Категории с падащо меню

Невидима електронна ключалка за гардероб RFID 125 kHz BKL604

Код: BKL604
Описание

Невидима електронна ключалка с универсално приложение за заключване на гардероби, врати на шкафове, чекмеджета и други. Изключително удобнa за фитнес, сауна, басейн, спортни зали, работни шкафове и други. Бравата се отключва чрез RFID електронни ключове. От външната страна на вратата няма никакви видими елементи. Изключително лесна за монтаж, поддръжка и експлоатация. Работи с 4 броя батерии АА 1,5V, които при нормална експлоатация на бравата ще издържат около година. Има звукова сигнализация за изтощение на батериите, при което те просто се подменят с нови.

Комплектът включва брава, насрещна планка и документация. В комплекта не са включени ключове и батерии!

  • Тегло: 0.500 кг
Цена без ДДС: 50.00лв.
Цена с ДДС: 60.00лв.

Имаме 38 в наличност

Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

Електронната ключалка Булкей BKL604 има два метода за отключване - с един ключ или с два ключа едновременно. Потребителските ключове, които работят към ключалката са 11 броя, ако се ползва методът за отключване с един ключ, а ако методът за отключване е с два ключа, потребителските ключове са 10 броя + 10 броя служебни ключа. 
По всяко време може да се смени методът на отключване, както и режимът на работа чрез бутон на платката, без да се налага изтриване на записаните ключове.
Електронните RFID ключове са под различна форма – карта, таг, часовник и други, в зависимост от начина на приложение. На тях може да се печата информация, снимка или други. 

   Работна температура: - 30 ~ + 80 C.
   Габаритни размери на бравата 144х62х23 мм.
   Захранването на бравата е 4 батерии х 1.5V AA, които издържат около 1 година при нормална експлоатация !!
   

Брой Цена без ДДС Цена с ДДС
1 50.00лв. 60.00лв.
100 40.00лв. 48.00лв.
Файл Информация
invisible lock1 [MP4, 153.38 KB]

Like us on Facebook

 
 

Мини количка

Количката е празна.

Валута