Категории с падащо меню

Авариен паник бутон за асансьор Valcor GSM58

Код: GSM58
Описание

GSM комуникатор Valcor GSM58 осъществява двустранна разговорна връзка между бедстващи хора, най-често в асансьори, с аварийни служби, поддържащи асансьорни техници и други. Комуникаторът се инсталира и настройва изключително бързо и е лесен за употреба. Приложим е във всяка сграда с обхват на мобилен оператор и отговаря на всички законови изисквания за системите за спешна помощ на пътнически и товарни асансьори в съответствие с европейския стандарт EN81-28:2004. За ползването на GSM комуникатора се заплаща само таксата за реално извършената комуникация (разговори или SMS) от комуникатора към известяваните телефони, по тарифата на съответния мобилен оператор, към който сте си взели SIM карта. Valcor GSM58 се програмира според индивидуалните нужди на всеки потребител (или обект) по един от следните начини: чрез команден SMS от мастер номер; чрез безплатно Android приложение от смартфон; през интернет чрез облачен виртуален сървър. Дистанционно се настройва и нивото на усилване на микрофона и високоговорителя. Огромно предимство на модула е, че се монтира върху кабината и не може да бъде откраднат!

Може да изтеглете от Google Play безплатното Android приложение “Valcor GSM”, с което лесно, удобно и разбираемо за всеки, да програмирате, контролирате и получавате информация за Вашия комуникатор. Комуникацията между приложението и GSM комуникатора се извършва чрез позвъняване и/или SMS.

ВНИМАНИЕ: Устройството има всички необходими сертификати и отговаря на "НАРЕДБАТА ЗА БЕЗОПАСНАТА ЕКСПЛОАТАЦИЯ И ТЕХНИЧЕСКИЯ НАДЗОР НА АСАНСЬОРИ" и всички твърдения срещу това са нелоялна търговска практика и целят измама и лични облаги. Може да се използва за всички видове асансьори.

Цялостен комплект за монтаж, който включва всички необходими аксесоари, може да откриете ТУК!

Демострационни видеоклипове за Valcor GSM58:

Програмиране и принцип на действие

Компоненти и свързани продукти

Свързване на асансьорно осветление

  • Тегло: 0.300 кг
Цена без ДДС: 42.00лв.
Цена с ДДС: 50.40лв.

Имаме 948 в наличност

Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

ОКОМПЛЕКТАЦИЯ на GSM58: GSM модул, разположен в предпазна кутия, изнесена 3 м антена 3dB, букса за захранване, подробна документация за монтаж и експлоатация.  Цялостен комплект за монтаж, който включва всички необходими аксесоари, може да откриете ТУК!

Готов комплект с всички необходими аксесоари и компоненти за типичен монтаж на аварийно алармено устройство за асансьор, отговарящ на Наредбата за безопасната експлоатация и технически надзор на асансори може да намерите ТУК.

Внимание: Аудио входовете нямат защити и трябва да се монтира внимателно

ВЪЗМОЖНОСТИ И ПРИНЦИП НА РАБОТА НА VALCOR GSM58:

1. Вход за бутон.

2. Аудио канал - Възможност за водене на разговори в обекта, в който се намира комуникаторът (необходимо е да се постави допълнително микрофон и високоговорител)

3. Букса за свързване към акумулатор и с изход външно захранване

4. Осем телефона за известяване, контрол и комуникация

- Един главен телефонен номер и седем потребителски телефонни номера

- Главният телефон може да препрограмира комуникатора и да извършва служебни функции, чрез изпращане на SMS

- Контрол за правата и осъществяваната комуникация на всеки телефон от различните зони;

- Индивидуална настройка на типа комуникация (позвъняване, SMS или и двете) за всеки телефон от всяка зона

- Възможност да се известяват всички номера за събития или да се спре комуникацията ако има телефон, който е приел сигнала.

- Възможност да се редуват телефоните, с които започва известяването.

4. Възможност за работа и настройка с всички GSM оператори, включително и с особеностите на предплатените им услуги– с времеви и функционални параметри, както и с международни оператори. Има вградена индикация за качеството на GSM сигнала (обхвата).

5. Права за достъп, контрол и програмиране на отделните функции – определят се за всеки телефон по отделно, като първият телефонен номер е главен телефон и е с най-голям приоритет.

6. Изпращане на контролен SMS, показващ изправността на модула през потребителско зададен период от време.

7. Възможност за изпращане на контролен SMS, показващ, че комуникатора се е рестартирал.

8. Дистанционно програмиране чрез изпращане на SMS от телефоните със зададени права или чрез безплатно Android приложение “Valcor GSM” от мастер номера.

9. Функция за интелигентно следене за наличието на обхват

При настъпила авария бедстващия човек натиска и задържа за предварително настроено време аварийния бутон. Комуникаторът започва нда избира първия телефон, записан в паметта му. Телефонните номера за връзка с техниците могат да бъдат до 8 броя. Ако техникът отговори се осъществява разговорна връзка. Ако той не отговори, комуникаторът затваря и започва да избира следващия по ред телефонен номер, докато се свърже с някой. Valcor GSM58 изпраща информационен SMS за състоянието си на всеки 72 часа (програмируема функция) на контролен номер.

TЕХНИЧЕСКИ ПАРАМЕТРИ

1. Захранващо напрежение – DC12V (min. 10V – max.16V)

2. Консумиран ток в покой – max. 50mA;

3. Максимален консумиран ток с включена периферия – 1А

4. Работна температура - -20°C ~ +60°C;

5. Работна влажност - 0~75%(без конденз);

6. Клас на защита - IP21

7.Работни честоти на GSM модула – 850/900/1800/1900MHz

Файл Информация
GSM58X [PDF, 392.5 KB]
GSM Valcor сертификат [PDF, 206.16 KB]
GSM58 описание [PDF, 1.11 MB]
GSM ПАНИК БУТОНИ VALCOR [PDF, 883.6 KB]

Like us on Facebook

 
 

Мини количка

Количката е празна.

Валута