Категории с падащо меню

Криптиран контролер за контрол на достъпа с чип RFID 125kHz BulKey BKU517

Код: BKU517
Описание

BKU517 е криптиран контролер, който работи със специални криптирани чипове 125kHz ASK протокол Леси 1. Тези чипове са с 128 битов код и са с изключително добро съотношение цена/ защита и предпазва ключа от копиране чрез стандартните устройства за копиране. Предимство е, че могат да се използват и към стандартни некриптирани контролери за контрол на достъпа, което позволява един ключ да се използва за много и различни устройства!

BKU517 се използва за контрол на достъп и управление на електронни брави, различни електрически устройства. Чрез кабелни форми, от едната страна на контролера са изведени четецът и светлинната индикация, а от другата – входовете и изходите за управление, захранването, изход за връзка с компютър. Контролерът с множество защити, памет за събития и микро размери. Има изключително улеснен монтаж, поддръжка и програмиране.

Видът на четеца изберете от Продуктови опции. 

Продуктови опции

Вид четец:
Цена без ДДС: 78.00лв.
Цена с ДДС: 93.60лв.

Имаме 125 в наличност

Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

Имате затруднения в избора си? Обадете ни се на 032/642 742 и ние ще ви помогнем :)  

КРИПТИРАН RFID контролер за контрол на достъпа с чип 125kHz BulKey BKU517 слага КРАЙ НА  БЕЗКОНТРОЛНОТО КОПИРАНЕ на чипове, чрез иновативна технология за криптирани RFID чипове. Това е ефикасно решение за заключване на домашни, офисни и общи входни врати чрез електромагнитни брави и електронни ключове, както и възможността да се заключват електронно асансьори чрез блокиране на бутоните за повикване и избор на етаж.

Окомплектацията на системата включва:
Контролер BKU517,
Четец (от продуктови опции)

Мастър (управляващ) чип
Подробна документация.

Потребителски ключове  може да прегледате от ТУК
За Ваше улеснение сме направили учебни видеа на български език как  да управлявате вашата система разгледайте ги ТУК!

Ако искате да научите в детайли как работят заключващите системи посетете нашият информационен сайт bulkey.info

Какво е BKU517?

BKU517 е самостоятелен КРИПТИРАН контролер за контрол на достъпа и управление на електронни заключващи брави – „мозъкът на заключващата система “. BKU517 работи със специални криптирани чипове с протокол Леси тип RFID, които не могат да бъдат копирани в ключарските ателиета! Криптираните ключове, работещи с BulKey BKU517, са с 128 битов динамичен код и са с изключително добро съотношение цена/ защита и предпазва ключа от копиране чрез стандартните устройства за копиране. Те са подходящи за контрол на достъпа за врати на сгради и асансьори. Предимство е, че могат да се използват и към стандартни некриптирани системи, което позволява един ключ да се използва за много и различни устройства.

Отключването от външна страна се осъществява чрез  електронен ключ RFID 125kHz Lesi 1, който се доближава до четеца на устройството монтиран на избрано от Вас място. Контролерът работи с опростени и много евтини вандало-устойчиви  четци, които са с много малък габарит и биха могли да бъдат монтирани на вратата или по рамката на вратата. Един електронен ключ може да се програмира да отключва и заключва много врати (например дом, гараж, изба, входна врата на сграда, асансьор и други). Може лесно и бързо да се забранява или разрешава работата му към дадена врата. Всеки електронен ключ се помни в системата с индивидуален номер, което позволява да се изтрие без наличието му, а всички останали ключове да продължат да функционират нормално.

Отключването от вътрешна страна се осъществява чрез  натискане на бутон (при брави тип Болт и електромагнит) или чрез натискане на дръжката на вратата (при брави тип насрещник)

Split system
BKU517, комбиниран с четец представлява така наречената Split система. Това означава че четеца и контролера са независими и могат да бъдат монтирани на разстояние един от друг. Така ако четецът (като единствена видима част от цялата система) бъде атакуван и разбит, това НЯМА да отключи вратата.

BKU517 се управлява чрез мастер карта (или ключ), с която се настройва работата на системата и електронните чипове се записват, изтриват, забраняват. Устройството може да се управлява и чрез компютър, смартфон, дистанционно чрез SMS или през интернет (модулите се закупуват отделно). Начинът на програмиране, запис, изтриване, статус на конкретен ключ, общ брой ключове в системата са описани в приложената към продукта подробна инструкция и по патентован от фирма ЛЕСИ алгоритъм. Четецът и контролерът се вграждат директно в дограмата на вратата, което ги прави системата изключително устойчива на вандализъм! За ваше улеснениe, освен подребното описание на продукта, сме направили и учебни клипове как да управлявате ключовете – ТУК

Kриптираният чип също може да бъде пренасян от една система Булкей в друга система БулКей, посредством специализиран софтуер и кабел за данни. Ако системата е обикновена (некриптирана), той ще бъде пренесен като обикновен ключ. Може от обикновена система да бъде пренесен в криптирана система, тогава се пренася и неговата криптирана част и той ще функционира безпроблемно в новата система!  

