Категории с падащо меню

Електронна ключалка за гардеробче RFID 125 kHz BKL602

Код: BKL602
Описание

Електронна ключалка с универсално приложение за заключване на гардеробчета, врати на шкафове и други. Изключително удобнa за фитнес, сауна, басейн, спортни зали, работни шкафове и други. Лицевият панел е с елегантен и стилен дизайн със сребристо покритие.

  • Тегло: 0.500 кг
Цена без ДДС: 45.00лв.
Цена с ДДС: 54.00лв.

Имаме 35 в наличност

Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

Отключването и заключването на електронната ключалка Булкей, се осъществява чрез електронен безконтактен ключ RFID за BKU602.
Електронните RFID ключове са под различна форма – карта, таг, часовник и други, в зависимост от начина на приложение. На тях може да се печата информация, снимка или други. Удобни и ергономични са. Имат относително дълъг живот. Електронният RFID ключ е с 64 битов код. Посредством специално разработено антисканиране и при наличие на толкова много комбинации на кода, системата дава изключително висока надеждност на защита от отключване чрез използване на високотехнологични компютри и системи. Предимство на стандартните RFID ключовете е, че това са възможно най-евтините електронни ключове.

 Електронната ключалка Булкей BKL602 работи с Мастер и 13 потрбителски ключа..

   Работна температура: - 30 ~ + 80 C.
   Габаритни размери на бравата 144х62х23 мм.
   Захранването на бравата е 4 батерии х 1.5V AA (не са включени в комплекта), които издържат 1 година при нормална експлоатация !!
   Има възможност за отключване с външно батерийно захранване при аварийна ситуация (изтощени батерии).

Брой Цена без ДДС Цена с ДДС
1 45.00лв. 54.00лв.
100 36.00лв. 43.20лв.

Like us on Facebook

 
 

Мини количка

Количката е празна.

Валута