Категории с падащо меню

Електронен часовник 115/35/5 см със звуков сигнал

Код: Електронен светодиоден часовник5
Описание

Електронен едноцветен светодиоден часовник с размери 115 см/ 35 см/ 5 см. Показва час и температура и издава звуков сигнал. Часът се настройва чрез дистанционно управление от разстояние. 

 

Часовникът е със звукова сигнализация. Има вграден специализиран гласов модул и сирена. Звуковият сигнал може да бъде мелодия, глас (гласово съобщение), музика. Той се записва от потребителите и може да се сменя, когато желаете. Звуковият сигнал се акивира в предварително зададен часови диапазон, определен от потребителите. Звук може да звучи например: на всеки час; в началото или в края на работното време; начало или край на обедна почивка; в 8 и в 20 часа и други. Времето, в което ще звучи сигнала, се задава предварително, при изработнаката на таблото!!! За целта, при поръчката на часовника, тряба да зададете времето, когато ще се активира звука! 


Часовникът е идеален продукт за привличане на вниманието към  различни сгради (обществени, културни, частни и други) или търговски обекти. Предназначен е за външен монтаж. Отлична видимост от голямо разстояние. 

Може да се постави/ монтира самостоятелно; в комбинация с друга реклама или да се вгради в рекламна табела.

 

Комплектът включва: часовник, предпазна козирка, температурен датчик, гласов модул, сирена, свързващи кабели, дистанционно управление с батерия, документация.

Цена без ДДС: 830.00лв.
Цена с ДДС: 996.00лв.

Имаме 1 в наличност

Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

Нормалната видимост на часовника е до 250 метра, с ъгъл на видимост - 120 градуса.

Часовникът е с червени светодиоди (свети в червено).

Захранва се с 220V, посредством кабел с щепсел.

Работната температура е от -25° до +60° (екстремални от -40° до +80°).

Максималната консумация на електрически ток е 22 W

Електронният часовник има вградена батерия и при отпадане на 220V спира да свети, но часовникът продължава да работи и след включване на 220V не е необходима настройка.

Часовникът е влагоустойчив, не е водоустойчив!

Тегло - 15 кг.

Like us on Facebook

 
 

Мини количка

Количката е празна.

Валута