Категории с падащо меню

Нови продукти

Raspberry Pi 4 Model B HDMI Кабел 2м

Raspberry Pi 4 Model B HDMI Кабел 2м

Цена без ДДС: 12.00лв.
Цена с ДДС: 14.40лв.
Raspberry Pi USB-C Захранване EU Стандарт

Raspberry Pi USB-C Захранване EU Стандарт

Цена без ДДС: 17.00лв.
Цена с ДДС: 20.40лв.
Raspberry Pi 4 - 2/4 GB RAM

Raspberry Pi 4 - 2/4 GB RAM

Цена без ДДС: 87.50лв.
Цена с ДДС: 105.00лв.

Алармена и заключваща система с вграден GSM комуникатор R32100

Код: R32100
Описание

Тази система позволява да защитите максимално дома си и да осигурите спокойствие за себе си и семейството си. Заключвайки невидимо за крадците вратата си и поставяйки алармена система, осигурявате максимална сигурност и спокойствие.

Комплектът VR Rezident R32100 включва: алармена централа VR Rezident ІІІ G2, дистанционни управления 3 броя, сирена, двойно бронирана кутия, вграден GSM комуникатор, изнесена външна антена, датчик за движение, датчик за врата, акумулатор за аварийно захранване 7Ah/12V, електромагнитна брава БулКей BKB100, реле за управление на бравата, подробна документация за монтаж и експлоатация.

  • Тегло: 8.000 кг
Цена без ДДС: 376.75лв.
Цена с ДДС: 452.10лв.

Имаме 5 в наличност

Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

Включвайки алармата, заключвате невидимо дома си! Изключвайки алармата, отключвате дома си! Също така можете дистанционно чрез мобилния си телефон да изключвате/ включвате алармата и отключвате/ заключвате бравата.

Алармената система е модел Valcor REZIDENT IІІ G2 с вграден GSM комуникатор, която Ви осигурява спокойствието, че във всеки един момент имате връзка и знаете какво става с дома Ви. Алармата е с четири зони на охрана и се управлява с дистанционни управления или чрез изпращане на SMS. Алармата е с три режима на охрана. Има изходи за СОТ, външна сирена, телефонен дайлер и други; Функция Паника; Входно звънче; Мощна двойнобронирана сирена; Захранване с висока мощност. 

Комуникаторът има 3 потребителски изхода, които могат да се управляват чрез изпращане на SMS или чрез позвъняване и един потребителски вход за контрол и известяване.  

Електромагнитната брава в комплекта е модел БулКей BKB 100 - изключително здрава и подходяща за блиндирани, алиминиеви, PVC, дървени, метални и тънкопрофилни врати!!! Предназначена е за скрит монтаж. Не се вижда от външната страна, като по този начин не се разбира за нейното съществуване или точно местоположение, което при евентуална атака ще спаси обекта. Бравата осъществява едностранно заключване на вратата посредством стоманен шип. Дълбочината на проникване на шипа в заключено положение е 15 мм и влиза в насрещна планка. Придвижването на заключващия шип в заключено е чрез подаване на напрежение 12V, а в отключено положение - при отпадане на напрежението. Бравата е изключително лесна за монтаж.


• Подробности за алармената система Valcor Rezident III G2 може да прочетете тук: REZ3 G2

• Подробности за електронната брава тип Болт ВКВ 100 може да прочетете тук: Bulkey BKB100

• Подробности за обемният датчик за движение може да прочетете тук: LC100

Like us on Facebook

 
 

Мини количка

Количката е празна.

Валута