Категории с падащо меню

Нови продукти

Кутия MaticBox3 за Raspberry Pi3 и ASUS

Кутия MaticBox3 за Raspberry Pi3 и ASUS

Цена без ДДС: 17.85лв.
Цена с ДДС: 21.42лв.
DC5V безчетков вентилатор 25х25х10 мм

DC5V безчетков вентилатор 25х25х10 мм

Цена без ДДС: 6.50лв.
Цена с ДДС: 7.80лв.

Аварийно алармено устройство за асансьори с входове за контрол и изход за управление - GSM паник бутон Valcor GSM580

Код: GSM580
Описание

GSM комуникатор Valcor GSM580 изпълнява функцията на паник бутон в асансьори, който позволява осъществяването на двустранна разговорна връзка между бедстващи хора в кабината и поддържащия асансьорен техник. Огромно предимство на модула е, че се монтира върху кабината и не може да бъде откраднат!
* При аварийни ситуации в асансьорната инсталация само чрез натискане на алармен бутон, поставен в кабината, се осъществява гласова връзка с асансьорен техник, чийто телефонен номер е програмиран в комуникатора. Записаните в паметта на комуникатора телефонни номера на техници могат да осъществяват двустранна комуникация с модула и асансьорната кабина и чрез позвъняване към тях. Комуникаторът има входове за контрол! Ако тези входове се ползват, при натискане на аварийния бутон, комуникаторът ще задейства само и единствено, ако има реална повреда с асансьора! 
* Комуникаторът се инсталира бързо и лесно. Приложим е във всяка сграда с обхват на мобилен оператор и отговаря на всички законови изисквания за системите за спешна помощ на пътнически и товарни асансьори в съответствие с европейския стандарт EN 81-28:2004.
* Valcor GSM580 се програмира според индивидуалните нужди на всеки потребител (или обект) по един от следните начини: чрез команден SMS от мастер номер; през интернет чрез облачен виртуален сървър. Дистанционно се настройва и нивото на усилване на микрофона и високоговорителя.

* Може да изтеглете от Google Play безплатното Android приложение “Valcor GSM”, с което лесно, удобно и разбираемо за всеки, да програмирате, контролирате и получавате информация за Вашия комуникатор. Комуникацията между приложението и GSM комуникатора се извършва чрез позвъняване и/или SMS.

ВНИМАНИЕ: Устройството има всички необходими сертификати и отговаря на "НАРЕДБАТА ЗА БЕЗОПАСНАТА ЕКСПЛОАТАЦИЯ И ТЕХНИЧЕСКИЯ НАДЗОР НА АСАНСЬОРИ" и всички твърдения срещу това са нелоялна търговска практика и целят измама и лични облаги. Може да се използва за всички видове асансьори.

Предлагаме вариант на комуникаторът в комплект с аудио модул! Може да разгледате модификацията ТУК!

Цена без ДДС: 81.00лв.
Цена с ДДС: 97.20лв.

Имаме 433 в наличност

Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

Комплектът включва:
Модул в пластмасова кутия с размери - 57 мм, дължина - 76 мм, височина - 30 мм.  
Кабел за връзка на входовете,
Аудио кабел, 
Букса за захранване,
Изнесена външна антена 3dB 3м,
Документация за експлоатация, монтаж и програмиране.

Телефонните номера за връзка с асансьорната фирма (до 8 номера) се записват в паметта на устройството, което го прави независимо от SIM картата(тя може да се заменя, без това да оказва влияние на настройките). Има възможност за работа и настройка с всички GSM оператори, включително и с особеностите на предплатените им услуги – с времеви и функционални параметри, както и с международни оператори. Разговорите се таксуват според тарифния план на мобилния оператор, към който е SIM картата.

Комуникаторът Valcor GSM580 има:

- изход за високоговорител и вход за микрофон за осъществяване на разговорна връзка;

Внимание: Аудио каналът няма защити и трябва да се монтира внимателно

- 5 входа с универсално програмируемо приложение;

- 1 релеен изход за управление чрез позвъняване или SMS от оторизирани номера.

- вградена индикация за качеството на GSM сигнала (обхвата). За най-добър обхват и сигнал, трябва да се намери най-оптималната позиция на антената. Предлагаме допълнително изнесени антени с 3м кабел - 5dB, 9dB
- възможност да се известяват всички номера за алармените събития или да се спре комуникацията ако има телефон,който е приел сигнала  или да се редуват телефоните, с които започва известяването.
 За да се игнорират фалшивите повиквания към техниците, има възможност:
- да се зададе  време, за което бедстващия човек трябва да задържи бутона натискат, за да започне позвъняване (фабрично е 0,8 сек, а може да се направи например 2 сек.).
- някои от входовете на комуникатора да се програмират като блокировки. Например, ако асансьорът е на етаж, вратата е отворена и се натисне бутона за аварийно повикване, комуникаторът няма да осъществи връзка, защото това не е аварийно събитие. Входовете могат да се програмират и за следене на аварийни и други състояния, при които комуникаторът автоматично да изпраща информационни SMS-и или да осъществява аудио връзка между кабината и техниците.
Комуникаторът Valcor GSM580 се захранва с напрежение DC12V. Това позволява чрез включване към максимално евтино и лесно за поддръжка аварийно захранване да се комбинира с аварийното осветление в кабината или да се включи към вече налично 12V аварийно светодиодно осветление. Valcor GSM 48 има възможност и за автоматична индикация при отпадане на основното захранване на асансьора.
Valcor GSM580 може да се настрои да изпраща SMS или да позвънява на контролен номер през определено време (типично 72 часа), за да информира, че е в изправност и има връзка с него. Мониторните SMS за работоспособност могат да се ползват от фирми, поддържащи малък брой асансьори. За фирми с голям брой подържани асансьори предлагаме софтуер за компютър, който автоматично да следи за изправността и отчетността на комуникаторите в асансьорите. В този случай за изправността на комуникаторите се използва само позвъняване, което не се таксува, а софтуерът автоматично разпознава включените в системата комуникатори и води отчет за тях, като когато всичко е на ред запазва информацията, а когато няма връзка с някой, автоматично оказва това чрез поява на информационен прозорец на монитора на компютъра.

Tехнически параметри
Захранващо напрежение – DC12V (min. 10V – max.16V)
Консумиран ток в покой – max. 50mA;  
Максимален консумиран ток с включена периферия – 1А
Работна температура - -20°C ~ +60°C;     
Работна влажност- 0~75%(без конденз);             
Клас на защита-IP21
Работни честоти на GSM модула – 850/900/1800/1900MHz

Към комуникатора може да се свържат:
1. Високоговорител - 8 Ом<
2. Електретен микрофон, които могат да се видят в "Свързани продукти" 
3. Антена - Gain - 5dB;9dB; Честота - 900/1800 MHz; Съединител - SMA

• Предлагаме и по-висок клас GSM комуникатори със разширени възможности и функции, както и различни аксесоари за GSM комуникаторите.

Брой Цена без ДДС Цена с ДДС
1 81.00лв. 97.20лв.
3 76.95лв. 92.34лв.
10 72.90лв. 87.48лв.
25 68.85лв. 82.62лв.
50 64.80лв. 77.76лв.
Файл Информация
GSM58X [PDF, 392.5 KB]
GSM Valcor сертификат [PDF, 206.16 KB]
GSM580 описание [PDF, 882.56 KB]
GSM ПАНИК БУТОНИ VALCOR [PDF, 883.6 KB]

Like us on Facebook

 
 

Мини количка

Количката е празна.

Валута