Категории с падащо меню

Електронно заключване за складове, изби, гаражи с дистанционно управление BulKey ВК30В

Код: BK30B
Описание

Електронно заключване с дистанционно управление за гардеробчета, шкафчета, врати на складове, гаражи, мазета и други.

Комплектът включва: електромагнитна ключалка Fail security, едноканален модул за дистанционно управление с 1 бр. дистанционно, документация

 

Цена без ДДС: 59.15лв.
Цена с ДДС: 70.98лв.

Имаме 45 в наличност

Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

Принцип на работа:

Бравата се управлява само по електрически път. Бравата е нормално заключена, при натискане на бутон от дистанционното управление се подава напрежение 12V от модула, тя се отключва за 5 сек., през което време зумер може да издава звуков сигнал, че вратата е отключена. Ако до 5 сек. вратата не се отвори, тя автоматично ще се заключи. При затваряне на вратата тя ще се заключи автоматично.

Бравата е модел BKL30. Няма видими елементи от външната страна. Изключително лесна за монтаж и експлоатация. Системата се управлява с дистанционно управление със скачащ код.Ако имате 3 обекта с монтирани такива комплекти, можете да запишете дистанционните управления към всеки един и да програмирате модулите да се отварят с различни бутони (дистанционното управление има 3 бутона). Така можете с едно дистанционно управление могат да се отключвате до 3 различни врати в зависимост от това кой бутон натиснете.

Монтажът на бравата е външен .Габаритните й размери са 55/ 23/ 28 мм. Габаритните размери със закрепващите шини (могат да се изрежат) 55/43/28. Заключващото резе е 10/ 10 мм с ход 10 мм. Консумираният ток по време на отключване е до 1,1А.

Препоръчително е да се използва автономно акумулаторно захранване (за да можете да отключвате когато няма ток).

Файл Информация
VCB38 описание [PDF, 487.08 KB]

Like us on Facebook

 
 

Мини количка

Количката е празна.

Валута

Избрани продукти