Категории с падащо меню

Електронно заключване за гаражи, изби, складове RFID 125 kHz BulKey BK4175

Код: BK4175
Описание

Електронно безконтактно RFID заключване за гардеробчета, шкафчета, врати на складове, изби, гаражи и други. Бравата е модел BKL30. Няма видими елементи от външната страна. Изключително лесна за монтаж и експлоатация. Контролерът е модел BKU417_01.

Цена без ДДС: 91.00лв.
Цена с ДДС: 109.20лв.

Имаме 20 в наличност

Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

Може да се изведе светлинна индикация, която да показва състоянието на бравата - отключено/ заключено. Записването и изтриването на потребителски ключове се извършва чрез мастер карта. Системата е най-доброто и евтино електронно заключване за гардероби във фитнес зали, басейни, магазини и други.
Комплектът включва:
* контролер BKU417,  четец за вграждане със светодиодна индикация ,
* електромагнитна брава Fail security
* мастер карта
* бутон
* документация.

Когато системата се използва за заключване на складове, гаражи, изби и др. от вътрешната страна трябва да се монтира бутон Отключване,който не е включен в цената на комплекта

Бравата отключва само по електронен път. Тя е нормално заключена, при подаване на напрежение 12V отключва. Монтажът на бравата е външен.
Габаритни размери на бравата 55/ 23/ 28 мм. Габаритните размери със закрепващите шини (могат да се изрежат) 55/43/28. Заключващото резе е 10/ 10 мм с ход 10 мм. Консумираният ток по време на отключване е до 1,1А.

Препоръчително е да се използва автономно акумулаторно захранване (за да можете да отключвате когато няма ток).

Потребителските електронни ключове не са включени в комплекта! Те се поръчват отделно, в зависимост от индивидуалните нужди на всеки клиент. Подробности и цени за електронните RFID ключове тип Таг може да разгледате тук: ТАГ.

Like us on Facebook

 
 

Мини количка

Количката е празна.

Валута

Избрани продукти