Категории с падащо меню

Електронна ключалка за гардеробче с чип тип iButton

Код: BKL600
Описание

 Електронна ключалка с универсално приложение за заключване на гардеробчета, врати на шкафове и други. Изключително удобнa за фитнес, сауна, басейн, спортни зали, работни шкафове и други. Лицевият панел е с елегантен и стилен дизайн със сребристо покритие.

  • Тегло: 0.500 кг
Цена без ДДС: 45.00лв.
Цена с ДДС: 54.00лв.

Имаме 30 в наличност

Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

Отключването и заключването на електронната ключалка Булкей, се осъществява чрез електронен контактен ключ тип iButton за BKU600.
Предимството на електронните ключове е високата степен на кодиране и при загуба или кражба на ключа, за разлика от механичните системи, при които се сменя патрона или цялата брава и всички ключове за достъп до тази врата, при електронните системи се изтриват всички потребителските ключове, след което се програмират останалите, което е много по-евтино и удобно в ежедневието. Предимство и удобство е, че един Системен и/или Мастер електронен ключ може да се програмира да управлява много електронни ключалки, като това не влияе на сигурността на заключващата система, а Вие спестявате тежестта и неудобството на огромната връзка с ключове.

 Електронната ключалка Булкей BKL600 има два метода за отключване - с един ключ или с два ключа едновременно. 
   По всяко време може да се смени методът на отключване, както и режимът на работа чрез бутона по описания начин, без да се налага изтриване на записаните ключове.
    Технически параметри:

   Работна температура: - 30 ~ + 80 C.
   Габаритни размери на бравата 144х62х23 мм.
   Захранването на бравата е 4 батерии х 1.5V AA (не са включени в комплекта), които издържат 10-15 месеца при нормална експлоатация - около 15000 отваряния за година!! 
   Звукова аларма при изтощени батерии <4.8V.
   Има възможност за отключване с външно батерийно захранване при аварийна ситуация (изтощени батерии).
   Дебелина на вратата: < 25мм
   Работна влажност:15%~85%RH

Брой Цена без ДДС Цена с ДДС
1 45.00лв. 54.00лв.
100 38.25лв. 45.90лв.

Like us on Facebook

 
 

Мини количка

Количката е празна.

Валута

Избрани продукти