Категории с падащо меню

Електронно заключване на витрини BK30KBP

Код: BK30KBP-1
Описание

Електронно заключване на витрини с електромагнитна ключалка BKL30 със защитен насрещник. Подходящо за тип витрини (врати) – хладилни витрини, сладоледени фризери и други витрини или фризери с отваряеми или плъзгащи врати и капаци. Комплектът за една единична хладилна витрина, фризер и други, включва: захранване PWR1220, електромагнитна ключалка BKL30 със защитен насрещник - BK30K, бутон за отключване.

Продуктови опции

Тип планка:
Цена без ДДС: 73.90лв.
Цена с ДДС: 88.68лв.

Имаме 47 в наличност

Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

Бравата отключва само по електронен път. Тя е нормално заключена, при подаване на напрежение 12V отключва, при което зумерът издава звуков сигнал. При този комплект отключването става чрез натискане на бутон, който може да бъде монтиран на произволно място – например на щанда.
Това заключване решава проблема с кражбите от витрините. Те са постоянно заключени, а когато клиентът трябва да си вземе заплатената напитка например, се натиска бутонът, бравата отключва, вратата може да се отвори и след затварянето й, тя автоматично се заключва. Системата е надеждна и лесна за монтаж.

Монтажът на бравата е външен. Бравата може да бъде скрита в рекламата на витрината или да се постави между рекламата и вратата, както е показано на снимките.
Габаритни размери на бравата 55/ 23/ 28 мм. Габаритните размери със закрепващите шини (могат да се изрежат) 55/43/28. Заключващото резе е 10/ 10 мм с ход 10 мм. Консумираният ток по време на отключване е до 1,1А.

Ако едната витрина Ви е двойна към комплекта се добавате още 58 лв. за втората електромагнитна брава BK30K
Ако искате автономно акумулаторно захранване (за да можете да отключвате когато няма ток) към комплекта трябва да добавите 54 лв. за захранване в кутия с включен 4Ah акумулатор

Допълнителните продукти запишете в забележката към поръчката.

Отстъпки за количества:
1. На всеки 10бр. комплекта получавате един безплатен.
2. На всеки 20бр. комплекта получавате два безплатни.
3. На всеки 100бр. комплекта получавате четири безплатни.

Like us on Facebook

 
 

Мини количка

Количката е празна.

Валута

Избрани продукти