Категории с падащо меню

Електронно заключване за врата RFID 125 kHz БулКей BK BAC1

Код: BK BAC1
Описание

Електронно заключване за врата с RFID клавиатура BAC314 и електронна брава тип Магнит. От външната страна се отключва чрез код или чрез електронен ключ, а от вътрешната чрез натискане на бутон.

Комплектът включва: електронен контролер ВАС314, електронна брава тип Магнит, монтажна L планказахранване 12V/2А, бутон за отключване

Потребителските електронни ключове не са включени в комплекта! Те се поръчват отделно, в зависимост от индивидуалните нужди на всеки вход. Подробности и цени на електронните RFID ключове тип Таг може да разгледате тук: ТАГ

  • Тегло: 2.500 кг
Цена без ДДС: 121.70лв.
Цена с ДДС: 146.04лв.

Имаме 136 в наличност

Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

Бравата е изключително здрава, не изисква никаква центровка на вратата или наличие на механична брава. Подробности за електронната брава тип Магнит ЕМВ 300 може да прочетете тук: МАГНИТ.

ВАС314 е един от най-усъвършенстваните контролери за самостоятелен достъп с безконтактни ключове и/или код. Контролерът управлява до 500 ключа, като режимът на достъп може да се настрои на работа само с Оторизиран ключ, с общ Код, с Оторизиран ключ и персонален код за всеки потребител. Кодът е четирицифрен. Мастер кодът е шестцифрен. Електронните ключове се помнят в системата по номера, което позволява да се изтрива или забранява точно определен номер ключ.

Допълнителните функции включват: датчик за вратата, реле за изходящо управление, аларма при оставена отворена врата, аларма при опит за кражба на устройството.
Към контролера могат да бъдат свързани: звънец, бутон за изход и електронни брави.  BAC314 е идеален за контрол на достъпа до офиси, обществени и производствени сгради и други. Още за ВАС 314 може да прочетет ТУК.

Файл Информация
BAC314 упътване [PDF, 521.35 KB]

Like us on Facebook

 
 

Мини количка

Количката е празна.

Валута