Категории с падащо меню

Нови продукти

RFID четец BulKey LRF05

RFID четец BulKey LRF05

Цена без ДДС: 12.50лв.
Цена с ДДС: 15.00лв.
Бутон Отключване сензорен - No Touch

Бутон Отключване сензорен - No Touch

Цена без ДДС: 30.00лв.
Цена с ДДС: 36.00лв.

Електронна заключваща система за дом BulKey BK1900

Код: BK1900
Описание

Електронните заключващи системи БулКей представляват цялостни решения за надеждно заключване, контрол на достъпа и следене на Вашия дом, осигуряващи висока степен на сигурност, защита и максимално удобство при експлоатация. Ние Ви предлагаме заключващи системи, защитени от механични, електронни и електрически въздействия, както и от високотехнологични методи за разбиване и взлом. Продуктите ни са съобразени с най-съвременните изисквания за качество, прецизност и лекота на експлоатация. Електронните заключващи системи БулКей са разделени в няколко големи групи в зависимост от функционалните възможности и приложението им.

Цена без ДДС: 345.00лв.
Цена с ДДС: 414.00лв.
Няма наличност
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

Не сменяйте вратата си! С невидимите брави БулКей ние ще заключим всяка врата качествено, надеждно и сигурно! След нас Вашата врата ще мисли сама чрез съвършеното си заключване.

Електронните заключващи системи БулКей се състоят от специално разработени за домашни врати електронно управление и електромеханична брава, която се монтира в касата или във вратата.

Комплектът на електронната заключваща система БулКей ВК1900 включва:

* електронна централа;

* електромеханична брава тип BKS 300,

* модул за авaрийно отключване,

* аварийно захранване(акумулаторът се закупува отделно )

* външен контактен четец модел LRD31,

* вътрешен контактен четец със светодиодна индикация модел LRD33,

* бутон за отключване от вътрешната страна,

* звукова индикация,

* мастер ключ,

* електронни ключове тип iButton - 3 броя,

* дистанционно управление - 1 брой,

* електрониката е поместена в метална кутия,

* подробна документация за монтаж и експлоатация,

* гаранция на системата - 2 години.

• При нужда осигуряваме монтаж в градовете Пловдив и София.       

След 15 години опит в производството и монтажа на електромеханични брави, можем да Ви предложим най-доброто решение за всяка врата на най-атрактивната цена! Потребителите все повече предпочитат новите алтернативни методи за заключване, поради изключително високата сигурност, която осигурява електронното заключване.

Булкей е практически неразбиваема заключваща система, осигуряваща надеждна защита на Вашия дом, офис, вила. Отсъствието на механичен ключ прави безпредметно използването на шперцове, мечи лапи, къртачи и други приспособления и методи за взломно отключване на механичните брави. Единствената част от външната страна на вратата е четецът за ключа, който може да бъде скрит – за безконтактните системи или видим, но вандалоустойчив – за контактните системи. Четецът дори и да бъде наранен, счупен или изкъртен, пак няма да може да се отключи системата, без наличието на някой от валидните ключове. Електронните заключващи системи БулКей се отличават с изключителна надеждност и сигурност, с множество защити срещу вандалски посегателства - механични, електронни и електрически въздействия, високотехнологични методи за разбиване и взлом. Друга важна характеристика на системите е тяхната енергонезависимост, самодиагностика, сервизна индикация, както и фактът, че потребителят на БулКей има пълен и моментален контрол и управление върху системата, не е зависим от техници или ключари, сам определя колко ключа и кои ключове да отключват неговата врата. Електронните управления БулКей са изцяло дублирани, за да осигурят максимална надеждност при експлоатация. Освен че Ви защитава при посегателства срещу системата, този дублаж Ви дава сигурност, че при евентуални дефекти или проблеми, ще има втора, независима централа, която да осигури безпроблемна работа на електронното заключване до отстраняване на възникналия проблем. В електронната централа БулКей има специално разработен и патентован блок за усилване на мощността на електромеханичната брава, който би могъл да се използва в аварийни ситуации, при които, в следствие на вандалски посегателства срещу вратата и нейното усукване, ще позволи безпроблемно да се отключи електронната брава. Този усилващ блок в комбинация с възможността на механичния редуктор на електромеханичната брава  за увеличаване на динамичното усилие за придвижване на заключващите шипове, гарантира безпроблемно отключване почти във всяка ситуация.

