Категории с падащо меню

Заключване на асансьор BulKey BKU419

Код: BK 419 A
Описание

Предимството на BKU419 е патентованият от фирма ЛЕСИ четец за вграждане, който се монтира директно в таблото на асансьора, заедно с електронния контролер, което прави системата изключително устойчива на вандализъм.  Има изключително улеснен монтаж, поддръжка и програмиране

Въпреки своя малък размер, устройството съчетава в едно четец на ключовете, управление на: бутоните в кабината чрез допълнително реле, зумер, бутон за сервизните функции, има изход за връзка с компютър. Може да се управлява и със специализиран GSM комуникатор за дистанционно управление Valcor GSM421/441, чрез който, освен с Мастер ключ, може да контролирате състоянието на потребителските ключове.

BKU419 e самостоятелен електронна система с транзисторен изход за контрол на достъпа с вграден контактен четец, от едната част на която са изведени четящият елемент и светлинната индикация,а от другата страна чрез кабелни форми са изведени входовете и изходите за управление, звукова индикация, програмиране и захранването.

 

 

Цена без ДДС: 60.00лв.
Цена с ДДС: 72.00лв.

Имаме 150 в наличност

Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

Използвайки електронно заключване BULKEY за контрол на асансьори се решава голяма част от проблемите на ползвателите, чрез изключване на бутоните за избор на етаж в асансьорната кабина. Устройството е малко и скрито, като се вижда само четеца, което го прави устойчиво на вандализъм.
Принципът на контрол е следният: В кабината се монтира четец, който разрешава или не избора на етаж от буотниерата. Четецът има светодиод, който ако свети в червено показва, че бутоните за избор на етаж са изключени. След подаване на електронен ключ, програмиран към системата, светодиодът на четеца светва в зелено и разрешава работата на бутониерата за избор на етаж за времето до 15 секунди (може да се регулира от 1 секунда до 4 минути). След изтичане на тези секунди, автоматично се забранява работата на бутониерата и светодиодът светва отново в червено. Ако асансьорът се движи, това че се изключват бутоните за избор на етаж, по никакъв начин ненарушава нормалната работа на асансьора. При пет последователни пъти подаване на грешен ключ (незаписан в паметта на системата), системата блокира за 5 секунди (времето се регулира от 1 секунда до 5 минути). Този вариант позволява асансьора да се извиква по етажите от всеки, а изборът на етаж от бутониерата в кабината да се извършва само с валиден електронен ключ.

BKU 419 представлява самостоятелен електронен контролер с транзисторен изход за контрол на достъпа с вграден четец. От едната част на системата са изведени четящият елемент, светлинна индикация, сервизни входове и изходи – звукова индикация, програмиране. От другата страна на централата се намират изходите и входовете за управление и захранването.Огромното предимство на BKU 419 е четецът за вграждане,който се монтира директно в таблото на асансьора заедно с електронния контролер. Системата се нуждае само от захранване DC12V.

BKU 419 е с вградена памет за електронните ключове и има възможност за избор на събитията, които да се запомнят по хронологичен ред с дата и час. Часовникът е енергозависим, т.е. при ресет на захранването той винаги започва от дата 2001.01.01. При необходимост да се провери кога се е случило дадено събитие, може да се види датата и часа на системата в момента и чрез регресия да се изчисли времето на конкретното събитие. Енергозависимостта на часовника може да се избегне, ако към системата се включи акумулатор.

В комплекта има мастер ключ, чрез който се програмира системата, записват се и се изтриват електронните ключове. Чрез патентованата от фирма ЛЕСИ система за светлинна индикация, показваща броя на електронните ключове, работещи към системата, потребителите могат лесно и бързо да извършват контрол и програмиране – запис, изтриване, статус, общ брой. За улеснение на потребителите, когато се работи с много на брой електронни ключове – често изтриване, записване, забрана за работа, BKU 419 може да се свърже с компютър за по-бързо и лесно управление

Голямо предимство на BKU419 пред  другите системи от този клас е възможността влизането в системата чрез входа за връзка с компютър да стане, не само с мастер ключ, но и чрез парола. Системата има високо защитени  32-битова парола за общ достъп и 40-битова парола за достъп до специфичните функции. Тази възможност позволява на собственика на системата да предостави парола за общ достъп на доверено лице, което с този достъп може само да управлява ключовете -  записване, забраняване, разрешаване или изтриване чрез специализирания софтуер БулКей, но няма да може да сменя пароли и мастер ключа. Достъпът с парола осигурява възможности за:

  1. Дистанционно управление на системата чрез GSM или LAN комуникатор– промяна на настройки, управление на ключове и други
  2. Всяка система може да се конфигурира, така че да се свързва в обща мрежа с други като нея. Системите могат да се адресират, както и да се променя скоростта, с която си комуникират по между си. Свързването в мрежа позволява общото им управление чрез един GSM или LAN комуникатор.

Достъпът до системата с мастер ключ е равносилен на достъп с 40-битова парола.

Окомплектация: централа, мастер ключ, документация. Потребителските електронни ключове не са включени в комплекта. Те зависят от индивидуалните нужди на всеки клиент. Цени и подробности за тях може да прочетете тук: iButton.

 

Технически параметри:

Захранване                        - 10-16 VDC, типично 12 VDC

Консумиран ток в покой - 15 mA

Работна температура     - от -20 до +80 'С

ВЪЗМОЖНОСТИ:

- Електронни ключове – контактни

- Интелигентно управление на електромагнитни брави – насрещник, DropBolt, електромагнит

- Възможност за работа с до 999 ключа

- Вграден часовник

- Програмируема памет на събитията, свързани с работата на системата - до 4064 събития

- Събитията се запомнят по хронологичен ред с дата и час на събитието

- Възможност за избор на типа събития, които да се помнят

- Възможност за връзка с компютър, защитена чрез мастер ключ или парола

- Възможност за дистанционно управление чрез GSM или LAN комуникатор

- Възможност за използване на системата за контрол на достъпа

- Възможност за включване в обща мрежа на много системи за интегрирано управление на сгради

- Потребителско програмиране на системата

- Потребителско записване, изтриване и временна забрана на работа на ключове

- Проверка на общия брой записани в системата ключове

- Проверка статуса на всеки ключ

- Възможност за изтриване, заменяне или промяна на статуса на изгубен или не наличен ключ

- Транзисторен изход 1 А

- Вход за бутон за сервизни функции

- Четец със светлинна индикация

- Възможност за управление работата на бутона – работи/ неработи

 

- Защита от сканиране на електронните ключове

- Защита от електронни и електромеханични въздействия и електрошокова палка – важи само за централи, работещи с електронни ключове тип iButton

- Многофункционален изход, който може да бъде избран да задейства сирена при разбиване на врата, да включва стълбищното осветление при подаване на ключ, да показва статуса на системата (отключена-заключена), да бъде алтернативен изход за свързване с компютър или в мрежови системи

- Енергонезависима памет

- Вандалоустойчиви

- Изключително улеснен монтаж, поддръжка и програмиране

 

Брой Цена без ДДС Цена с ДДС
1 60.00лв. 72.00лв.
5 57.00лв. 68.40лв.
10 54.00лв. 64.80лв.
15 51.00лв. 61.20лв.
Файл Информация
Сертификат [JPG, 2.37 MB]
Сравнителна таблица Bulkey [PDF, 0 B]

Like us on Facebook

 
 

Мини количка

Количката е празна.

Валута

Избрани продукти