Категории с падащо меню

Двойно КРИПТИРАН Безконтактен RFID 125 kHz чип тип ТАГ

Код: TAGL2
Описание

Невидими системи за жилища и офиси защитени от сканиране!!! Тези безконтактни RFID чипове са с многослойна криптография, защитена с двойна индивуална динамична парола. Чиповете са със специализиран криптографски протокол Леси и НЕ МОГАТ да бъдат копирани! Двойно криптираният RFID ключ е с 256 битов код и работи на 125kHz, като съчетава два ключа в един. Двойно криптираният ключ работи с двойно криптирани системи (BKU617), единично криптирани системи (BKU317, BKU517), стандартни системи (BKU417, BKU217, BKU117 и други системи работещи на 125 kHz). Така отново ще носите само един ключ, който ще работи към много различни системи/ врати.

Чипът има две части – обикновена и криптирана част. Благодарение на това той е изключително универсален - може да работи като криптиран ключ в криптирани системи и като обикновен ключ към обикновени системи. Обикновената част на чипа може да бъде копирана и тя ще работи с обикновените системи, към които е записан, но криптираната част на чипа НЕ може да бъде копирана и дубликатът няма да работи към защитените криптирани системи!!!

Друго изключително предимство е, че криптираният чип може да бъде пренасян от една система Булкей в друга система БулКей, посредством специализиран софтуер и кабел за данни. Ако системата е обикновена (не криптирана), той ще бъде пренесен като обикновен ключ. Криптираният ключ може да бъде пренесен чрез специализиран софтуер от обикновена система в криптирана система, като тогава се пренася и неговата криптирана част, т.е. той ще функционира безпроблемно в новата система като криптиран чип!

Работи със системи Булкей BKU617 и BK194x! 

  • Тегло: 0.030 кг
Цена без ДДС: 7.50лв.
Цена с ДДС: 9.00лв.

Имаме 951 в наличност

Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

Параметри
Метод на четене: безконтактен RFID
Честота: 125kHz , без батерия
Тип на чипа: LESI 2, 256 битов код

Механични свойства: издръжлив, трудно се чупи, водоустойчив
Цвят: Син
Размери: 40.5*32*4.2 мм
Предимства: ергономичност

* Цената на електронните чипове се определя в зависимост от количеството закупено наведнъж.
* Може да се поръчат Стикери с поредни номера за ключовете: 3лв. за 50бр.

 

Брой Цена без ДДС Цена с ДДС
1 7.50лв. 9.00лв.
6 6.75лв. 8.10лв.
20 6.00лв. 7.20лв.
50 5.25лв. 6.30лв.

Like us on Facebook

 
 

Мини количка

Количката е празна.

Валута

Избрани продукти