В системата всеки електронен ключ се помни с индивидуален номер, което позволява да се изтрие, дори и без наличието му – кражба или загуба, а всички останали ключове да продължат да функционират нормално, за разлика от механичните системи, при които се сменя патронът или цялата брава и всички ключове за достъп. Управлението на системата БулКей се осъществява от Мастер ключ. Той позволява на собственика да програмира системата, записва или изтрива ключове.

ВНИМАНИЕ: Преди да изберете модел заключваща система, моля съобразете се със спецификите на системите - възможности на електронната централа, тип на електронния ключ, тип на електронната брава!!! Обърнете внимание и на типа помещение и вида врата, с която то се заключва.

За още информация, моля разгледайте и Технически характеристики! За стабилността и сигурността на заключването са важни освен възможностите на електронната централа, вида на електронната брава и типа на електронния ключ!!! Съобразете се с предимствата и недостатъците на различните видове и класове и изберете най-подходящата за Вас система!!!

Подробности за електромеханичната брава тип BKS 300 може да прочетете тук: електромеханична брава БулКей тип BKS 300.

Подробности за електронните ключове тип iButton може да разгледате тук: електронен ключ тип iButton Разгледайте и другите два вида електронни ключове - безконтактни RFID и дистанционно управление, и вземете най-правилното за Вас решение!!!

ПРЕДИМСТВА НА ЕЛЕКТРОННИТЕ ЗАКЛЮЧВАЩИ СИСТЕМИ:

1. Висока надеждност и сигурност от механично, електронно или електрическо разбиване

2. Висока вандалоустойчивост

3. Удобство и практичност

4. Дълъг живот

5. Контрол на достъп

6. Управление на неопределен брой брави само с един електронен ключ

7. Проследяване на събитията и достъпа до системата

ПРЕДИМСТВА НА ЕЛЕКТРОННИТЕ КЛЮЧОВЕ:

Електронните ключове могат да бъдат изтривани, временно забранявани или разрешавани за работа в системата. Ако един ключ е изтрит или забранен от паметта на системата, то той неможе да оперира с нея. Всички операции свързани със записване на нов ключ, изтриване на ключ, временна забрана на ключ, контрол на системата, се осъществяват от собственика, чрез мастер ключ. Мастер ключът е главен, единствен ключ за системата, чрез който тя се управлява. Той не може да бъде изтрит. Електронните ключове позволяват един и същи ключ да бъде програмиран да отключва много брави. Това ще Ви позволи вместо тежката връзка с ключове, да носите и оперирате само с един електронен ключ и в същото време да се чувствате защитени. Ако загубите даден електронен ключ, единственото нещо, което е необходимо да направите е да минете през бравите, които той отключва, да го изтриете и на негово място да запишете нов. Това е възможно, тъй като всеки електронен ключ е с уникален, различен код и бравата помни кодовете на всички ключове, които имат достъп до нея. При механичните брави всички ключове са с еднакъв код и при загуба или кражба на ключ ще трябва да смените цялата брава с нова и всички ключове към нея. Чрез ползването на електронни заключващи системи не се нуждаете от техници, сервизни работници или ключари, Вие сами управлявате заключващата система.

РАЗЛИКИ МЕЖДУ УПРАВЛЯВАЩИТЕ ЦЕНТРАЛИ БУЛКЕЙ:

Централите се различават по следните параметри:

1. Вид и тип на електронната брава, която управляват;

2. Вид и тип на електронния ключ;

3. Максимален брой електронни ключове, с които работят;

4. Обем на паметта за събития;

5. Наличие на часовник за реално време, чрез който събитията в паметта се запомнят под точни дата, час, минута

Like us on Facebook

 
 

Мини количка

Количката е празна.

Валута