Категории с падащо меню

Нови продукти

Кутия MaticBox 4 за Raspberry Pi 4

Кутия MaticBox 4 за Raspberry Pi 4

-9%
Цена без ДДС: 16.23лв.
Цена с ДДС: 19.48лв.
Каталожна цена: 21.42лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена без ДДС: 16.23лв.
Цена с ДДС: 19.48лв.
Суми без ДДС:
Цена: 16.23лв.
Каталожна цена: 17.85лв.
Отстъпка: 1.62лв. (9.08%)
Модул за защита на акумулатор LPDD

Модул за защита на акумулатор LPDD

Цена без ДДС: 11.50лв.
Цена с ДДС: 13.80лв.
Raspberry Pi 4 Model B HDMI Кабел 2м

Raspberry Pi 4 Model B HDMI Кабел 2м

Цена без ДДС: 12.00лв.
Цена с ДДС: 14.40лв.

Електромеханичната брава BulKey BKS300

Код: BKS300
Описание

Електромеханичната брава BulKey BKS300, производство на фирма ЛЕСИ, се използва за заключване и контрол на достъп за домашни и офисни врати, за които е желана и задължителна високата сигурност; контролиране и проследяване на достъпа до всяка врата. Електромеханичните брави BulKey BKS300 са за скрит (вкопан) монтаж и са патентовани от фирма ЛЕСИ. Могат да се монтират на всякакъв тип врати – дървени, метални, блиндирани.

Цена без ДДС: 160.00лв.
Цена с ДДС: 192.00лв.
Няма наличност
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

Огромно предимство на електромеханичните брави е, че имат две устойчиви положения, консумират ток само при придвижването между двете положения – отключено/ заключено, а в покой не консумират енергия.
Електромеханичните брави БулКей изпълняват критериите и изискванията за заключващи системи, като шиповете или езиците им се блокират в заключено положение и не могат да бъдат отключени чрез директен удар върху тях. Това се постига чрез червячни предавки или патентовани механизми.
Електромеханичните брави БулКей се монтират допълнително на механичната брава и служат за основно заключване на вратата. Механичната брава се ползва като фиксиращ елемент (ползва се само дръжката и езика към нея) и единствено държи вратата в затворено положение, така че когато се придвижват шиповете на електро-механичната брава, да не се оказва странично усилие върху тях.
Електромеханичните брави БулКей не се виждат от външната страна, като по този начин не се разбира за съществуването или точното им местоположение. Тъй като електромеханичните брави се управляват по електрически път и нямат никакви видими елементи, както и фактът, че бравата може да бъде монтирана на произволно място в касата или във вратата, правят електромеханичната брава невидима и неуязвима за взломни атаки срещу нея. Така електромеханичната брава се оказва най-сигурния щит и при евентуална атака ще спаси обекта. А механичната брава отклонява усилията на алтернативни методи за разбиване, като се явява примамка за евентуални крадци, които ще тръгнат да атакуват директно нея.
Електромеханичните брави БулКей могат да се монтират вертикално на произволно място в касата или във вратата, като не е препоръчителен монтаж със насочени надолу шипове. Желателно е, ако вратата се отваря на вътре, по възможност бравата да се монтира на касата на вратата, първо защото бравата в това положение е най-защитена (тя остава от вътрешната страна на колоната), и второ - да се избегнат допълнителни елементи за пренасяне на електрическите сигнали през подвижната част на вратата. Най-ефективното място за монтаж на бравата е около средната точка на вратата, в близост до механичната брава.
Електромеханичната брава БулКейBKS 300 е електромеханична брава без вградено управление и защити. Осъществява заключването на вратата посредством 3 стоманени шипа с Ф12 мм и дълбочина на проникване до 20 мм. Бравата имат датчик, който следи положението на вратата и се състои от 2 части – активна с контакт, намираща се в самата брава и пасивна част, която се монтира на насрещната планка. Наличието на патентована от фирма ЛЕСИ система за центроване на заключващите шипове и съпътстващи шаблони за електромеханичните брави БулКей, максимално улесняват монтажа им.
За да бъде сигурен щит за Вашата врата, електромеханичната брава БулКей трябва да бъде комбинирана с подходящо електронно управление. БулКей предлага специално разработени електронни управления за домашни врати с контактни или безконтактни електронни ключове. Електронните заключващи системи БулКей се отличават с изключителна надеждност и сигурност, с множество защити срещу вандалски посегателства - механични, електронни и електрически въздействия, високотехнологични методи за разбиване и взлом. Друга важна характеристика на системите е тяхната енергонезависимост, самодиагностика, сервизна индикация, както и фактът, че потребителят на БулКей има пълен и моментален контрол и управление върху системата, не е зависим от техници или ключари, сам определя колко ключа и кои ключове да отключват неговата врата. Електронните управления БулКей са изцяло дублирани, за да осигурят максимална надеждност при експлоатация. Освен че Ви защитава при посегателства срещу системата, този дублаж Ви дава сигурност, че при евентуални дефекти или проблеми, ще има втора, независима централа, която да осигури безпроблемна работа на електронното заключване до отстраняване на възникналия проблем. В електронната централа БулКей има специално разработен блок за усилване на мощността на електромеханичната брава, който би могъл да се използва в аварийни ситуации, при които в следствие на вандалски посегателства срещу вратата и нейното усукване, ще позволи безпроблемно да се отключи електронната брава. Този усилващ блок в комбинация с възможността на механичния редуктор на електромеханичната брава  за увеличаване на динамичното усилие за придвижване на заключващите шипове, гарантира безпроблемно отключване почти във всяка ситуация

ОБЩИ ТЕХНИЧЕСКИ ПАРАМЕТРИ:<
Ø       Тип на бравата: Моторизирана електромеханична брава

Ø       Работно напрежение: 12VDC

Ø       Максимален консумиран ток: 3А (по време на придвижването)
Ø       Вграден датчик за следене положението на вратата – отворено/ затворено: Да
Ø       Датчици за положението на шиповете – отключено/ заключено: Да
Ø       Консумиран ток в отключено състояние: Няма (max. 80mA ако са сработили защитите)
Ø       Консумиран ток в заключено състояние: Няма (max. 80mA ако са сработили защитите)
Ø       Работни условия: -30 до + 40 градуса Целзий.
Ø       Начин на свързване на кабелите – чрез клеморед
Внимание:Този тип брава трябва да се ползва задължително с управляваща централа. Подаваният управляващ импулс не трябва да е по-дълъг от 0.2сек.
Декларация за съответствие (Сертификат) можете да изтеглите от менюто "Изтегляния"!

Файл Информация
Сертификат [JPG, 686.75 KB]
BKS300 [PDF, 325.28 KB]

Like us on Facebook

 
 

Мини количка

Количката е празна.

Валута

Избрани продукти