Категории с падащо меню

Нови продукти

Преходна мека връзка - шлаух

Преходна мека връзка - шлаух

Цена без ДДС: 14.50лв.
Цена с ДДС: 17.40лв.
Датчик за измерване потока на водата G1/2”

Датчик за измерване потока на водата G1/2”

Цена без ДДС: 24.00лв.
Цена с ДДС: 28.80лв.

Електронно заключване на витрини BK30KB

Код: BK30KB-1
Описание

Заключване на витрини с електромагнитна ключалка BKL30 със защитен насрещник. Подходящо за всякакъв вид и тип витрини (врати) – хладилни витрини, сладоледени фризери и други витрини или фризери с отваряеми или плъзгащи врати и капаци. Комплектът включва: електромагнитна ключалка BKL30 със защитен насрещник – BK30K , бутон за отключване.

  • Тегло: 0.300 кг

Продуктови опции

Тип планка:
Цена без ДДС: 59.90лв.
Цена с ДДС: 71.88лв.

Имаме 49 в наличност

Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

Бравата отключва само по електронен път. Тя е нормално заключена, при подаване на напрежение 12V отключва, при което зумер може да издава звуков сигнал. При този комплект отключването става чрез натискане на бутон, който може да бъде монтиран на произволно място – например на щанда.
Това заключване решава проблема с кражбите от витрините - те са постоянно заключени, а когато клиентът трябва да си вземе заплатената напитка например, се натиска бутонът, бравата отключва, вратата може да се отвори и след затварянето й, тя автоматично се заключва. Системата е надеждна и лесна за монтаж. 
Монтажът на бравата е външен. Бравата може да бъде скрита в рекламната на витрината или да се постави между рекламата и вратата, както е показано на снимките.
Габаритни размери на бравата 55/ 23/ 28 мм. Габаритните размери със закрепващите шини (могат да се изрежат) 55/43/28. Заключващото резе е 10/ 10 мм с ход 10 мм. Консумираният ток по време на отключване е до 1,1А.

Like us on Facebook

 
 

Мини количка

Количката е празна.

Валута