Категории с падащо меню

Нови продукти

Модул за защита на акумулатор LPDD

Модул за защита на акумулатор LPDD

Цена без ДДС: 11.50лв.
Цена с ДДС: 13.80лв.
Raspberry Pi 4 Model B HDMI Кабел 2м

Raspberry Pi 4 Model B HDMI Кабел 2м

Цена без ДДС: 12.00лв.
Цена с ДДС: 14.40лв.
Raspberry Pi USB-C Захранване EU Стандарт

Raspberry Pi USB-C Захранване EU Стандарт

Цена без ДДС: 17.00лв.
Цена с ДДС: 20.40лв.

Модул за дистанционно палене VDP

Код: VR VDP | Оценка: Оценка: 10
Описание

VALCOR VDP е универсална система за стартиране на двигатели на всички типове автомобили и мотоциклети. Модулът e интелигентен и напълно автоматизиран. Следи за работата на двигателя (обороти или напрежение). Има настройка за типа двигател – дизел или бензин.

ВНИМАНИЕ!! Ако автомобилът има вграден имобилайзер, той трябва да се изключи или преодолее, за да функционира нормално дистанционното запалване. Преди покупката на Valcor VDP се консултирайте със сервиза, който ще монтира модула.  

VALCOR дистанционно палене е препоръчително да се монтира с алармени системи VALCОR VR36 и VR54, производство на фирма “ЛЕСИ”, които имат “многофункционални изходи”, които е необходимо да се програмират в режим  “изход = дистанционно палене”. При тях, процесът е напълно автоматизиран, затова настоящото ръководство за монтаж и експлоатация е ориентирано към тези системи.
При работа с друга аларма се съобразете е възможностите й и с тези на модула.

Ако не желаете да използвате алармена система, може да си закупите какъвто и да е модул за дистанционно управление, като например моделът VALCOR VCB (дистанционен радио бутон), производство на фирма „ЛЕСИ” и чрез него да запускате модула за дистанционно палене.
 

Цена без ДДС: 51.00лв.
Цена с ДДС: 61.20лв.

Имаме 1 в наличност

Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

Модулът за дистанционно запалване работи по следния начин:

Когато желаете да запалите двигателя, чрез дистанционното палене, натискате бутон от дистанционното управление, което управлява модула.  Модулът VDP ще започне процедура по запалване на двигателя - първо подава контакт, изчаква зададено време (за подгряване или качване на бензин), след това подава импулс към стартера. Времето за работа на стартера зависи от това какви контроли ще се използват за запален двигател и е максимално ограничено от параметър. След изтичане на максималното време, дори и да не е запалил двигателя, модулът изключва стартера. Ако е зададено да направи автоматичен втори опит за запалване, модулът ще направи такъв, ако ли не - ще изключи всичко. Ако модулът е запалил двигателя, може да се ограничи максималната работа на автоматичен режим на работа на двигателя на 15 или 30 минути.

Докато модулът функционира, мигат аварийните мигачи, с което оказват, че автомобилът е с работещ двигател.

Ако модулът работи и желаете да потеглите с автомобила си, трябва да поставите контактния ключ в ключалката и да подадете на контакт. След това да натиснете крачната или отпуснете ръчната спирачки (модулът ги следи), с което автоматично ще поемете управлението на двигателя от контактния ключ. На практика двигателят не се гаси, когато ползвате дистанционно палене и потеглите с автомобила си. Поемането на управлението от контактния ключ на практика защитава на автомобила от кражба - дори и да проникнат в него, никой няма да може да потегли без наличие на контактен ключ, защото - ако автомобилът е автоматик - за да потегли е нужно натискане на крачна спирачка за освобождаване на скоростния лост (двигателят веднага изгасва), ако автомобилът е с ръчни скорости - отпускането на ръчната спирачка, веднага ще угаси двигателя.

Подробните описания за експлоатация и схеми за монтаж може да разгледате в графа Изтегляния!!!

от Гост, 11 Яну 2019

Готино е.

Брой Цена без ДДС Цена с ДДС
1 51.00лв. 61.20лв.
2 51.00лв. 61.20лв.
Файл Информация
VDP [PDF, 602.63 KB]

Like us on Facebook

 
 

Мини количка

Количката е празна.

Валута