Категории с падащо меню

GSM дистанционeн контрол на достъп за асансьори Valcor GSM520 - 128/ 999 потребителя

Код: GSM420А-1
Описание

Valcor GSM520 служи за дистанционно отключване/ отблокиране чрез абсолютно безплатно позвъняване от телефон. Може да се ползва за контрол на достъп до асансьори, като се решават всички проблеми с изгубени чипове и посрещане на гости (когато имате контрол на достъп до асансьор, трябва да слезете до първи етаж, за да посрещнете гостите си, защото те няма да могат да ползват асансьора). Чрез този тип дистанционен контрол, може да се изключи изцяло асансьорът и да се избегнат дребните хитрини с неплащане, а ползване на асансьора, чрез повикване от етажите. Монтажът е елементарен и евтин в сравнение с другите типове контрол на достъп, при които се ограничава достъпа до всички етажи. За нормалното функциониране е нужно да се постави сим карта, която не използва импулси, служи само за вид телефонна централа, на която Вие ще позвъните, тя ще разпознае с какъв статут е номерът, от който звъните - има ли право да отключва или не, ще затвори и ще ви даде или не, право да използвате асансьора. 

В асансьора няма нищо видимо от комуникатора и по никакъв начин не може да се разбере за съществуването му. Той се поставя или над кабината или при управлението на асансьора (асансьорното). 

Управлява се само от телефоните, които са записани в паметта на устройството.

Устройството се програмира чрез изпращане на командни SMSи от главен мастер номер. По този начин се записват и изтриват и телефонните номера, които имат право да управляват модула.

Valcor GSM520 работи с до 128 потребителя.  

Valcor GSM540 работи с до 999 потребителя (избира се от Опции!)

Благодарение на този комуникатор вие може да управлявате обекта, независимо от местоположението си, важното е да имате телефон, който е оторизиран за работа!

Продуктови опции

Брой Потребители:
Цена без ДДС: 118.00лв.
Цена с ДДС: 141.60лв.

Имаме 100 в наличност

Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

Декларация за съответствие (Сертификат) можете да изтеглите от менюто "Изтегления"!

Окомплектовката на комуникатора включва: модул в пластмасова кутия, антена, кабел за връзка, букса за захранване, подробни описания за експлоатация и схеми за монтаж!Основните размери на кутията, в която е поместен модулът са: ширина - 57 мм, дължина - 76 мм, височина - 30 мм.

Устройството е изключително подходящо за включване към входна врата на жилищна сграда, в която няма домофонна инсталация или е повредена. Включва се директно към електронната брава или към електронната заключващата система. Чрез позвъняване на комуникатора се отключва бравата за известно време (програмируемо между 1 секунда и няколко часа), след което се заключва. В модулът се поставя една СИМ карта (независимо каква и на кой мобилен оператор), записват се номерата, които имат право да отварят вратата (чрез изпращане на командни SMSи от главния телефонен номер или чрез компютър). След това само номерата, които са записани в модула, ще могат като му звъннат, да отворят вратата. Във всеки един момент, номерата на ползвателите могат да се променят - изтриват или заменят с нови, чрез изпращане на SMS. За да отворите вратата, просто трябва да позвъните на модула и Вашият телефонен номер да има право да отваря! Спестява ремонта или изграждането на нова домофонна инсталация, както и Ви дава свободата където и да се намирате в света да може да отключите входната врата. За използването на комуникатора за отключване не се плаща нищо допълнително, тъй като той отключва на позвъняване, което не струва пари, освен таксата за реално извършената комуникация (разговори или SMS) от комуникатора към известяваните телефони, по тарифата на съответния мобилен оператор, към който сте си взели SIM карта. Телефонните номера се записват чрез изпращане на SMS или чрез компютър.

Програмирането на комуникаторът се извършва дистанционно чрез SMSили чрез компютър със специализиран кабел за данни и софтуер на фирма ЛЕСИ. След програмирането настройките се запомнят в паметта на комуникатора, което го прави независим от SIM картата (тя може да се заменя, без това да оказва влияние на настройките).

