Категории с падащо меню

Комплект авариен паник бутон за асансьор с автономно захранване Valcor GSM580K и разговорен модул LVG1

Код: GSM580k
Описание

Готов комплект с всички необходими аксесоари и модули за типичен монтаж на аварийно алармено устройство за асаньор, отговарящ на Наредба за безопасната експлоатация и технически надзор на асансьори. Огромно предимство на модула е, че се монтира върху кабината и не може да бъде откраднат!

GSM комуникатор Valcor GSM580 изпълнява функцията на паник бутон в асансьори, който позволява осъществяването на двустранна разговорна връзка между бедстващи хора в кабината и поддържащия асансьорен техник.

* При аварийни ситуации в асансьорната инсталация само чрез натискане на алармен бутон, поставен в кабината, се осъществява гласова връзка с асансьорен техник, чийто телефонен номер е програмиран в комуникатора. Записаните в паметта на комуникатора телефонни номера на техници могат да осъществяват двустранна комуникация с модула и асансьорната кабина и чрез позвъняване към тях. Комуникаторът има входове за контрол! Ако тези входове се ползват, при натискане на аварийния бутон, комуникаторът ще задейства само и единствено, ако има реална повреда с асансьора! 
* Комуникаторът се инсталира бързо и лесно. Приложим е във всяка сграда с обхват на мобилен оператор и отговаря на всички законови изисквания за системите за спешна помощ на пътнически и товарни асансьори в съответствие с европейския стандарт EN 81-28:2004.
* Valcor GSM580 се програмира според индивидуалните нужди на всеки потребител (или обект) по един от следните начини: чрез команден SMS от мастер номер; чрез безплатно Android приложение от смартфон; през интернет чрез облачен виртуален сървър. Дистанционно се настройва и нивото на усилване на микрофона и високоговорителя.

ВНИМАНИЕ: Устройството има всички необходими сертификати и отговаря на "НАРЕДБАТА ЗА БЕЗОПАСНАТА ЕКСПЛОАТАЦИЯ И ТЕХНИЧЕСКИЯ НАДЗОР НА АСАНСЬОРИ" и всички твърдения срещу това са нелоялна търговска практика и целят измама и лични облаги. Може да се използва за всички видове асансьори.

Link , от където можете безплатно да изтеглите приложението Valcor GSM. , с което лесно, удобно и разбираемо за всеки, да програмирате, контролирате и получавате информация за Вашия комуникатор. Комуникацията между приложението и GSM комуникатора се извършва чрез позвъняване и/или SMS.

Цена без ДДС: 153.42лв.
Цена с ДДС: 184.10лв.

Имаме 98 в наличност

Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

Комплектът включва:

Комуникаторът и модулът се инсталират бързо и лесно. Комуникаторът е приложим е във всяка сграда с обхват на мобилен оператор и отговаря на всички законови изисквания за системите за спешна помощ на пътнически и товарни асансьори в съответствие с европейския стандарт EN 81-28:2004.

Брой Цена без ДДС Цена с ДДС
1 153.42лв. 184.10лв.
10 142.50лв. 171.00лв.
Файл Информация
GSM58X [PDF, 392.5 KB]
GSM580 описание [PDF, 882.56 KB]
GSM Valcor сертификат [PDF, 206.16 KB]

Like us on Facebook

 
 

Мини количка

Количката е празна.

Валута