Категории с падащо меню

Нови продукти

Кутия MaticBox3 за Raspberry Pi3 и ASUS

Кутия MaticBox3 за Raspberry Pi3 и ASUS

Цена без ДДС: 17.85лв.
Цена с ДДС: 21.42лв.
DC5V безчетков вентилатор 25х25х10 мм

DC5V безчетков вентилатор 25х25х10 мм

Цена без ДДС: 6.50лв.
Цена с ДДС: 7.80лв.

Електронно заключване за 2 броя хладилни витрини BCH30

Код: BCH30-1
Описание

Дистанционно заключване за 2 броя хладилни витрини, фризери и други, намиращи се на едно място ( един до друг). Комплектът включва: захранване PWR1220, електромагнитна ключалка BKL30 със защитен насрещник – BK30K 2 броя, двуканален модул за дистанционно управление BCH с 1 бр. дистанционно. Между двете витрини се прекарва кабел за управлението на бравата на втората витрина. Монтира се на всякакъв вид и тип витрини (врати) – хладилни витрини, сладоледени фризери и други витрини или фризери с отваряеми или плъзгащи врати и капаци.
 

Продуктови опции

Цвят:
Вид насрещници:
Цена без ДДС: 138.05лв.
Цена с ДДС: 165.66лв.

Имаме 48 в наличност

Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

Принцип на работа:

Бравата се управлява само по електрически път. Бравата е нормално заключена, при натискане на бутон от дистанционното управление се подава напрежение 12V от модула, тя се отключва за 5 сек., през което време зумер може да издава звуков сигнал, че вратата е отключена. Ако до 5 сек. вратата не се отвори, тя автоматично ще се заключи. При затваряне на вратата тя ще се заключи автоматично. Това заключване решава проблема с кражбите от витрините.
Системата се управлява с дистанционно управление със скачащ код, което има три бутона. С един от бутоните отключвате едната витрина, а с друг бутон – втората витрина.
Предимства:
- Изгодна цена на комплекта, тъй като управлението на витрините е с едно устройство.
- Изключително лесна за монтаж и експлоатация.
- Посоката на заключващото резе може да се променя, което прави бравата универсална за различните видове хладилни витрини и фризери.

Недостатък: витрините не са самостоятелни (свързани са с кабел)

Монтажът на бравата е външен. Бравата може да бъде скрита в рекламната на витрината или да се постави между рекламата и вратата, както е показано на снимките.
Габаритни размери на бравата 55/ 23/ 28 мм. Габаритните размери със закрепващите шини (могат да се изрежат) 55/43/28. Заключващото резе е 10/ 10 мм с ход 10 мм. Консумираният ток по време на отключване е до 1,1А.

Ако едната витрина Ви е двойна към комплекта се добавате още 58 лв. за втората електромагнитна брава BK30K
Ако искате автономно акумулаторно захранване (за да можете да отключвате когато няма ток) към комплекта трябва да добавите 54 лв. за захранване в кутия с включен 4Ah акумулатор

Допълнителните продукти запишете в забележката към поръчката.

Like us on Facebook

 
 

Мини количка

Количката е празна.

Валута