Категории с падащо меню

КРИПТИРАН вандалоустойчив контрол на достъп BulKey BK519A

Код: BK519 A
Описание

BK519А – КРИПТИРАНА вандалоустойчива iButton система за контрол на достъпа, е решение на проблема с безконтролното копиране на чипове. BK519А е криптирана вандалоустойчива iButton система, която работи с до 999 броя специални криптирани  контактни чипове. Тези чипове са с 64 битов код и са с изключително добро съотношение цена/ защита и предпазва ключа от копиране чрез стандартните устройства за копиране. Предимството на нашата технология е, че защитените от копиране криптирани ключове  могат да се използват и към стандартни некриптирани системи, което позволява един ключ да се използва за много и различни устройства! Дубликат на криптиран ключ може да работи със стандартните системи, към които е записан оригинала, но не и с криптираните системи като тази! . Подходяща е за контрол на достъп на асансьори. Домоуправителя може да забранява или разрешава индивидуално чипове на нередовните платци. 

Има памет за събития и часовник за реално време и множество защити.

 

Продуктови опции

ЗАХРАНВАНЕ:
Цена без ДДС: 84.00лв.
Цена с ДДС: 100.80лв.

Имаме 5 в наличност

Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

BK519А – КРИПТИРАНА вандалоустойчива iButton система за контрол на достъпа, е решение на проблема с безконтролното копиране на чипове и желанието на клиентите ни това да се прекрати, проектирахме и изработихме криптираните системи. Този вид криптирани системи (BKU519) са със високо ниво на защита и са подходящи за общи входни врати, асансьори и други. BK519А е криптирана вандалоустойчива iButton система, която работи с до 999 броя специални криптирани чипове. Тези чипове са с 64 битов код и са с изключително добро съотношение цена/ защита и предпазва ключа от копиране чрез стандартните устройства за копиране. Предимството на нашата технология е, че защитените от копиране криптирани ключове  могат да се използват и към стандартни некриптирани системи, което позволява един ключ да се използва за много и различни устройства! Дубликат на криптиран ключ може да работи със стандартните системи, към които е записан оригинала, но не и с криптираните системи като тази. Подходяща е за контрол на достъп на асансьори. Домоуправителя може да забранява или разрешава индивидуално чипове на нередовните платци.Има памет за събития и часовник за реално време и множество защити. 

Комплектът BulKey BK519А включва:

1.Контролер BKU519
2. Вандалоустойчив метален iButton  LRD34 с LED индикация. 
3. Реле за блокировка на бутоните
4. Захранване *избере от продуктови Опции*
Налични опции:

5.Подробно ръководство за монтаж и употреба.

  • Не са включени потребителски електронни ключове! Те се поръчват отделно, в зависимост от индивидуалните нужди на всеки клиент. Цени и подробности за чиповете може да прочетете тук: iButton
  • Не е включен мастър чипа. Той представлява криптиран iButton чип който ВИЕ задавате като мастър, който да управлява всички останали. 
  • Как се програмира мастер ключ може да видите ТУК!
  • Разгледайте и другите ни учебни видеа на български език ТУК!

Ако искате да научите в детайли как работят заключващите системи посетете нашият информационен сайт bulkey.info

За временна забрана и разрешаване на конкретен чип освен мастер ключа се използва и бутон (може да го намерите в "Свързани продукти").

Приложение на комплекта BK519А КРИПТИРАНА iButton система за контрол на достъп на асансьор.

В кабината се монтира четец, който разрешава или не избора на етаж от бутониерата. Четецът има светодиод, който ако свети в червено показва, че бутоните за избор на етаж са изключени. След подаване на електронен ключ, програмиран към системата, светодиодът на четеца светва в зелено и разрешава работата на бутониерата за избор на етаж за времето от 15 секунди (може да се регулира от 1 секунда до 4 минути). След изтичане на тези секунди, автоматично се забранява работата на бутониерата и светодиодът светва отново в червено. Ако асансьорът се движи, това че се изключват бутоните за избор на етаж, по никакъв начин не нарушава нормалната работа на асансьора. При пет последователни пъти подаване на грешен ключ (незаписан в паметта на системата), системата блокира за 5 секунди (времето се регулира от 1 секунда до 5 минути). Този вариант позволява асансьора да се извиква по етажите от всеки, а изборът на етаж от бутониерата в кабината да се извършва само с валиден електронен ключ.

Как управлявам системата?

iButton системата за контрол на достъп BK519А се управлява чрез мастър ключ. Мастер ключът е главен, единствен ключ за системата и не може да бъде изтрит. Съхранява се в домоуправителя или собственика на системата. Чрез него се записват нови електронни iButton ключове, изтриват се или се заменят старите. Ако има нередовни платци, домоуправителя може да забрани техните чипове и те временно да не могат да активират бутониерата. При временно забраняване или изтриване на няколй чип НЕ Е НУЖНО въпросният чип да присъства в ръцете на домоупрвителя. Нужно е само да се знае под какъв номер е записан в системата. Важно е да се отбележи че BK519А разделна система. Това ознчава че четецът (видимата част отвън) е абсолютно независим от Контролера на бутониерата. Така ако някой недоброжелател атакува четеца, дори и да го повреди това НЯМА да задейства кабината.

