Категории с падащо меню

Нови продукти

Кутия MaticBox 4 за Raspberry Pi 4

Кутия MaticBox 4 за Raspberry Pi 4

-9%
Цена без ДДС: 16.23лв.
Цена с ДДС: 19.48лв.
Каталожна цена: 21.42лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена без ДДС: 16.23лв.
Цена с ДДС: 19.48лв.
Суми без ДДС:
Цена: 16.23лв.
Каталожна цена: 17.85лв.
Отстъпка: 1.62лв. (9.08%)
Модул за защита на акумулатор LPDD

Модул за защита на акумулатор LPDD

Цена без ДДС: 11.50лв.
Цена с ДДС: 13.80лв.
Raspberry Pi 4 Model B HDMI Кабел 2м

Raspberry Pi 4 Model B HDMI Кабел 2м

Цена без ДДС: 12.00лв.
Цена с ДДС: 14.40лв.

Контактни електронни ключове Тип iButton - F5 пакет 50 броя - 1.80 лв./брой

Код: iButton F5 50
Описание

Електронните ключове тип iButton са изключително ергономични, удобни и надеждни, с много дълъг живот на експлоатация и висока степен на сигурност. Играят ролята на един модерен и различен ключодържател. При желание, чипът на електронният ключ, може да се вгради и в най-различни форми и предмети – под формата на пръстен, колие, гривна, копчета за ръкавели и други.
 

  • Тегло: 0.300 кг
-25%
Цена без ДДС: 90.00лв.
Цена с ДДС: 108.00лв.
Каталожна цена: 144.00лв.
Суми без ДДС:
Цена: 90.00лв.
Каталожна цена: 120.00лв.
Отстъпка: 30.00лв. (25.00%)

Имаме 978 в наличност

Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

Централите, работещи с този тип електронни ключове ползват четец за вграждане, който е метален и е изключително вандалоустойчив – издържа на механични и електронни въздействия, удари, клечки и лепила; не се влияе от външните климатични условия. Поради формата (патентована от фирма Леси), принципът на действие и хромираното покритие, четецът на iButton е най-подходящ за ползване при външни врати, до които всеки има достъп – жилищни, общи входни, асансьори, гаражи, магазини и други. Четецът не консумира енергия при работата си, това позволява централата да работи много дълго време на аварийно захранване.
Електронният ключ iButton е с 64 битов код. Посредством специално разработено антисканиране и при наличие на толкова много комбинации на кода, системата дава изключително висока надеждност на защита от отключване чрез използване на високотехнологични компютри и системи. Уникалността на кода на iButton е гарантирана. Дубликати или кражби на кода на контактните ключове е изключително трудно и почти невъзможно и ако въпреки това някой реши да го прави, то за целта му е нужен да притежава физически, ключ, който е работещ към дадена набелязана система. Ако електронният Ви ключ изчезне, просто го изтрийте от системата – това решава абсолютно всички проблеми и опасения (дори и по някакъв начин да бъде копиран кода, той няма да функционира никъде). Ако обаче се налага да давате ключ за системата на различни хора и се притеснявате или желаете да предотвратите вътрешен саботаж на някой от тези хора, то решението е в контактните криптирани ключове iButton. При тях кодът е 512 битов, работят на транскодерен принцип, при който кодът всеки път е реално напълно случаен и неповторим и е невъзможно да бъде прочетен или да бъде направен дубликат по какъвто и да е начин с каквато и да е техника.

Метод на четене: контактен
Код: 64-битов
Тип на кода: постоянен, некриптиран
Механични свойства: изключително издръжлив
Предимства: ергономичен, удобен за ползване и носене

* Цената на електронните ключове тип iButton се определя в зависимост от количеството закупено наведнъж.
* Може да се поръчат Стикери с поредни номера за ключовете: 4лв. за 50бр.

Like us on Facebook

 
 

Мини количка

Количката е празна.

Валута

Избрани продукти