Категории с падащо меню

Нови продукти

Модул за защита на акумулатор LPDD

Модул за защита на акумулатор LPDD

Цена без ДДС: 11.50лв.
Цена с ДДС: 13.80лв.
Raspberry Pi 4 Model B HDMI Кабел 2м

Raspberry Pi 4 Model B HDMI Кабел 2м

Цена без ДДС: 12.00лв.
Цена с ДДС: 14.40лв.
Raspberry Pi USB-C Захранване EU Стандарт

Raspberry Pi USB-C Захранване EU Стандарт

Цена без ДДС: 17.00лв.
Цена с ДДС: 20.40лв.

Дистанционно управление Valcor ТХ33

Код: TX33
Описание

Дистанционно управление Valcor, модел ТХ33. Работи към продуктите, производство на фирма Леси, които се управляват чрез дистанционно. В дистанционното управление има батерия!

Като консумативи за дистанционното управление се предлагат отделно кутийки, синджирчета и батерии!

Цената на дистанционните управления се определя в зависимост от броя закупен наведнъж!!!

Цена без ДДС: 21.00лв.
Цена с ДДС: 25.20лв.

Имаме 210 в наличност

Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

Дистанционните управления работят от разстояние, поради което нямат видими елементи. Дистанционните управления Valcor имат 64 битов код. Те са са със скачащ код, което означава, че при всяко натискане на бутон се излъчва различен код. Скачането на кода се изразява в псевдослучайна последователност, движи се по различен, уникален алгоритъм за всяко дистанционно управление. В централите за/ с дистанционни управления, производство на фирма Леси, е въведена система против сканиране на кода и не може, чрез изброяване на случайни комбинации по случаен път, да се проникне в системата. Ако е имало опит за деактивиране на системата през дистанционното управление, тя го счита за загуба на синхронизация и автоматично ще иска идентификация на дистанционно чрез така наречената процедура по синхронизация.

Недостатък на дистанционните управления е, че работят с батерия, която е консуматив и може да бъде изхабена в неподходящ момент. Самото дистанционно управление е относително сложно като устройство, което позволява да бъде повредено при намокряне, удар, прах и други. Друг недостатък е, че за предаването на кода се използва ефира, който може да бъде заглушен волно или неволно и сигнала от дистанционното управление да не може да стигне до централата в този момент (дистанционното да не работи).

Брой Цена без ДДС Цена с ДДС
1 21.00лв. 25.20лв.
2 18.00лв. 21.60лв.
6 16.50лв. 19.80лв.
20 15.00лв. 18.00лв.

Like us on Facebook

 
 

Мини количка

Количката е празна.

Валута