Категории с падащо меню

КРИПТИРАН контролер за контрол на достъпа с чип iButton BulKey BKU319

Код: BKU319-1
Описание

BKU319 е криптиран контролер със специализиран криптографски протокол Леси, която работи със специални криптирани iButton чипове.  Контролерът е с мини размери: дължина 45 мм и ширина 25 мм. Използва се за контрол на достъпа. BKU319 се управлява чрез мастер чип, с който се настройва работата на системата и се записват, изтриват, забраняват електронните чипове. Начинът на програмиране и функциониране на системата е описан в приложената към продукта инструкция.

Цената и е само на контролера. Четец може изберете от Продуктови ОПЦИИ!!! Подробности за четците за iButton може да видите ТУК!

Потребителските електронни ключове не са включени в комплекта. Те зависят от индивидуалните нужди на всеки клиент. Цени и подробности за тях може да прочетете тук: iButton криптиран.

Продуктови опции

Четец:
Цена без ДДС: 52.00лв.
Цена с ДДС: 62.40лв.

Имаме 59 в наличност

Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

Технически параметри:
Захранване: 12 VDC (от 10 до 16 VDC)
Консумиран ток в покой  - 30 mA
Работна температура: от -20° до +40°С
Контролерът не е продукт, който може да работи самостоятелно и е предназначен за вграждане. При вграждането и свързването му да се вземат мерки за защита от електростатични разряди, от обръщане на поляритет, късо съединение, попадане на външни тела и течности. Няма памет за събития!!!

Криптираният iButton съчетава два ключа в един. Чипът има две части – криптирана част и обикновена част. Благодарение на това той е изключително универсален - може да работи като криптиран ключ в криптирани системи и като обикновен ключ към обикновени системи. Така ще носите отново само един ключ!!!! Обикновената част на чипа може да бъде копирана и тя ще работи с обикновените системи, към които е записан, но криптираната част на чипа НЕ може да бъде копирана!!!

Друго изключително предимство е, че криптираният чип може да бъде пренасян от една система Булкей в друга система БулКей, посредством специализиран софтуер и кабел за данни. Ако системата е обикновена (некриптирана), той ще бъде пренесен като обикновен ключ. Може от обикновена система да бъде пренесен в криптирана система, тогава се пренася и неговата криптирана част и той ще функционира безпроблемно в новата система като криптиран чип!

Отключването се осъществява чрез  електронен чип, който се доближава или допира до четеца на устройството. Един електронен ключ може да се програмира да отключва и заключва много врати (например дом, гараж, изба, входна врата на сграда, асансьор и други). Всеки електронен ключ се помни в системата с индивидуален номер, което позволява да се изтрие без наличието му, а всички останали ключове да продължат да функционират нормално.

Управлението на електронните ключове се осъществява с Мастер ключ, през четеца на системата. Това е главният ключ на системата, който се използва за програмиране, записване, изтриване или временна забрана на работа на даден ключ. Мастер ключът се закупува и програмира допълнително! Как става това може да видите ТУК!

Приложение на контролера Булкей BKU319 за електронно заключване и контрол на достъпа до входни врати. Управлява електромагнитна брава тип Магнит, електронна брава с шип тип Болт, електромагнитен насрещник и други. Принципът на действие е следният: От външната страна има монтиран четец с двуцветен светодиод, който свети в червено, когато бравата е заключена и в зелено - когато е отключена. Към четеца се подава валиден електронен ключ, бравата се отключва за 15s с монтиран датчик за врата или за 5s без датчик за врата и вратата може да се отвори. Когато вратата се затвори, бравата се заключва автоматично (ако е избран този режим). От вътрешната страна бравата се отключва чрез натискане на бутон при монтирани брави тип магнит или болт, или чрез дръжката на вратата при брава тип насрещник. 

Брой Цена без ДДС Цена с ДДС
1 52.00лв. 62.40лв.
5 49.40лв. 59.28лв.
10 46.80лв. 56.16лв.
15 44.20лв. 53.04лв.

Like us on Facebook

 
 

Мини количка

Количката е празна.

Валута

Избрани продукти