Може да се ползва и за контролиране на достъпа до асансьори - поставя се в асансьорната шахта, изключва изцяло захранването на асансьора и само този, който има право да ползва асансьора ще може да го активира. По този начин, чрез мобилния си телефон, ще може да управлявате и входната врата и асансьора, а някой от ползвателите ще могат да управляват само входната врата например, тъй като не желаят да плащат за асансьор - в този случай телефонният им номер не се записва в устройството за асансьора. Устройството може да се постави и на бариери или гаражни врати.

ХАРАКТЕРНИ ВЪЗМОЖНОСТИ НА VALCOR GSM 520: 
1. Съвместимост с всякакви SIM карти и мобилни оператори. Има вградена индикация за качеството на GSMсигнала (обхвата).
2. Пет входни зони, разпределени както следва:
Една алармена зона с висок приоритет, на която може да се избира начинът на сработване: по маса или напрежение DC12V,чрез нормално отворен контакт-NOили чрез  нормално затворен контакт-NC. Тази зона може да се използва и като контролна зона за включване и изключване на следенето на останалите зони.
Четири потребителски зони, на които може да се избира начинът на сработване –  чрез NOили чрез  NCкъм маса. Една от тези зони може да се използва за следене на захранване;
3. Всяка зона е програмируема, както следва:
Настройка на активното ниво на сработване; Получаване на информация от зоните при всяко тяхно състояние – активно или неактивно (в зависимост от програмировките); Потребителско надписване името на зоните; Памет за алармени събития от всяка зона – памет за 32 събития; Непрекъснат контрол на състоянието на зоните от програмираните в паметта на системата телефони; Различна настройка за известяване от всяка зона за всеки телефон; Индивидуална настройка на начина и метода за следене и изписване на всяка входна зона по отделно в информационния SMS; Избор на комбинация от състояния на входните зони като условие за комуникация. Избор на приоритет на първа зона и памет на зоните при комуникация.
4. Един програмируем потребителски изхода - Изходът е вградено реле с контакт 6А/ 240V;
Управление чрез позвъняване или SMS от главния телефон; Програмиране начина и времето на задействане на изхода; Потребителско надписване името на изхода; Гъвкава потребителска настройка на начина, по който ще се дава информацията за състоянието на изхода.
5. Главен телефон за известяване, контрол и комуникация- препрограмира комуникатора, извършва служебни функции, записва и изтрива потребителски номера, чрез изпращане на SMS
6. Три подчинени телефона за известяване, контрол и комуникация- препрограмират комуникатора, извършват служебни функции, записват и изтриват потребителски номера, чрез изпращане на SMS.
7. Потребителски телефони– при позвъняване включват изхода за предварително зададено време; GSM52x работи с до 128 броя телефона, а GSM54x работи с до 999 броя телефона.
8. Памет за събития и състояния на комуникатора
Програмиране в коя зона, кое събитие да се запомни; Запомняне на дата и час на събитието; Размер на паметта – последните 32 събития; Контрол на достъпа до паметта.
9. Изпращане на контролен SMS, показващ изправността на модула през потребителско зададен период от време.
10. Дистанционно програмиране чрез изпращане на SMS или с компютър чрез специализиран кабел за данни
11. Възможност за изпращане на командни SMS от главния телефон..
12. Възможност за използване като охранителна система, дистанционно управление на бариери, врати, уреди и телеметрия.
13. Функция за интелигентно следене за наличието на обхват
Tехнически параметри

  1. Захранващо напрежение – DC12V (min. 10V – max.16V)
  2. Консумиран ток в покой – max.50mA. Типично –20 mA
  3. Максимален консумиран ток с включена периферия – 1А
  4. Работна температура - -20°C~ +60°C            
  5. Работна влажност- <30%
  6. Клас на защита IP21
  7. Работни честоти на GSMмодула –850/900/1800/1900MHz

 

Брой Цена без ДДС Цена с ДДС
1 118.00лв. 141.60лв.
3 112.10лв. 134.52лв.
10 106.20лв. 127.44лв.
25 100.30лв. 120.36лв.
50 94.40лв. 113.28лв.
Файл Информация
Сертификат GSM [JPG, 2.65 MB]
Сравнителна таблица GSM-GPS [PDF, 0 B]

Like us on Facebook

 
 

Мини количка

Количката е празна.

Валута