Категории с падащо меню

Нови продукти

Захранващ модул 100-240VAC / 5VDC (24VDC) за DIN шина

Захранващ модул 100-240VAC / 5VDC (24VDC) за DIN шина

Цена без ДДС: 30.00лв.
Цена с ДДС: 36.00лв.
Кутия MaticBox 4 за Raspberry Pi 4

Кутия MaticBox 4 за Raspberry Pi 4

-9%
Цена без ДДС: 16.23лв.
Цена с ДДС: 19.48лв.
Каталожна цена: 21.42лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена без ДДС: 16.23лв.
Цена с ДДС: 19.48лв.
Суми без ДДС:
Цена: 16.23лв.
Каталожна цена: 17.85лв.
Отстъпка: 1.62лв. (9.08%)
Модул за защита на акумулатор LPDD

Модул за защита на акумулатор LPDD

Цена без ДДС: 11.50лв.
Цена с ДДС: 13.80лв.

Електромеханичната брава BulKey BKS303

Код: BKS303
Описание

Електромеханичната брава БулКей BKS303, производство на фирма ЛЕСИ, се използва за заключване и контрол на достъп за домашни и офисни врати, за които е желана и задължителна високата сигурност; контролиране и проследяване на достъпа до всяка врата; за помещения, в които е желателно да има аварийно механично отключване на бравата при нужда.

Електромеханичните брави БулКей BKS303 са за скрит (вкопан) монтаж и са патентовани от фирма ЛЕСИ. Могат да се монтират на всякакъв тип врати – дървени, метални, блиндирани.

Електромеханичната брава BKS303 има възможност, освен чрез електронно управление, и  за механично антипаник отключване, отговарящо на стандартите  EN 179:2008  – за изходи, EN 1125:2008  – за антипаник изходи, чрез дръжка от вътрешната страна на врата, като от външната страна бравата е незабележима. Дръжката трябва да бъде стандартна, задължително с пружина, тъй като се ползва само за отключване и за да може сама да се върне в хоризонтално положение

Цена без ДДС: 175.00лв.
Цена с ДДС: 210.00лв.
Няма наличност
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

ОБЩИ ТЕХНИЧЕСКИ ПАРАМЕТРИ:
Тип на бравата: Моторизирана електромеханична брава
Работно напрежение: 12V
Максимален консумиран ток: 3А (по време на придвижването)
Вграден датчик за следене положението на вратата – отворено/ затворено: Да
Датчици за положението на шиповете – отключено/ заключено: Д
Консумиран ток в отключено състояние: Няма (max. 80mA ако са сработили защитите)
Консумиран ток в заключено състояние: Няма (max. 80mA ако са сработили защитите)
Работни условия: -30 до + 40 градуса Целзий.
Начин на свързване на кабелите – чрез клеморед

            Електромеханичната брава БулКей BKS303 е електромеханична брава без вградено управление и защити. Осъществява заключването на вратата посредством 3 стоманени шипа с Ф12 мм и дълбочина на проникване до 20 мм. Бравата имат датчик, който следи положението на вратата и се състои от 2 части – активна с контакт, намираща се в самата брава и пасивна част, която се монтира на насрещната планка. Наличието на патентована от фирма ЛЕСИ система за центроване на заключващите шипове и съпътстващи шаблони за електромеханичните брави БулКей, максимално улесняват монтажа им.

Електромеханичните брави БулКей се монтират допълнително на механичната брава и служат за основно заключване на вратата. Механичната брава се ползва като фиксиращ елемент (ползва се само дръжката и езика към нея) и единствено държи вратата в затворено положение, така че когато се придвижват шиповете на електро-механичната брава, да не се оказва странично усилие върху тях.

Електромеханичните брави БулКей могат да се монтират вертикално на произволно място и положение, в касата или във вратата, като не е препоръчителен монтаж със насочени надолу шипове. Желателно е, ако вратата се отваря на вътре, по възможност бравата да се монтира на касата на вратата, първо защото бравата в това положение е най-защитена (тя остава от вътрешната страна на колоната), и второ - да се избегнат допълнителни елементи за пренасяне на електрическите сигнали през подвижната част на вратата. Най-ефективното място за монтаж на бравата е около средната точка на вратата, в близост до механичната брава.

Внимание:Този тип брава трябва да се ползва задължително с управляваща централа. Подаваният управляващ импулс не трябва да е по-дълъг от 0.2сек.

Декларация за съответствие (Сертификат) можете да изтеглите от менюто "Изтегляния"!

Файл Информация
Сертификат [JPG, 686.75 KB]
BKS303 [PDF, 387.28 KB]

Like us on Facebook

 
 

Мини количка

Количката е празна.

Валута

Избрани продукти