълно автоматизиран. Следи за работата на двигателя (обороти или напрежение). Има настройка за типа двигател – дизел или бензин.

ВНИМАНИЕ!! Ако автомобилът има вграден имобилайзер, той трябва да се изключи или преодолее, за да функционира нормално дистанционното запалване. Преди покупката на Valcor VDP се консултирайте със сервиза, който ще монтира модула.  

Комплектът VALCOR VDPСВ съдържа: 

- модул за дистанционно палене Valcor VDP

- едноканален модул Valcor VCB

- дистанционно управление - 1 брой в комплекта; работи с до 14 броя (поръчват се отделно);

- подробна документация за монтаж и експлоатация.

Цена без ДДС: 82.00лв.
Цена с ДДС: 98.40лв.

Имаме 28 в наличност

Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

Модулът за дистанционно запалване работи по следния начин:

Когато желаете да запалите двигателя, чрез дистанционното палене, натискате бутон от дистанционното управление, след което модулът VDP ще започне процедура по запалване на двигателя - първо подава контакт, изчаква зададено време (за подгряване или качване на бензин), след това подава импулс към стартера. Времето за работа на стартера зависи от това какви контроли ще се използват за запален двигател и е максимално ограничено от параметър. След изтичане на максималното време, дори и да не е запалил двигателя, модулът изключва стартера. Ако е зададено да направи автоматичен втори опит за запалване, модулът ще направи такъв, ако ли не - ще изключи всичко. Ако модулът е запалил двигателя, може да се ограничи максималната работа на автоматичен режим на работа на двигателя на 15 или 30 минути.

Докато модулът функционира, мигат аварийните мигачи, с което оказват, че автомобилът е с работещ двигател.

Ако модулът работи и желаете да потеглите с автомобила си, трябва да поставите контактния ключ в ключалката и да подадете на контакт. След това да натиснете крачната или отпуснете ръчната спирачки (модулът ги следи), с което автоматично ще поемете управлението на двигателя от контактния ключ. На практика двигателят не се гаси, когато ползвате дистанционно палене и потеглите с автомобила си. Поемането на управлението от контактния ключ на практика защитава на автомобила от кражба - дори и да проникнат в него, никой няма да може да потегли без наличие на контактен ключ, защото - ако автомобилът е автоматик - за да потегли е нужно натискане на крачна спирачка за освобождаване на скоростния лост (двигателят веднага изгасва), ако автомобилът е с ръчни скорости - отпускането на ръчната спирачка, веднага ще угаси двигателя.

Подробните описания за експлоатация и схеми за монтаж може да разгледате в графа Изтегляния!!!

Файл Информация
VDP [PDF, 602.63 KB]
VCB38 описание [PDF, 462.88 KB]

Like us on Facebook

 
 

Мини количка

Количката е празна.

Валута