Категории с падащо меню

Нови продукти

Модул за защита на акумулатор LPDD

Модул за защита на акумулатор LPDD

Цена без ДДС: 11.50лв.
Цена с ДДС: 13.80лв.
Raspberry Pi 4 Model B HDMI Кабел 2м

Raspberry Pi 4 Model B HDMI Кабел 2м

Цена без ДДС: 12.00лв.
Цена с ДДС: 14.40лв.
Raspberry Pi USB-C Захранване EU Стандарт

Raspberry Pi USB-C Захранване EU Стандарт

Цена без ДДС: 17.00лв.
Цена с ДДС: 20.40лв.

Електронно заключване за 3 броя хладилни витрини BCL30

Код: BCL30-1
Описание

Дистанционно заключване за 3 броя хладилни витрини, фризери и други, намиращи се на едно място ( един до друг) . Комплектът включва: захранване PWR1220, eлектромагнитна ключалка BKL30 със защитен насрещник - BK30K - 3 броя, триканален модул за дистанционно управление BCL с 1 бр. дистанционно. Между трите витрини се прекарва кабел за управлението на бравите. Монтира се на всякакъв вид и тип витрини (врати) – хладилни витрини, сладоледени фризери и други витрини или фризери с отваряеми или плъзгащи врати и капаци.
Принцип на работа:

Продуктови опции

Цвят:
Вид насрещници:
Цена без ДДС: 200.70лв.
Цена с ДДС: 240.84лв.

Имаме 49 в наличност

Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

Бравата се управлява само по електрически път. Тя е нормално заключена, при натискане на бутон от дистанционното управление се подава напрежение 12V от модула, тя се отключва за 5 сек., през което време зумер може да издава звуков сигнал, че вратата е отключена. Ако до 5 сек. вратата не се отвори, тя автоматично ще се заключи. При затваряне на вратата тя ще се заключи автоматично. Това заключване решава проблема с кражбите от витрините.
Системата се управлява с дистанционно управление със скачащ код, което има три бутона. Всяка витрина се отключва с различен бутон.
Предимства:
- Изгодна цена на комплекта, тъй като управлението на витрините е с едно устройство.
- Изключително лесна за монтаж и експлоатация.
- Посоката на заключващото резе може да се променя, което прави бравата универсална за различните видове хладилни витрини и фризери.
Недостатък: витрините не са самостоятелни (свързани са с кабел)

Монтажът на бравата е външен. Бравата може да бъде скрита в рекламната на витрината или да се постави между рекламата и вратата, както е показано на снимките.
Габаритни размери на бравата 55/ 23/ 28 мм. Габаритните размери със закрепващите шини (могат да се изрежат) 55/43/28. Заключващото резе е 10/ 10 мм с ход 10 мм. Консумираният ток по време на отключване е до 1,1А.

Ако едната витрина Ви е двойна към комплекта се добавате още  електромагнитна брава BK30K
Ако искате автономно акумулаторно захранване (за да можете да отключвате когато няма ток) към комплекта трябва да добавите  захранване в кутия с включен 4Ah акумулатор

Допълнителните продукти запишете в забележката към поръчката.

Like us on Facebook

 
 

Мини количка

Количката е празна.

Валута