Категории с падащо меню

Нови продукти

Модул за защита на акумулатор LPDD

Модул за защита на акумулатор LPDD

Цена без ДДС: 11.50лв.
Цена с ДДС: 13.80лв.
Raspberry Pi 4 Model B HDMI Кабел 2м

Raspberry Pi 4 Model B HDMI Кабел 2м

Цена без ДДС: 12.00лв.
Цена с ДДС: 14.40лв.
Raspberry Pi USB-C Захранване EU Стандарт

Raspberry Pi USB-C Захранване EU Стандарт

Цена без ДДС: 17.00лв.
Цена с ДДС: 20.40лв.

Вандалоустойчива автономна система за контрол на достъпа с чип iButton и предплатени импулси Bulkey BKU119

Код: BKU119
Описание

BKU119 работи с контактни чипове тип iButton. Предимството на този тип система е, че е с метален вандалоустойчив четец и чипове с голяма износоустойчивост! Използва се за контрол на достъп (до врати, асансьори и други) и чрез допълнителни елементи, за контрол на достъп с предплатени импулси, като всеки потребител заплаща само това, което реално е използвал. 

Във варианта с предплатени импулси, за ползването на системата е необходимо на всеки потребител (чип) предварително да се зададе (зареди) определен брой бъдещи ползвания (импулси), които той да заплати по дадена тарифа. При всяко подаване на чипа към четеца, автоматично се намалява закупения от него кредит. При изчерпване на закупените кредити, системата ще забрани чипа и той автоматично спира да работи и не може да се ползва. Ако потребителят желае да продължи да ползва системата, трябва да закупи импулси, които се зареждат в чипа. Ако чипът не се зареди с импулси, той остава записан в паметта на системата, но няма да работи/ отключва. Системата дава възможност определени ключове да се настроят да работят без лимит.

В системата има вградени броячи, които отчитат реалното ползване на всеки отделен чип. Тези броячи не могат да бъдат нулирани и могат да се ползват за отчет или за заплащане на използвани импулси за изминал период от време, за всеки потребител по отделно.

Базовият модел на системата включва електронен контролер и четец. Те могат да функционират като обикновен контрол на достъп - Запис, изтриване, забрана на потребителски ключове се извършва с Мастер ключ.

За да функционира системата с предплатени импулси ТРЯБВА да се свърже с комуникатор Valcor GSM521, от които да се зареждат импулсите. Чрез връзката с този модул се осъществява запис, изтриване, забрана на потребителски ключове; програмиране на системата; зареждане на кредити; обработка на информацията; изчитане на параметрите за всеки отделен ключ.

Ако желаете и да има визуализация на ключа колко импулса има, разрешен ли е за работа или не, е нужно да се добави светодиоден дисплей.

Окомплектация на BKU119: Контролер, Четец, Подробна документация.

Мастер карта се закупува и записва отделно! Всеки един чип RFID 125kHz ASK ЕМ може да бъде записан като Мастер и да функционира само като такъв! 

Електронните RFID чипове не са включени в комплекта. Те зависят от индивидуалните нужди на всеки вход. Цени и подробности за тях може да прочетете тук: iButton. Цената на чиповете се определя от тяхното количество!

 

Необходими компоненети за контрол на достъп с предплатени импулси:

- контролер BKU

- четец LRD32

- светододен дисплей Булкей за визуализация на импулсите

- модул за зареждане на импулси - чрез комуникатор Valcor GSM421.

- захранване

Цена без ДДС: 40.00лв.
Цена с ДДС: 48.00лв.

Имаме 50 в наличност

Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

При комбинация на електронно заключване БулКей на входна врата и асансьор, потребителите ползват един и същ ключ и за двете системи. С един електронен ключ може да отключвате входната врата, асансьора, гаража, избата, дома си, без това да влияе на сигурността на системите. Може да се направи така, че едни ключове да отключват входната врата и асансьора, а други – само входната врата, като това се определя от притежателя на мастер ключа на съответната система.

Технически параметри:
Захранване: 12 VDC (от 10 до 16 VDC)
Консумиран ток в покой: 30mA
Работна температура: от -20° до +60°С
Изход: Транзисторен 
Няма защити от късо съединение, обръщане на поляритет и претоварване!

ВЪЗМОЖНОСТИ НА ЕЛЕКТРОННИТЕ УПРАВЛЕНИЯ БУЛКЕЙ:
Електронни ключове –  контактни iButton
Възможност за работа с до 999 ключа
Възможност за връзка с компютър, защитена чрез мастер ключ или парола
Възможност за дистанционно управление чрез GSM или LAN комуникатор
Възможност за използване на системата за контрол на достъпа
Потребителско програмиране на системата
Потребителско записване, изтриване и временна забрана на работа на ключове
Проверка на общия брой записани в системата ключове
Проверка статуса на всеки ключ
Възможност за изтриване, заменяне или промяна на статуса на изгубен или не наличен ключ
Вход за бутон - възможност за управление работата на бутон Отключване – работи/ неработи
Четец със светлинна индикация – трицветна
Защита от сканиране на електронните ключове
Защита от електронни и електромеханични въздействия и електрошокова палка – важи само за централи, работещи с електронни ключове тип iButton
Изключително улеснен монтаж, поддръжка и програмиране

Автономните системи за контрол на достъпа Булкей, модели BKU119 са най-малките системи на международния пазар, предлагащи високо европейско качество, множество функционални възможности, на много добра цена. Най-атрактивното при тях освен малкият размер и съчетаването в едно на четец и управление, е възможността да се управляват чрез компютър, смартфон, дистанционно чрез SMS или през интернет(закупува се отделно). Системите са универсални, могат да се ползват за контрол на достъп до врати и асансьори, за блокировка на бутоните за избор на етаж и други. BKU119 работи с четец за вграждане с трицветна светодиодна индикация, който е ПАТЕНТ на фирма ЛЕСИ

Like us on Facebook

 
 

Мини количка

Количката е празна.

Валута