Категории с падащо меню

Нови продукти

Кутия MaticBox3 за Raspberry Pi3 и ASUS

Кутия MaticBox3 за Raspberry Pi3 и ASUS

Цена без ДДС: 17.85лв.
Цена с ДДС: 21.42лв.
DC5V безчетков вентилатор 25х25х10 мм

DC5V безчетков вентилатор 25х25х10 мм

Цена без ДДС: 6.50лв.
Цена с ДДС: 7.80лв.

Електронно заключване на хладилни витрини BCB30

Код: BCB30-1
Описание

Дистанционно заключване за хладилни витрини, фризери и други. Комплектът за една единична хладилна витрина, фризер и други, включва: захранване PWR1220, електромагнитна ключалка BKL30 със защитен насрещник - BK30K, едноканален модул за дистанционно управление VCB с 1 бр. дистанционно. Монтира се на всякакъв вид и тип витрини (врати) – хладилни витрини, сладоледени фризери и други витрини или фризери с отваряеми или плъзгащи врати и капаци.
 

Продуктови опции

Цвят:
Вид насрещници:
Цена без ДДС: 89.90лв.
Цена с ДДС: 107.88лв.

Имаме 140 в наличност

Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

Принцип на работа:

Бравата се управлява само по електрически път. Бравата е нормално заключена, при натискане на бутон от дистанционното управление се подава напрежение 12V от модула, тя се отключва за 5 сек., през което време зумер може да издава звуков сигнал, че вратата е отключена. Ако до 5 сек. вратата не се отвори, тя автоматично ще се заключи. При затваряне на вратата тя ще се заключи автоматично. Този начин на заключване решава проблема с кражбите от витрините.
Системата се управлява с дистанционно управление със скачащ код. Ако имате 3 хладилни витрини с монтирани такива комплекти, можете да запишете дистанционните управления към всяка витрина и да програмирате модулите да се отварят с различни бутони (дистанционното управление има 3 бутона).

Така можете с едно дистанционно управление могат да се отключвате до 3 различни хладилни витрини в зависимост от това кой бутон натиснете.
Предимства:
- всяка витрина е самостоятелна.
- Изключително лесна за монтаж и експлоатация.
- Посоката на заключващото резе може да се променя, което прави бравата универсална за различните видове хладилни витрини и фризери.

Монтажът на бравата е външен. Бравата може да бъде скрита в рекламната на витрината или да се постави между рекламата и вратата, както е показано на снимките.
Габаритни размери на бравата 55/ 23/ 28 мм. Габаритните размери със закрепващите шини (могат да се изрежат) 55/43/28. Заключващото резе е 10/ 10 мм с ход 10 мм. Консумираният ток по време на отключване е до 1,1А.

Ако едната витрина Ви е двойна към комплекта се добавате още 58 лв. за втората електромагнитна брава BK30K
Ако искате автономно акумулаторно захранване (за да можете да отключвате когато няма ток) към комплекта трябва да добавите 54 лв. за захранване в кутия с включен 4Ah акумулатор

Допълнителните продукти запишете в забележката към поръчката.

Ако имате повече от 1 бр. хладилни витрини, фризери и други на едно място ( един до друг) може видите комплектите за 2 и 3 хладилни витрини.

Комплект за 2 хладилни витрини, фризери и други, с едно устройство: BCH30
Комплект за 3 хладилни витрини, фризери и други, с едно устройство: BCL30

Отстъпки за количества:
1.На всеки 10бр. комплекта получавате един безплатен.
2. На всеки 20бр. комплекта получавате два безплатни.
3. На всеки 100бр. комплекта получавате четири безплатни.

Файл Информация
BCB30 EN [PDF, 2.67 MB]
BCB30 описание [PDF, 760.96 KB]

Like us on Facebook

 
 

Мини количка

Количката е празна.

Валута