Категории с падащо меню

Криптирано електронно заключване на врата RFID 125 kHz БулКей ВК5173

Код: BK5173-1
Описание

Подробна информация как да изберете подходящата заключваща система и брава може да намерите в нашия информационен сайт BULKEY.INFO.

От меню "ПРОДУКТОВИ ОПЦИИ" може да изберете варианти на системата BK5173:
1. BK5173 с адаптор AC220V/DC12V (при прекъсване на захранването отключва). Комплектът включва:
- криптирана автономна система BKU517, безконтактен RFID четец за вграждане LRF01, електромагнитна брава тип Болт ВКВ100, мастер ключ, монтажна планка за бутона, бутон за отключване от вътрешната страна, захранващ модул AC220V / DC12V, захранваща букса, подробна документация за експлоатация и монтаж.

2. BK5173А с аварийно захранване (акумулаторът не е включен в цената). Комплектът включва:
- електронна автономна система BKU517, безконтактен RFID четец за вграждане LRF01, електромагнитна брава тип Болт ВКВ 100, мастер ключ, монтажна планка за бутона, бутон за отключване от вътрешната страна,  модул с аварийно захранване LPWR1, подробна документация за експлоатация и монтаж.

3. BK5173G с аварийно захранване и GSM комуникатор Valcor GSM50 (акумулаторът не е включен в цената). Комуникаторът може да използва като аларма, алтернативно отключване и др. приложения. Комплектът включва:
- електронна автономна система BKU517, безконтактен RFID четец за вграждане LRF01, електромагнитна брава тип Болт ВКВ 100, мастер ключ, монтажна планка за бутона, бутон за отключване от вътрешната страна,  модул с аварийно захранване LPWR2К, универсален GSM комуникатор GSM50, подробна документация за експлоатация и монтаж.

• Потребителските електронни ключове не са включени в комплекта! Те се поръчват отделно, в зависимост от индивидуалните нужди на всеки клиент. Подробности и цени за електронните криптирани RFID чипове тип Таг може да разгледате тук: КРИПТИРАН ТАГ L1

Продуктови опции

Вариант BK5173x:
Акумулатор:
Цена без ДДС: 167.25лв.
Цена с ДДС: 200.70лв.

Имаме 56 в наличност

Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

Безконтактна криптирана RFID система с електромагнитна брава тип Болт ВКВ100, работи с до 999 броя криптирани RFID ключа тип Таг. Подходяща е за заключване на домове, офиси; за алуминиеви и метални врати. От външната страна вратата се отваря чрез електронен ключ, а от вътрешната - чрез натискане на бутон. Електромагнитната брава е модел БулКей BKB100 е за вграждане, изключително здрава и подходяща за блиндирани, алуминиеви, PVC, дървени, метални и тънкопрофилни врати!!!

В отговор на безконтролното копиране на чипове и желанието на клиентите ни това да се прекрати, проектирахме и изработихме криптираните системи. BKU517 е криптирана безконтактна RFID система, която работи със специални криптирани чипове 125kHz ASK протокол Леси1. Тези чипове са с 128 битов код и са с изключително добро съотношение цена/ защита и предпазва ключа от копиране чрез стандартните устройства за копиране. Този вид криптирани системи са със средна защита и са подходящи за общи входни врати, асансьори и други. Предимството на нашата технология е, че защитените от копиране криптирани ключове  могат да се използват и към стандартни некриптирани системи, което позволява един ключ да се използва за много и различни устройства! Дубликат на криптиран ключ може да работи със стандартните системи, към които е записан оригинала, но не и с криптираните системи.

ПРЕДИМСТВА НА ЕЛЕКТРОННИТЕ ЗАКЛЮЧВАЩИ СИСТЕМИ:
1. Висока надеждност и сигурност от механично, електронно или електрическо разбиване
2. Висока вандалоустойчивост
3. Удобство и практичност
4. Дълъг живот
5. Контрол на достъп
6. Управление на неопределен брой брави само с един електронен ключ
7. Проследяване на събитията и достъпа до системата

ПРЕДИМСТВА НА ЕЛЕКТРОННИТЕ КЛЮЧОВЕ:
Електронните ключове могат да бъдат изтривани, временно забранявани или разрешавани за работа в системата. Ако един ключ е изтрит или забранен от паметта на системата, то той неможе да оперира с нея. Всички операции свързани със записване на нов ключ, изтриване на ключ, временна забрана на ключ, контрол на системата, се осъществяват от собственика, чрез мастер ключ. Мастер ключът е главен, единствен ключ за системата, чрез който тя се управлява. Той не може да бъде изтрит. Електронните ключове позволяват един и същи ключ да бъде програмиран да отключва много брави. Това ще Ви позволи вместо тежката връзка с ключове, да носите и оперирате само с един електронен ключ и в същото време да се чувствате защитени. Ако загубите даден електронен ключ, единственото нещо, което е необходимо да направите е да минете през бравите, които той отключва, да го изтриете и на негово място да запишете нов. Това е възможно, тъй като всеки електронен ключ е с уникален, различен код и бравата помни кодовете на всички ключове, които имат достъп до нея. При механичните брави всички ключове са с еднакъв код и при загуба или кражба на ключ ще трябва да смените цялата брава с нова и всички ключове към нея. Чрез ползването на електронни заключващи системи не се нуждаете от техници, сервизни работници или ключари, Вие сами управлявате заключващата система.

РАЗЛИКИ МЕЖДУ УПРАВЛЯВАЩИТЕ ЦЕНТРАЛИ БУЛКЕЙ:
Централите се различават по следните параметри:
1. Вид и тип на електронната брава, която управляват
2. Вид и тип на електронния ключ
3. Максимален брой електронни ключове, с които работят
4. Обем на паметта за събития
5. Наличие на часовник за реално време, чрез който събитията в паметта се запомнят под точни дата, час, минута

Like us on Facebook

 
 

Мини количка

Количката е празна.

Валута

Избрани продукти