Категории с падащо меню

Електронно заключване за 2 броя хладилни витрини BCH30

Код: BCH30-1
Описание

Дистанционно заключване за 2 броя хладилни витрини, фризери и други, намиращи се на едно място ( един до друг). Комплектът включва: захранване PWR1220, електромагнитна ключалка BKL30 със защитен насрещник – BK30K 2 броя, двуканален модул за дистанционно управление BCH с 1 бр. дистанционно. Между двете витрини се прекарва кабел за управлението на бравата на втората витрина. Монтира се на тип витрини (врати) – хладилни витрини, сладоледени фризери и други витрини или фризери с отваряеми или плъзгащи врати и капаци.
 

Продуктови опции

Цвят:
Вид насрещници:
Цена без ДДС: 138.05лв.
Цена с ДДС: 165.66лв.

Имаме 46 в наличност

Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

Принцип на работа:

Бравата се управлява само по електрически път. Бравата е нормално заключена, при натискане на бутон от дистанционното управление се подава напрежение 12V от модула, тя се отключва за 5 сек., през което време зумер може да издава звуков сигнал, че вратата е отключена. Ако до 5 сек. вратата не се отвори, тя автоматично ще се заключи. При затваряне на вратата тя ще се заключи автоматично. Това заключване решава проблема с кражбите от витрините.
Системата се управлява с дистанционно управление със скачащ код, което има три бутона. С един от бутоните отключвате едната витрина, а с друг бутон – втората витрина.
Предимства:
- Изгодна цена на комплекта, тъй като управлението на витрините е с едно устройство.
- Изключително лесна за монтаж и експлоатация.
- Посоката на заключващото резе може да се променя, което прави бравата универсална за различните видове хладилни витрини и фризери.

Недостатък: витрините не са самостоятелни (свързани са с кабел)

Монтажът на бравата е външен. Бравата може да бъде скрита в рекламната на витрината или да се постави между рекламата и вратата, както е показано на снимките.
Габаритни размери на бравата 55/ 23/ 28 мм. Габаритните размери със закрепващите шини (могат да се изрежат) 55/43/28. Заключващото резе е 10/ 10 мм с ход 10 мм. Консумираният ток по време на отключване е до 1,1А.

Ако едната витрина Ви е двойна към комплекта се добавате  електромагнитна брава BK30K
Ако искате автономно акумулаторно захранване (за да можете да отключвате когато няма ток) към комплекта трябва да добавите  захранване в кутия с включен 4Ah акумулатор

Допълнителните продукти запишете в забележката към поръчката.

Like us on Facebook

 
 

Мини количка

Количката е празна.

Валута

Избрани продукти