Категории с падащо меню

Нови продукти

Модул за защита на акумулатор LPDD

Модул за защита на акумулатор LPDD

Цена без ДДС: 11.50лв.
Цена с ДДС: 13.80лв.
Raspberry Pi 4 Model B HDMI Кабел 2м

Raspberry Pi 4 Model B HDMI Кабел 2м

Цена без ДДС: 12.00лв.
Цена с ДДС: 14.40лв.
Raspberry Pi USB-C Захранване EU Стандарт

Raspberry Pi USB-C Захранване EU Стандарт

Цена без ДДС: 17.00лв.
Цена с ДДС: 20.40лв.

Електронно заключване за хладилна витрина с плъзгащи врати

Код: BCB30_2
Описание

Дистанционно заключване за хладилни витрини с плъзгащи врати. Комплектът включва: две електромагнитни ключалки BKL30, комплект монтажни планки за плъзгащи врати, едноканален модул за дистанционно управление VCB, 1 брой дистанционно, захранване PWR1220. 

Цена без ДДС: 132.90лв.
Цена с ДДС: 159.48лв.

Имаме 100 в наличност

Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

Бравата BKL30 се управлява само по електрически път. Тя е нормално заключена, при натискане на бутон от дистанционното управление се подава напрежение 12V от модула и тя се отключва за 5 сек., през което време зумер може да издава звуков сигнал, че вратата е отключена. Ако до 5 сек. вратата не се отвори, тя автоматично ще се заключи. При затваряне на вратата тя ще се заключи автоматично. Това заключване решава проблема с кражбите от витрините. Посоката на заключващото резе може да се променя, което прави бравата универсална за различните видове хладилни витрини и фризери. Монтажът на бравата е външен. Бравата може да бъде скрита в рекламната на витрината или да се постави между рекламата и вратата. Габаритни размери на бравата 55/ 23/ 28 мм. Габаритните размери със закрепващите шини 55/43/28. Заключващото резе е 10/ 10 мм с ход 10 мм. Консумираният ток по време на отключване е до 1,1А.

Системата се управлява с дистанционно управление със скачащ код.

Ако искате автономно акумулаторно захранване (за да можете да отключвате когато няма ток) към комплекта трябва да добавите  захранване в кутия с включен 4Ah акумулатор

 

 

Файл Информация
BCB30 описание [PDF, 760.96 KB]

Like us on Facebook

 
 

Мини количка

Количката е празна.

Валута