Категории с падащо меню

Модул за автоматични фарове VR AL20

Код: VR AL20
Описание

VALCOR AL20 е универсален и служи за автоматично включване на фарове на всички видове МПС – автомобили, камиони, автобуси, мотори.

Принципът на работа на модула е да включи фаровете на МПС-то, след като двигателят е запалил и е стабилизирал работата си. По този начин модулът щади акумулатора. След запалване на двигателя, модулът изчаква за време, за което е програмиран – между 5 сек. или 15 сек., след което включва фаровете, тоест те светят само когато двигателят работи. 

Комплектът включва модул AL20 и ръководство за експлоатация и монтаж.

Цена без ДДС: 15.00лв.
Цена с ДДС: 18.00лв.

Имаме 90 в наличност

Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

Модулът за автоматични фарове VR AL20 се свързва към лампата на генератора от страната към генератора. Друг вариант е да свържете модула към „контактия ключ”, но в този случай фаровете ще се включват от подаване на контактен ключ и модулът няма да следи двигателя. 

Сечението на кабелите, с които ще се свързва модулът, трябва да отговарят на консумацията на ток през релето. Желателно е да са минимум 2,5 кв. мм. Максималния ток на комутация е 30А.

ВНИМАНИЕ: Модулът включва само фаровете! При желание за включване и на габарити е необходимо да се сложи допълнително реле! 

Брой Цена без ДДС Цена с ДДС
1 15.00лв. 18.00лв.
2 13.50лв. 16.20лв.
5 12.00лв. 14.40лв.

Like us on Facebook

 
 

Мини количка

Количката е празна.

Валута