Категории с падащо меню

Нови продукти

Модул за защита на акумулатор LPDD

Модул за защита на акумулатор LPDD

Цена без ДДС: 11.50лв.
Цена с ДДС: 13.80лв.
Raspberry Pi 4 Model B HDMI Кабел 2м

Raspberry Pi 4 Model B HDMI Кабел 2м

Цена без ДДС: 12.00лв.
Цена с ДДС: 14.40лв.
Raspberry Pi USB-C Захранване EU Стандарт

Raspberry Pi USB-C Захранване EU Стандарт

Цена без ДДС: 17.00лв.
Цена с ДДС: 20.40лв.

GSM аларма Valcor GSM50 - комплект

Код: GSM50АK-1
Описание

GSM комуникаторът Valcor GSM50  е производство на фирма ЛЕСИ. Предназначен е за охрана на домове, офиси, гаражи, магазини, вили, машини, автомобили и други. Управлява се локално (чрез бутон, дистанционно управление или ключ) и дистанционно чрез изпращане на SMS или чрез позвъняване без таксуване.

Устройството представлява GSM комуникатор с вграден GSM модем и реле за управление на сирена, в което единствено трябва да се постави СИМ карта на някой от мобилните оператори.

От "ОПЦИИ" може да изберете автономно аварийно захранване LPWR2K с акумулатор 12V1.2Ah

Комуникаторът е фабрично програмиран с настройки за самостоятелна аларма. Необходимо е САМО да поставите валидна СИМ карта  и да въведете телефонните номера

Може да изтеглете безплатното Android приложение “Valcor GSM”, с което лесно, удобно и разбираемо за всеки, да програмирате, контролирате и получавате информация за Вашия комуникатор. Комуникацията между приложението и GSM комуникатора се извършва чрез позвъняване и/или SMS.

Link , от където можете безплатно да изтеглите приложението Valcor GSM. 

Продуктови опции

Захранване:
Цена без ДДС: 152.50лв.
Цена с ДДС: 183.00лв.

Имаме 111 в наличност

Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

За ползването на GSM комуникатора не е необходимо да се заплащат каквито и да е допълнителни месечни такси, освен таксата за реално извършената комуникация (разговори или SMS) от комуникатора към известяваните телефони, по тарифата на съответния мобилен оператор, към който сте си взели SIM карта. Възможност за работа и настройка със SIM картите на  всички GSM оператори в Българиявключително и с особеностите на предплатените им услуги– с времеви и функционални параметри, ккакто и с международни оператори.Устройството отговаря на европейските стандарти за GSM комуникация.

Комплектът включва: GSM комуникатор Valcor GSM50, антена, кабел за връзка, захранване AC220/DC12V, сирена, бутон , светодиод, датчик за врата и датчик за движение, подробни описания за експлоатация и схеми за монтаж! Моделът може да работи с до три обемни датчика!

Valcor GSM50 може да се програмира изцяло с SMS, релето може да се управлява с позвъняване без таксуване, има изход за светодиод показващ статуса на релето или охраната, в режим на охрана релето може да управлява сирена, има нов режим за дистанционно управление на уреди, следи за качеството на GSM сигнала (обхват), което позволява при монтажа да се намери най-подходящото му място и много други нови функции и подобрения.

Описание на продукта може да намерите в "Изтегляния"

Файл Информация
GSM50_аларма [PDF, 671.5 KB]

Like us on Facebook

 
 

Мини количка

Количката е празна.

Валута