Категории с падащо меню

Заключване на входна врата на ДОМ БулКей ВК1904

Код: BK1904
Описание

Комплектът на електронната заключваща система БулКей ВК1904 включва:

* електронна централа,

* електромеханична брава тип BKG 314,

* модул за аварийно отключване,

* аварийно захранване(акумулаторът се закупува отделно )
* външен контактен четец модел LRD31,
* вътрешен контактен четец със светодиодна индикация модел LRD33,
* бутон за отключване от вътрешната страна,
* звукова индикация,
* мастер ключ,
* електронни ключове тип iButton - 3 броя,
* дистанционно управление - 1 брой,
* електрониката е поместена в метална кутия,
* подробна документация за монтаж и експлоатация,
* гаранция на системата - 2 години.

 

Продуктови опции

Акумулатори:
Допълнителен потребителски ключ:
Цена без ДДС: 315.00лв.
Цена с ДДС: 378.00лв.

Имаме 10 в наличност

Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

• При нужда осигуряваме монтаж в градовете Пловдив и София.

Електронните заключващи системи БулКей представляват цялостни решения за надеждно заключване, контрол на достъпа и следене на Вашия дом, осигуряващи висока степен на сигурност, защита и максимално удобство при експлоатация. Ние Ви предлагаме заключващи системи, защитени от механични, електронни и електрически въздействия, както и от високотехнологични методи за разбиване и взлом. Продуктите ни са съобразени с най-съвременните изисквания за качество, прецизност и лекота на експлоатация. Електронните заключващи системи БулКей са разделени в няколко големи групи в зависимост от функционалните възможности и приложението им.

След 15 години опит в производството и монтажа на електромеханични брави, можем да Ви предложим най-доброто решение за всяка врата на най-атрактивната цена! Потребителите все повече предпочитат новите алтернативни методи за заключване, поради изключително високата сигурност, която осигурява електронното заключване. С невидимите брави БулКей ние заключваме всяка врата качествено, надеждно и сигурно. След нас Вашата врата ще мисли сама чрез съвършеното си заключване!

ВНИМАНИЕ: Преди да изберете модел заключваща система, моля съобразете се със спецификите на системите - възможности на електронната централа, тип на електронния ключ, тип на електронната брава!!! Обърнете внимание и на типа помещение и вида врата, с която то се заключва.

За още информация, моля разгледайте и Технически характеристики! За стабилността и сигурността на заключването са важни освен възможностите на електронната централа, вида на електронната брава и типа на електронния ключ!!! Съобразете се с предимствата и недостатъците на различните видове и класове и изберете най-подходящата за Вас система!!!

Подробности за електромеханичната брава тип BKG 314 може да прочетете тук: електромеханична брава БулКей тип BKG314.


Подробности за електронните ключове тип iButton може да разгледате тук: електронен ключ тип iButton Разгледайте и другите два вида електронни ключове - безконтактни RFID и дистанционно управление, и вземете най-правилното за Вас решение!!!

ПРЕДИМСТВА НА ЕЛЕКТРОННИТЕ ЗАКЛЮЧВАЩИ СИСТЕМИ:
1. Висока надеждност и сигурност от механично, електронно или електрическо разбиване
2. Висока вандалоустойчивост
3. Удобство и практичност
4. Дълъг живот
5. Контрол на достъп
6. Управление на неопределен брой брави само с един електронен ключ
7. Проследяване на събитията и достъпа до системата

ПРЕДИМСТВА НА ЕЛЕКТРОННИТЕ КЛЮЧОВЕ:
Електронните ключове могат да бъдат изтривани, временно забранявани или разрешавани за работа в системата. Ако един ключ е изтрит или забранен от паметта на системата, то той неможе да оперира с нея. Всички операции свързани със записване на нов ключ, изтриване на ключ, временна забрана на ключ, контрол на системата, се осъществяват от собственика, чрез мастер ключ. Мастер ключът е главен, единствен ключ за системата, чрез който тя се управлява. Той не може да бъде изтрит. Електронните ключове позволяват един и същи ключ да бъде програмиран да отключва много брави. Това ще Ви позволи вместо тежката връзка с ключове, да носите и оперирате само с един електронен ключ и в същото време да се чувствате защитени. Ако загубите даден електронен ключ, единственото нещо, което е необходимо да направите е да минете през бравите, които той отключва, да го изтриете и на негово място да запишете нов. Това е възможно, тъй като всеки електронен ключ е с уникален, различен код и бравата помни кодовете на всички ключове, които имат достъп до нея. При механичните брави всички ключове са с еднакъв код и при загуба или кражба на ключ ще трябва да смените цялата брава с нова и всички ключове към нея. Чрез ползването на електронни заключващи системи не се нуждаете от техници, сервизни работници или ключари, Вие сами управлявате заключващата система.

ЕЛЕКТРОННАТА ЗАКЛЮЧВАЩА СИСТЕМА, ЗА ЖИЛИЩНИ ВРАТИ, БУЛКЕЙ СЕ СЪСТОИ ОТ СЛЕДНИТЕ ЕЛЕМЕНТИ:
• управляваща централа, включваща: управляващ модул; модул за захранване; модул за аварийно отключване; аварийно захранване за 7Ah или 4Ah акумулатор, в зависимост от модела система; вградена памет за събития; метална или пластмасова кутия, в зависимост от модела система;
• електромеханична брава;
• четци с вградени светодиоди за светлинна индикация – 1 брой (външен) или 2 броя (външен - без индикация и вътрешен), в зависимост от начина на функциониране на електронната брава;
• бутон за бързо отключване и програмиране;
• мастер ключ – 1 брой;
• потребителски ключове - 3  броя;
• дистанционни управления – 1 броя, в зависимост от модела;
• зумер за звукова индикация;
• подробна документация за монтаж и експлоатация.

РАЗЛИКИ МЕЖДУ УПРАВЛЯВАЩИТЕ ЦЕНТРАЛИ БУЛКЕЙ:
Централите се различават по следните параметри:
1. Вид и тип на електронната брава, която управляват;
2. Вид и тип на електронния ключ;
3. Максимален брой електронни ключове, с които работят;
4. Обем на паметта за събития;
5. Наличие на часовник за реално време, чрез който събитията в паметта се запомнят под точни дата, час, минута

 

Like us on Facebook

 
 

Мини количка

Количката е празна.

Валута