Освен чрез мастър чип,  може да бъде управлявана чрез компютър. Системата има високо защитени  32-битова парола за общ достъп и 40-битова парола за достъп до специфичните функции. Тази възможност позволява на собственика на системата да предостави паролата за общ достъп на доверено лице, което с този достъп може само да управлява ключовете –  записване, забраняване, разрешаване или изтриване чрез специализирания софтуер БулКей, но няма да може да сменя пароли и мастер картата. Достъпът с парола осигурява възможности за: Дистанционно управление на системата чрез GSM комуникатор– промяна на настройки, управление на ключове и други (Достъпът до системата с мастер карта е равносилен на достъп с 40-битова парола.)

Всяка система може да се конфигурира, така че да се свързва в обща мрежа с други като нея. Системите могат да се адресират, което позволява свързване в мрежа и общото им управление чрез един GSM комуникатор.

Повече подробности относно достъпът до системата с парола може да научите след закупуване на специализирания софтуер с кабел за данни БулКей  на фирма ЛЕСИ.

BKU517 има Енергозависима програмируема памет на събитията. С нея вие ще може да преглеждате кой кога е отключил и отворил вратата, или кога непознат ключ е бил подаден към четеца. Благодарение на вграденият часовник Вие ще можете да видите точната дата и час на събитието.

Защити на BKU517
– Защита от сканиране на електронните ключове

- Защита от късо съединение, обръщане на поляритета на захранването, претоварване

Приложение на автономният контролер за контрол на достъпа Булкей BKU517 за електронно заключване и контрол на достъпа до входни врати. Управлява електромагнитна брава тип Магнит, електронна брава с шип тип Болт, електромагнитен насрещник и други. Принципът на действие е следният: От външната страна има четец със светодиод, който свети в червено, когато бравата е заключена и в зелено – когато е отключена. Към четеца се подава валиден електронен ключ, бравата се отключва за 15s с монтиран датчик за врата или за 5s без датчик за врата и вратата може да се отвори. Когато вратата се затвори, бравата се заключва автоматично (ако е избран този режим). От вътрешната страна бравата се отключва чрез натискане на бутон при монтирани брави тип магнит или болт, или чрез дръжката на вратата при брава тип насрещник.

Приложение на автономният RFID контролер за контрол на достъпа Булкей BKU517 за контрол на достъпа до асансьори чрез изключване на бутоните за избор на етаж в асансьорната кабина, като принципът на действие е следният: В кабината се монтира четецът, който разрешава или не избора на етаж от бутониерата. Четецът има двуцветен светодиод, който ако свети в червено показва, че бутоните за избор на етаж са изключени. След подаване на електронен ключ, програмиран към системата, светодиодът на четеца светва в зелено и разрешава работата на бутониерата за избор на етаж за времето от 5 секунди (може да се регулира от 1 sec до 4 min). След

Кликнете тук за да разгледате готовите комплекти заключващи системи за входни врати
Кликнете тук за да разгледате готовите комплекти заключващи системи за контрол на достъпа за асансьори
Ако искате да научите в детайли как работят заключващите системи посетете нашият информационен сайт bulkey.info

 

ВЪЗМОЖНОСТИ НА ЕЛЕКТРОННИТЕ УПРАВЛЕНИЯ БУЛКЕЙ:

 • Интелигентно управление на електромагнитни брави – насрещник, DropBolt, електромагнит

 • Електронни ключове –безконтактни RFID 125kHz ASK ЕМ и съвместими

 • Възможност за работа с до 999 ключа

 • Възможност за връзка с компютър, защитена чрез мастер ключ или парола

 • Възможност за дистанционно управление чрез GSM комуникатор

 • Възможност за използване на системата за контрол на достъпа

 • Възможност за включване в обща мрежа на много системи за интегрирано управление на сгради

 • Потребителско програмиране на системата

 • Потребителско записване, изтриване и временна забрана на работа на конкретрен ключ чрез мастер ключа

 • Проверка на общия брой записани в системата ключове

 • Проверка статуса на всеки ключ

 • Възможност за изтриване, заменяне или промяна на статуса на изгубен или не наличен ключ

 • Транзисторен изход отворен колектор за управление на бравата

 • Вход за бутон за бързо отключване или заключване от вътрешната страна

 • Вход за управление от домофонни системи

 • Четец със светлинна индикация – трицветна

 • Два режима на работа на бравата – автоматичен или ръчен

 • Следене положението на вратата – отворена/ затворена

 • Възможност за управление работата на бутон Отключване – работи/ неработи

 • Функция автоматично защитно преактивиране на системата при отключване и неотваряне на вратата

 • Програмируема звукова индикация при алармени или аварийни състояния

 • Програмируема функция Входно звънче

 • Светлинна индикация за състоянието на бравата – отключено/ заключен

 • Защита от сканиране на електронните ключове

 • Защита от електронни и електромеханични въздействия и електрошокова палка – важи само за централи, работещи с електронни ключове тип iButton

 • Изключително улеснен монтаж, поддръжка и програмиране

Технически параметри:
Захранване                        - 12 VDC (от 10 до 16 VDC)
Консумиран ток в покой  - 30 mA
Работна температура      - от -20 до +60 'С

Тип на изхода                  - отворен колектор към -12V. Максимален ток – 1.1А, защитен с автоматичен предпазител
Защита от: късо съединение, обръщане на поляритета на захранването, претоварване

Брой Цена без ДДС Цена с ДДС
1 78.00лв. 93.60лв.
5 74.10лв. 88.92лв.
10 70.20лв. 84.24лв.
15 66.30лв. 79.56лв.

Like us on Facebook

 
 

Мини количка

Количката е празна.

Валута

Избрани продукти