Категории с падащо меню

Комплект GSM аларма за пчелини Valcor GSM50

Код: GSM50 P
Описание

Комплектът включва: GSM комуникатор Valcor GSM50, датчик за движение за открити пространства, подробни описания за експлоатация и схеми за монтаж! Може да се свържат до три обемни датчика, както и да се добавят контактни датчици към кошерите. 

GSM комуникаторът Valcor GSM50  е произвдство на фирма LESI. Предназначен е за охрана на домове, офиси, гаражи, магазини, вили, машини, автомобили и други. Управлява се локално (чрез бутон, дистанционно управление или ключ) и дистанционно чрез изпращане на SMS или чрез позвъняване без таксуване. Устройството представлява GSM комуникатор с вграден GSM модем и реле за управление на уреда, в което единствено трябва да се постави СИМ карта на някой от мобилните оператори, включително и чуждестранни.

Цена без ДДС: 140.50лв.
Цена с ДДС: 168.60лв.

Имаме 9 в наличност

Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

За ползването на GSM комуникатора не е необходимо да се заплащат каквито и да е допълнителни месечни такси, освен таксата за реално извършената комуникация (разговори или SMS) от комуникатора към известяваните телефони, по тарифата на съответния мобилен оператор, към който сте си взели SIM карта. Тъй като управлението на уреда е чрез позвъняване, то не струва пари.

Комплектът включва: GSM комуникатор Valcor GSM50, датчик за движение за открити пространства, подробни описания за експлоатация и схеми за монтаж!

Може да се свържат до три обемни датчика, както и да се добавят контактни датчици към кошерите. 

Valcor GSM50 може да се програмира изцяло с SMS, релето може да се управлява с позвъняване без таксуване, има изход за светодиод показващ статуса на релето или охраната, в режим на охрана релето може да управлява сирена, има нов режим за дистанционно управление на уреди, следи за качеството на GSM сигнала (обхват), което позволява при монтажа да се намери най-подходящото му място и много други нови функции и подобрения.

Когато охраната е включена, комуникаторът следи зоните и при задействането им извършва комуникация – позвъняване и/или изпращане на информационен SMS на програмираните телефони. Може да изберете типа комуникация при алармено събитие: позвъняване и SMS, само позвъняване, само SMS или без комуникация. Когато охраната е изключена, комуникаторът няма да следи промяната на състоянието на зоните. Има възможност да се свърже светодиод, който да мига когато е включена охраната. GSM 40 извършва комуникация само при алармени събития. Комуникаторът има релеен изход, който може да се ползва да включва сирена при алармено събитие или като реле за дистанционно управление на уред или блокировка. Може да включите памет на състоянието на изхода на комуникатора и охраната - тази функция е важна ако искате комуникатора да помни състоянието си при спиране на захранването и при възстановяване след това (без да ползвате акумулатори). Пълно управление на комуникатора може да правите с командни SMS-и

Телефонните номера, които управляват комуникатора могат да се записват, изтриват и променят във всеки един момент дистанционно, чрез изпращане на команден SMS към модула от главния (мастер) номер, записан в комуникатора. Във всеки един момент, ако желаете да промените настройките на комуникатора, като му изпратите програмиращ SMS от главния телефон.

GSM комуникаторът е с микропроцесорно управление, работи с един главен и 3 потребителски телефонни номера. Има 5 входни зони, от които 4 потребителски зони и една алармена зона; 1 програмируем изход; дистанционно програмиране, контрол и управление чрез SMS-и, памет за събития и много други(виж технически характеристики). Комуникаторът се захранва с 12V постоянно напрежение. Консумация на комуникатора: постоянната консумация на ток при отворени входни зони е до 20mA; при окъсени входни зони - до 35 mA; при сработило реле - до 100 mA; пикова консумация - 1А. Предимство е широкият температурен диапазон, в който работи (от -20 до + 60 градуса Целзий) и стабилната и надеждна работа благодарение на вградения GSM. Програмирането се извършва чрез SMS. Настройките се запомнят в паметта на комуникатора и затова той е независим от SIM картата (тя може да се заменя, без това да оказва влияние на настройките). Комуникаторът е с широкоспектърно приложение и може да се използва на всякъде по света, той е независим от SIM карти и мобилни оператори.

Аксесоари за Valcor GSM50:

1.GSM LED- информационен светодиод. Вижте тук: GSM_LED
2. Бутон - за включване и изключване на алармата. Вижте тук: Бутон метален
3. Сирена. Вижте тук: Сирена
4. Бутон с вграден светодиод. Вижте тук: GSM бутон
5. Датчик за врата / прозорец. Вижте тук: Датчик за врата
6. Обемен датчик за движение. Вижте тук: Датчик за движение
7. Захранващ модул. Вижте тук: PWR1220
8. Захранващ модул PWR1 с акумулатор. Вижте тук: PWR1
9. Изнесена антена. Вижте тук: GSM антена

Файл Информация
GSM50 описание [PDF, 1.3 MB]

Like us on Facebook

 
 

Мини количка

Количката е празна.

Валута

Избрани продукти