Категории с падащо меню

Нови продукти

Кутия MaticBox3 за Raspberry Pi3 и ASUS

Кутия MaticBox3 за Raspberry Pi3 и ASUS

Цена без ДДС: 17.85лв.
Цена с ДДС: 21.42лв.
DC5V безчетков вентилатор 25х25х10 мм

DC5V безчетков вентилатор 25х25х10 мм

Цена без ДДС: 6.50лв.
Цена с ДДС: 7.80лв.

Комплект аварийно алармено устройство за асансьор Valcor GSM58K

Код: GSM58k
Описание

Това е готов комплект с комуникатор Valcor GSM58, който включва всички необходими аксесоари и модули за типичен монтаж на аварийно алармено устройство за асаньор, отговарящ на Наредба за безопасната експлоатация и технически надзор на асансьори.

GSM комуникатор Valcor GSM58 осъществява двустранна разговорна връзка между бедстващи хора, най-често в асансьори, със аварийни служби, поддържащи асансьорни техници и други. Комуникаторът се инсталира и настройва изключително бързо и е лесен за употреба. Приложим е във всяка сграда с обхват на мобилен оператор и отговаря на всички законови изисквания за системите за спешна помощ на пътнически и товарни асансьори в съответствие с европейския стандарт EN81-28:2004. За ползването на GSM комуникатора се заплаща само таксата за реално извършената комуникация (разговори или SMS) от комуникатора към известяваните телефони, по тарифата на съответния мобилен оператор, към който сте си взели SIM карта. Valcor GSM58 се програмира според индивидуалните нужди на всеки потребител (или обект) по един от следните начини: чрез команден SMS от мастер номер; чрез безплатно Android приложение от смартфон; през интернет чрез облачен виртуален сървър. Дистанционно се настройва и нивото на усилване на микрофона и високоговорителя. Огромно предимство на модула е, че се монтира върху кабината и не може да бъде откраднат!

Link , от където можете безплатно да изтеглите приложението Valcor GSM. , с което лесно, удобно и разбираемо за всеки, да програмирате, контролирате и получавате информация за Вашия комуникатор. Комуникацията между приложението и GSM комуникатора се извършва чрез позвъняване и/или SMS.

ВНИМАНИЕ: Устройството има всички необходими сертификати и отговаря на "НАРЕДБАТА ЗА БЕЗОПАСНАТА ЕКСПЛОАТАЦИЯ И ТЕХНИЧЕСКИЯ НАДЗОР НА АСАНСЬОРИ" и всички твърдения срещу това са нелоялна търговска практика и целят измама и лични облаги. Може да се използва за всички видове асансьори.

Демострационни видеоклипове за Valcor GSM58:

Програмиране и принцип на действие

Компоненти и свързани продукти

Свързване на асансьорно осветление

Цена без ДДС: 121.00лв.
Цена с ДДС: 145.20лв.

Имаме 898 в наличност

Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

ОКОМПЛЕКТАЦИЯ на комплекта:

- комуникатор Valcor GSM58;

- вандалоустойчива гласов панел LVG1

- захранване 220/14V 2A;

- акумулатор 12V/ 1.2Ah;

- кабелна форма за акумулатор; 

- пластмасова кутия;

- подробна документация за монтаж и експлоатация.  

Брой Цена без ДДС Цена с ДДС
1 121.00лв. 145.20лв.
10 115.20лв. 138.24лв.
Файл Информация
GSM58X [PDF, 392.5 KB]
GSM58 описание [PDF, 1.11 MB]
GSM Valcor сертификат [PDF, 206.16 KB]
GSM ПАНИК БУТОНИ VALCOR [PDF, 883.6 KB]

Like us on Facebook

 
 

Мини количка

Количката е празна.

Валута