Категории с падащо меню

аларма Valcor GSM50 - комплект

Код: GSM50АK-1
Описание

GSM комуникаторът Valcor GSM50  се използва за охрана на домове, офиси, гаражи, магазини, вили, машини, автомобили и други. Управлява се локално (чрез бутон, дистанционно управление или ключ) и дистанционно чрез изпращане на SMS или чрез позвъняване без таксуване.

Устройството представлява GSM комуникатор с вграден GSM модем и реле за управление на сирена, в което единствено трябва да се постави СИМ карта на някой от мобилните оператори.

От "ОПЦИИ" може да изберете автономно аварийно захранване LPWR2K с акумулатор 12V1.2Ah

Комуникаторът е фабрично програмиран с настройки за самостоятелна аларма. Необходимо е САМО да поставите валидна СИМ карта  и да въведете телефонните номера

Може да изтеглете безплатното Android приложение “Valcor GSM”, с което лесно, удобно и разбираемо за всеки, да програмирате, контролирате и получавате информация за Вашия комуникатор. Комуникацията между приложението и GSM комуникатора се извършва чрез позвъняване и/или SMS.

Link , от където можете безплатно да изтеглите приложението Valcor GSM. 

  • Тегло: 1.500 кг

Продуктови опции

Захранване:
Цена без ДДС: 152.50лв.
Цена с ДДС: 183.00лв.

Имаме 10 в наличност

Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

За ползването на GSM комуникатора не е необходимо да се заплащат каквито и да е допълнителни месечни такси, освен таксата за реално извършената комуникация (разговори или SMS) от комуникатора към известяваните телефони, по тарифата на съответния мобилен оператор, към който сте си взели SIM карта.

Комплектът включва: GSM комуникатор Valcor GSM50, антена, кабел за връзка, захранване AC220/DC12V, сирена, бутон , светодиод, датчик за врата и датчик за движение, подробни описания за експлоатация и схеми за монтаж! Моделът може да работи с до три обемни датчика!

Valcor GSM50 може да се програмира изцяло с SMS, релето може да се управлява с позвъняване без таксуване, има изход за светодиод показващ статуса на релето или охраната, в режим на охрана релето може да управлява сирена, има нов режим за дистанционно управление на уреди, следи за качеството на GSM сигнала (обхват), което позволява при монтажа да се намери най-подходящото му място и много други нови функции и подобрения.

Like us on Facebook

 
 

Мини количка

Количката е празна.

Валута

Избрани продукти