Категории с падащо меню

Нови продукти

Кутия MaticBox3 за Raspberry Pi3 и ASUS

Кутия MaticBox3 за Raspberry Pi3 и ASUS

Цена без ДДС: 17.85лв.
Цена с ДДС: 21.42лв.
DC5V безчетков вентилатор 25х25х10 мм

DC5V безчетков вентилатор 25х25х10 мм

Цена без ДДС: 6.50лв.
Цена с ДДС: 7.80лв.

Алармена и заключваща система с вграден GSM комуникатор R32314

Код: R32314
Описание

Тази система позволява да защитите максимално дома си и да осигурите спокойствие за себе си и семейството си. Заключвайки невидимо за крадците вратата си и поставяйки алармена система, осигурявате максимална сигурност и спокойствие. 

Включвайки алармата, заключвате невидимо дома си! Изключвайки алармата, отключвате дома си! Също така можете дистанционно чрез мобилния си телефон да изключвате/ включвате алармата и отключвате/ заключвате бравата.

Комплектът VR Rezident R32314 включва: алармена централа VR Rezident ІІІ G2, дистанционни управления 3 броя, сирена, двойно бронирана кутия, вграден GSM комуникатор, изнесена външна антена, датчик за движение, датчик за врата, акумулатор за аварийно захранване 7Ah/12V, електромеханична брава БулКей BKG314, преобразувател BCP1, подробна документация за монтаж и експлоатация.

  • Тегло: 9.000 кг
Цена без ДДС: 465.25лв.
Цена с ДДС: 558.30лв.

Имаме 3 в наличност

Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

Алармената система е модел Valcor REZIDENT IІІ G2 с вграден GSM комуникатор, която Ви осигурява спокойствието, че във всеки един момент имате връзка и знаете какво става с дома Ви. Алармата е с четири зони на охрана и се управлява с дистанционни управления или чрез изпращане на SMS. Алармата е с три режима на охрана. Има изходи за СОТ, външна сирена, телефонен дайлер и други; Функция Паника; Входно звънче; Мощна двойнобронирана сирена; Захранване с висока мощност. 

Комуникаторът има 3 потребителски изхода, които могат да се управляват чрез изпращане на SMS или чрез позвъняване и един потребителски вход за контрол и известяване.  

Електромеханичната брава е модел БулКей BKG 314 и е предназначена за външен монтаж. Може да се монтира както върху крилото на вратата, така и на самата каса. Бравата осъществява едностранно заключване на вратата посредством стоманен език с размери 40 мм/ 10 мм. Дълбочината на проникване на езика в заключено положение е 20 мм и влиза в насрещна скоба. Придвижването на заключващия език в заключено или отключено положение се осъществява чрез подаване на електрически импулс с напрежение 12VDC с различен поляритет, а движението му се извършва от серводвигател. Чрез вградения в бравата механизъм за увеличаване на динамичната сила на придвижване на заключващия език, се гарантира придвижването на езика дори и при увеличено съпротивление. Посоката на придвижване на езика се определя от поляритета на подаденото напрежение. BKG 314 е с дебелина 35 мм, височина – 85 мм, ширина – 195 мм. Максималният консумиран ток по време на придвижване е 3А. Няма консумация на ток в отключено или заключено състояние. Време за придвижване на езика – 0,2 sec. Типичен живот – 100 хил. цикъла. Изключително лесна за монтаж.

Like us on Facebook

 
 

Мини количка

Количката е празна.

Валута