ПРЕДИМСТВА НА ЕЛЕКТРОННИТЕ КЛЮЧОВЕ:

Електронните ключове могат да бъдат изтривани, временно забранявани или разрешавани за работа в системата. Ако един ключ е изтрит или забранен от паметта на системата, то той неможе да оперира с нея. Всички операции свързани със записване на нов ключ, изтриване на ключ, временна забрана на ключ, контрол на системата, се осъществяват от собственика, чрез мастер ключ.  Електронните ключове позволяват един и същи ключ да бъде програмиран да отключва много брави. Това ще Ви позволи вместо тежката връзка с ключове, да носите и оперирате само с един електронен ключ и в същото време да се чувствате защитени. Ако загубите даден електронен ключ, единственото нещо, което е необходимо да направите е да минете през бравите, които той отключва, да го изтриете и на негово място да запишете нов. Това няма да повлияе на останалите ключове записани към системата. Това е възможно, тъй като всеки електронен ключ е с уникален, различен код и бравата помни кодовете на всички ключове, които имат достъп до нея. При механичните брави всички ключове са с еднакви и при загуба или кражба на ключ ще трябва да смените цялата брава с нова и всички ключове към нея. Чрез ползването на електронни заключващи системи не се нуждаете от техници, сервизни работници или ключари, Вие сами управлявате заключващата система.

ПРЕДИМСТВА НА ЕЛЕКТРОННИТЕ ЗАКЛЮЧВАЩИ СИСТЕМИ:

1. Висока надеждност и сигурност от механично, електронно или електрическо разбиване
2. Висока вандалоустойчивост
3. Удобство и практичност
4. Дълъг живот
5. Контрол на достъп
6. Управление на неопределен брой брави само с един електронен ключ
7. Проследяване на събитията и достъпа до системата

 

Технически параметри:

Захранване                        - 12 VDC (от 10 до 16 VDC)

Консумиран ток в покой - макс.50 mA

 Работна температура     - от -20 до +60 'С

 

Използвайки електронно заключване BULKEY за контрол на асансьори се решава голяма част от проблемите на ползвателите, чрез изключване на бутоните за избор на етаж в асансьорната кабина. Устройството е малко и скрито, като се вижда само четеца, което го прави устойчиво на вандализъм.

BKU 519 е с вградена памет за електронните ключове и има възможност за избор на събитията, които да се запомнят по хронологичен ред с дата и час. Часовникът е енергозависим, т.е. при ресет на захранването той винаги започва от дата 2001.01.01. При необходимост да се провери кога се е случило дадено събитие, може да се види датата и часа на системата в момента и чрез регресия да се изчисли времето на конкретното събитие. Енергозависимостта на часовника може да се избегне, ако към системата се включи акумулатор.

В комплекта има мастер ключ, чрез който се програмира системата, записват се и се изтриват електронните ключове. Чрез патентованата от фирма ЛЕСИ система за светлинна индикация, показваща броя на електронните ключове, работещи към системата, потребителите могат лесно и бързо да извършват контрол и програмиране – запис, изтриване, статус, общ брой. За улеснение на потребителите, когато се работи с много на брой електронни ключове – често изтриване, записване, забрана за работа, BKU 519 може да се свърже с компютър за по-бързо и лесно управление

Голямо предимство на BKU519 пред  другите системи от този клас е възможността влизането в системата чрез входа за връзка с компютър да стане, не само с мастер ключ, но и чрез парола. Системата има високо защитени 32-битова парола за общ достъп и 40-битова парола за достъп до специфичните функции. Тази възможност позволява на собственика на системата да предостави парола за общ достъп на доверено лице, което с този достъп може само да управлява ключовете -  записване, забраняване, разрешаване или изтриване чрез специализирания софтуер БулКей, но няма да може да сменя пароли и мастер ключа. Достъпът с парола осигурява възможности за:

  1. Дистанционно управление на системата чрез GSM или LAN комуникатор– промяна на настройки, управление на ключове и други
  2. Всяка система може да се конфигурира, така че да се свързва в обща мрежа с други като нея. Системите могат да се адресират, както и да се променя скоростта, с която си комуникират по между си. Свързването в мрежа позволява общото им управление чрез един GSM или LAN комуникатор.

 Достъпът до системата с мастер ключ е равносилен на достъп с 40-битова парола.

 

ВЪЗМОЖНОСТИ:

- Електронни ключове – контактни криптирани, защитени от копиране

- Възможност за работа с до 999 ключа

- Вграден часовник

- Програмируема памет на събитията, свързани с работата на системата - до 4064 събития

- Събитията се запомнят по хронологичен ред с дата и час на събитието

- Възможност за избор на типа събития, които да се помнят

- Възможност за връзка с компютър, защитена чрез мастер ключ или парола

- Възможност за дистанционно управление чрез GSM или LAN комуникатор

- Възможност за използване на системата за контрол на достъпа

- Възможност за включване в обща мрежа на много системи за интегрирано управление на сгради

- Потребителско програмиране на системата

- Потребителско записване, изтриване и временна забрана на работа на ключове

- Проверка на общия брой записани в системата ключове

- Проверка статуса на всеки ключ

- Възможност за изтриване, заменяне или промяна на статуса на изгубен или не наличен ключ

- Транзисторен изход 1 А

- Вход за бутон за сервизни функции

- Четец със светлинна индикация

- Възможност за управление работата на бутона – работи/ неработи

- Защита от сканиране на електронните ключове

- Защита от електронни и електромеханични въздействия и електрошокова палка – важи само за централи, работещи с електронни ключове тип iButton

- Многофункционален изход, който може да бъде избран да задейства сирена при разбиване на врата, да включва стълбищното осветление при подаване на ключ, да показва статуса на системата (отключена-заключена), да бъде алтернативен изход за свързване с компютър или в мрежови системи

- Енергонезависима памет

- Вандалоустойчиви

- Изключително улеснен монтаж, поддръжка и програмиране

Like us on Facebook

 
 

Мини количка

Количката е празна.

Валута

Избрани продукти