Категории с падащо меню

Нови продукти

Кутия MaticBox 4 за Raspberry Pi 4

Кутия MaticBox 4 за Raspberry Pi 4

-9%
Цена без ДДС: 16.23лв.
Цена с ДДС: 19.48лв.
Каталожна цена: 21.42лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена без ДДС: 16.23лв.
Цена с ДДС: 19.48лв.
Суми без ДДС:
Цена: 16.23лв.
Каталожна цена: 17.85лв.
Отстъпка: 1.62лв. (9.08%)
Модул за защита на акумулатор LPDD

Модул за защита на акумулатор LPDD

Цена без ДДС: 11.50лв.
Цена с ДДС: 13.80лв.
Raspberry Pi 4 Model B HDMI Кабел 2м

Raspberry Pi 4 Model B HDMI Кабел 2м

Цена без ДДС: 12.00лв.
Цена с ДДС: 14.40лв.

Алармена и заключваща система R30100

Код: R30100
Описание

Тази система позволява да защитите максимално дома си и да осигурите спокойствие за себе си и семейството си. Заключвайки невидимо за крадците вратата си и поставяйки алармена система, осигурявате максимална сигурност и спокойствие. Включвайки алармата, заключвате невидимо дома си!

Комплектът VR Rezident R30100 включва: алармена централа VR Rezident ІІІ, дистанционни управления 3 броя, сирена, двойно бронирана кутия, датчик за движение, датчик за врата, акумулатор за аварийно захранване 7Ah/12V, електромагнитна брава БулКей BKB100, реле за управление на бравата, подробна документация за монтаж и експлоатация.

  • Тегло: 7.000 кг
Цена без ДДС: 251.75лв.
Цена с ДДС: 302.10лв.

Имаме 3 в наличност

Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

Включвайки алармата, заключвате невидимо дома си! Изключвайки алармата, отключвате дома си! 

Алармената система е модел Valcor REZIDENT IІІ. Има четири зони на охрана и се управлява с дистанционни управления. Алармата е с три режима на охрана. Има изходи за СОТ, външна сирена, телефонен дайлер и други; Функция Паника; Входно звънче; Мощна двойнобронирана сирена; Захранване с висока мощност. Повече за алармената система може да прочетете ТУК.

Електромагнитната брава в комплекта е модел БулКей BKB 100 - изключително здрава и подходяща за блиндирани, алиминиеви, PVC, дървени, метални и тънкопрофилни врати!!! Предназначена е за скрит монтаж. Не се вижда от външната страна, като по този начин не се разбира за нейното съществуване или точно местоположение, което при евентуална атака ще спаси обекта. Бравата осъществява едностранно заключване на вратата посредством стоманен шип. Дълбочината на проникване на шипа в заключено положение е 15 мм и влиза в насрещна планка. Придвижването на заключващия шип в заключено е чрез подаване на напрежение 12V, а в отключено положение - при отпадане на напрежението. Бравата е изключително лесна за монтаж.

Like us on Facebook

 
 

Мини количка

Количката е празна.

Валута

Избрани продукти